Вече не е кисел, всичко си му е наред,но температурата си ми е толкова.

Е, па ще подсказваме, щом трябва 
(на поискване сме, което той прави на около 2-2,5 часа рядко на по 3 часа. Но сега като сме на гости при бабите и като го занимават и по-честичко откарва на по 3 часови паузи ) Иначе този път въпреки "заплахите" на ЛЛ, че ще изкараме по-трудно след ваксината, заради вече създадените антитела от миналия път, вдигнахме само веднъж 38,6 дадохме си панадола и за отрицателно време я свали и толкова. Но днес е цял ден сънлив и омърлушен, събужда се само да яде и пак заспива. Дано утре всичко да е наред вече, не съм свикнала палавчо да е толкова кротък
Започвам да се чудя, аз ли трябва да я подсетя като й поискам направление? Отбелязах си дано да не забравя август месец като идваме пак, да я попитам, че то ще станем на 4 мес, още не сме ходили. Абе дано всичко ни е наред и да нямаме нужда.
Малко трудно ни се побират в устата, ама сме упорити и тъпчем ли тъпчем. Прабаба му постоянно му ходи подире и му вади ръцете, и един ден като й заявих, че няма нужда да ги вади и е нормално да ги лапа, защото така си разучава ръцете и тя се втрещи жената
) Но за сметка на това мм почна яко да ревнува, и ми сподели как майка ми на няколко пъти му е взимала бебо от ръцете и ще трябва да си поговоря пак с нея. Той и без това му се събира малко време с бебето и се чувства кофти заради това, а и Самуил на няколко пъти се стяска когато е с него и започва да пищи неистово
), защото и когато го кърмя въпреки че слагам пелени между него и мен, пак главата му става цялата мокра. Та не знам, май ще гледам за някоя "по-лятна" лятна количка с легнало положение, че да може да се наслади на разходките човека