Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 161
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Lаnfеar, прекрасна рисунка на профила!

Аз като се сещам, правя мудрата. Всеки ден се сещам! Simple Smile

Мерси Grinning

И аз правя. Гледам да не забравям, ама се случва. Часевете ми е трудно да ги спазя. Понякога успявам.

# 631
Сори за двойни пост. Няма начин.

Побърках се днес.  Laughing Не че е станало нещо кой знае какво, но ми е много странно и ако може някой да ми обясни.
В последно време често виждам едни и същи числа. И по-специално числото 1. Обикновенно е часовника - на телефона или на компютъра. Това не го отчитам чак толкова. Погледнала съм го тогавя явно. Ама днес прекали това число. Първо видях на компютъра 11:11. Като отидох на работа /работя с пари/ поне 20 пъти връщах ресто само с единици. 1,11 лв, 1,01 или 0,11 ст. Веднъж да е, два пъти, три пъти айде. Ама 20-на пъти нормално ли е. Какво да си мисля?  newsm78

# 632
Lаnfеar (Елора, нали  bouquet) , аз в такъв момент правя справка с ангелските числа , по Д. Върчу.  Peace

# 633
Lаnfеar (Елора, нали  bouquet) , аз в такъв момент правя справка с ангелските числа , по Д. Върчу.  Peace

Елора съм, да  Mr. Green

Скрит текст:
111 – Наблюдавай внимателно мислите си, мислиш ли само за това, за което искаш или за което не искаш. Тази последователност означава, че пред вас се разкриват широки възможности и мислите ви се материализират в рекордни срокове. 111 прилича на ярката светлина от светкавица. Това означава, че вселената е фотографирала мислите ви и ги материализира. Доволни ли сте от мислите, фотографирани от вселената? Ако ли не, поправете мислите си. (Помолете ангелите си да ви помогнат в това, ако имате проблеми с контрола и наблюдението на своите мисли.)

Това намерих. Интересно е. Ще видим какво ще се случи. Честно казано нямам си на идея какво съм мислела. Много мисля и за различни неща. Дано не се материализира нещо лошо де. В последно време съм се пооправила и рядко мисля лоши неща и влизам във филми.

# 634
В последно време съм се пооправила и рядко мисля лоши неща и влизам във филми.

Peace Супер, вероятно това означава, че промяната набира скорост да се сбъдне. И аз тези тълкувания чета.

# 635
Аз нещо започнах да се поддавам на тревожни мисли-преди 3 дни едва спасихме котенцето ми, точно се успокоих майка днес ми каза, /бяха я оперирали от полип/,че резултатите са лоши-злокачествен и не мога да си събера мислите...... ooooh!

# 636
  • на Мелмак
Аз нещо започнах да се поддавам на тревожни мисли-преди 3 дни едва спасихме котенцето ми, точно се успокоих майка днес ми каза, /бяха я оперирали от полип/,че резултатите са лоши-злокачествен и не мога да си събера мислите...... ooooh!
Hug Hug Hug Hug Hug

# 637
Алина, късмет ви пожелавам и всичко да се разреши по лек и най-благоприятен начин за всички ви  bouquet  Hug  Praynig

# 638
Алина, късмет и от мен за най-добро разрешение!

# 639
Късмет Алина и от мен  bouquet

# 640
Благодаря Ви много, момичета  Hug Hug

# 641
Здравейте!
Алина, успех!  Hug Praynig
Ланфеар, за числата - от година и малко постоянно (напоследък доста по-рядко всъщност) виждам,когато часът е 11:11. В началото ми беше интересно, после свикнах и сега не ми прави впечатление Simple Smile не съм чела какво може да показва. Но наистина в началото беше много често, сега по-рядко. (харесва ми, че вече профилът ти е доста по-женствен  Hug)

# 642
Здравейте!
Алина, успех!  Hug Praynig
Ланфеар, за числата - от година и малко постоянно (напоследък доста по-рядко всъщност) виждам,когато часът е 11:11. В началото ми беше интересно, после свикнах и сега не ми прави впечатление Simple Smile не съм чела какво може да показва. Но наистина в началото беше много често, сега по-рядко. (харесва ми, че вече профилът ти е доста по-женствен  Hug)

Остави, аз тамън се настроих за нещо хубаво с тия единици, пък то не ми се случиха много хубави неща.  Confused Нищо де, ще го преживея.

А аз и преди си бях женствена.  Crossing Arms
Това ми беше един от любимите актьори  Heart Eyes
Ама ми омръзна и реших малко промяна да направя.
Скрит текст:
Кръстих се Ланфеар, щото в една тема ме нарекоха зла жена, защото направих списък с няколко герои, които искам да умрът  Twisted Evil

# 643

А аз и преди си бях женствена.  Crossing Arms
Това ми беше един от любимите актьори  Heart Eyes
Ама ми омръзна и реших малко промяна да направя.
Скрит текст:
Кръстих се Ланфеар, щото в една тема ме нарекоха зла жена, защото направих списък с няколко герои, които искам да умрът  Twisted Evil
Може, може, не отричам Simple Smile но сега и снимките тук така ми показват.
Аз мисля да попрегледам първия пост. Да си помогна за нещо, което май поизоставих. Пожелавам на всички хубав ден!

# 644
Много моля да ми помогнете,някъде имаше молитва или техника/утвърждение за преодоляване на зависимостти.Нуждая се от нея,може ли да бъде свързана с друг човек-става въпрос за синът ми  Embarassed.До сега съм приложила любов и приемане,без обиди и упреци.
Търся и приемам всякакви съвети,както и Ви моля за подкрепа  Praynig Praynig Praynig
Благодаря на всички Ви и на Вселената.

Общи условия

Активация на акаунт