Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 135
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • на острова на мечтите
На Коледа е пълнолуние. Щемправите ли по специални ритуали.Sad
Вчера си копирах нещо от дриймленд... Ама ми се вижда много елементарно. Реших да го изпитам.
Скрит текст:
3 ЖЕЛАНИЯ
Тъй като тази нощ е фантастична (21-ви срещу 22-ри декември), а в приказките златната рибка винаги изпълнява 3 желания, то е желателно да използвате благоприятната възможност като си пожелаете три желания. Главното е да се съсредоточите и да фокусирате върху онова, което наистина желаете с цялото си сърце и душа - дете, дом, автомобил, нова работа, по-високо възнаграждение, предложение за брак, годеж, сватба, преместване в друга държава и др. Не се съсредоточавайте върху малки желания (напр. домашен любимец, нова пералня, нова рокля и др.), а използвайте максимално високата енергетика на тази вълшебна нощ за големи, кардинални и крупни промени във Вашия живот.

Първо желание - На 21-ви декември след залез слънце вземете лист хартия и напишете на него толкова пъти Вашето съкровено желание, на колкото години сте в момента (навършени). Когато напишете желанието си Х брой пъти, сгънете листа и го поставете в хранилка/поилка за птици. Те със сигурност ще отнесат Вашият лист на крилете си, когато му дойде времето.

Второ желание - В полунощ на 21-ви срещу 22-ри декември застанете на отворен прозорец или на терасата и кажете на глас 3 пъти желанието си (ново желание или същото желание от листа, Вие преценете) като си представите как то се изпълнява и виждате последиците/резултата от неговото изпълнение.  Много е важно да нарисувате във въображението си с цветни, ярки бои как изглежда реализирано Вашето желание, какви усещания имате за него след като се е реализирало и как изглеждате Вие след като то се е изпълнило. Махнете всички сиви, черни и тъмни цветове в картинката.

Трето желание - Вземете чаша/чиния/купа с вода, над която прошепнете своето желание (може ново желание или същото като предишните две). Поставете купата с водата и желанието в хладилника или навън (ако е достатъчно студено). Целта е водата с прошепнатото желание да замръзне. На сутринта, 22.12., извадете от хладилника/приберете от терасата купата с водата и желанието и оставете водата да се стопли на стайна температура. След това полейте с нея някое любимо свое цвете (за предпочитане да е цъфтящо, за да цъфти и преуспява Вашият живот) и си пожелайте скорошно изпълнение, т.е. процъфтяване на всички свои желания
ето го тук ритуалът.

# 676
Чакай малко, Коледа е на 25 чак. Бъдни вечер е на 24-ти. Защо сега?
Нищо де, ще си напиша три големи желания.  Laughing

# 677
  • на острова на мечтите
Може би, за да се изпълнят Wink Laughing Всъщност на мен ми се видя малко странен ритуалът,защото кой има хранилка за птици(освен мен, ама аз живея в къща)? Иначе го направих. Ще чакам след Коледа да си получа подаръците! Mr. Green

# 678
Да попитам тези от вас, които са правили т.нар. карта на желанията. Само по новолуние ли правите, или и когато ви се прииска?

# 679
На Коледа е пълнолуние. Щемправите ли по специални ритуали.Sad
Вчера си копирах нещо от дриймленд... Ама ми се вижда много елементарно. Реших да го изпитам.
Скрит текст:
3 ЖЕЛАНИЯ
Тъй като тази нощ е фантастична (21-ви срещу 22-ри декември), а в приказките златната рибка винаги изпълнява 3 желания, то е желателно да използвате благоприятната възможност като си пожелаете три желания. Главното е да се съсредоточите и да фокусирате върху онова, което наистина желаете с цялото си сърце и душа - дете, дом, автомобил, нова работа, по-високо възнаграждение, предложение за брак, годеж, сватба, преместване в друга държава и др. Не се съсредоточавайте върху малки желания (напр. домашен любимец, нова пералня, нова рокля и др.), а използвайте максимално високата енергетика на тази вълшебна нощ за големи, кардинални и крупни промени във Вашия живот.

Първо желание - На 21-ви декември след залез слънце вземете лист хартия и напишете на него толкова пъти Вашето съкровено желание, на колкото години сте в момента (навършени). Когато напишете желанието си Х брой пъти, сгънете листа и го поставете в хранилка/поилка за птици. Те със сигурност ще отнесат Вашият лист на крилете си, когато му дойде времето.

Второ желание - В полунощ на 21-ви срещу 22-ри декември застанете на отворен прозорец или на терасата и кажете на глас 3 пъти желанието си (ново желание или същото желание от листа, Вие преценете) като си представите как то се изпълнява и виждате последиците/резултата от неговото изпълнение.  Много е важно да нарисувате във въображението си с цветни, ярки бои как изглежда реализирано Вашето желание, какви усещания имате за него след като се е реализирало и как изглеждате Вие след като то се е изпълнило. Махнете всички сиви, черни и тъмни цветове в картинката.

Трето желание - Вземете чаша/чиния/купа с вода, над която прошепнете своето желание (може ново желание или същото като предишните две). Поставете купата с водата и желанието в хладилника или навън (ако е достатъчно студено). Целта е водата с прошепнатото желание да замръзне. На сутринта, 22.12., извадете от хладилника/приберете от терасата купата с водата и желанието и оставете водата да се стопли на стайна температура. След това полейте с нея някое любимо свое цвете (за предпочитане да е цъфтящо, за да цъфти и преуспява Вашият живот) и си пожелайте скорошно изпълнение, т.е. процъфтяване на всички свои желания
ето го тук ритуалът.

Мноооого благодаря Simple Smile, който няма хранилка, може да нахрани птичките на вън. Всичко е до фантазия.

Като се сетя преди май пишех и писмо на Коледния дух. Аз да си призная честно, от доста време поспрях с писането на желания, сякаш преминах на друго ниво и започнах да общувам мислено с Вселената и най вече с Господ.

Данилу, миналата година не показа ли едни твои красоти, които беше правила на тема Коледа. Много вдъхновяващо ми действат хора като теб. Надявам се да продължаваш да следваш все така таланта си:)

Пожелавам на всички много хубави, топли, семейни и уютни празници. Нека бъдем спокойни и усмихнати Simple Smile обичани и обичащи!

# 680
Привет, искам да попитам има ли някаква техника, с която да намаля нервността си към хората и да не викам.
За мен причина за тези неща има,но не искам денят ми да преминава само в такива негативни мисли и действия.
Как да реагирам адекватно на дразнещите неща?

# 681
Зизу, Хоопонопоно молитвата  Hug И също помолвай всяка сутрин за защита, за да има дистанция между теб и околните. Има различни молитви за защита, аз се обръщам към архангел Михаил.
И също Четирите споразумения на Дон Мигел Руис си прочети.
Успех!

# 682
Облаче хей, хиляди благодарности.Заемам се със съветите ти.
Весели празници!

# 683
Весели празници да имате, съфорумчета Simple Smile много здраве и късмет на всички в семействата ви!  bouquet

# 684
Весело изкарване на Бъдни вечер и хубава Коледа + много мечтани подаръци на всички ви.  Hug

# 685
  • Бургас
Честита Коледа!

# 686
  • на Мелмак
За много години!
Здраве, щастие и късмет!

# 687
  • Добрич
Честита нова година! Пожелавам на всички много здраве, повече положителни емоции и много вяра при сбъдването на мечтите ви!

# 688
ЧНГ на всички. Много здраве, щастие и късмет. Сбъдване на всичките ви желания.

# 689
Честита нова година! Здраве, късмет и много вяра в мечтите! Подсъзнанието може всичко!

Общи условия

Активация на акаунт