New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 805
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Темата е готова!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=859690.0;topicrefid=19

Ох, усещам , че покрай тях ще изживеем пак вълненията на бременноста...  preggo

# 106
И Яна днес е кривичка, но е разбираемо с тази хрема. Направи едно будуване от 8:30 до 14:30 ч. и сега спинка.
Вчера докторката направо я обиди, дебела била - че какво му е на детето, на последната консултация при ЛЛ на 2м. и 10 дни беше 6 кг. Е, пухкава е, има си бузки, гривнички на крачетата, сладурка и половина. Каза да съм я слагала на диета, да разреждам млакото, понеже е на АМ. Да си яде ушиете.  Иначе е много добър лекар Simple Smile
То всяка си знае нейното и ние преди три дена(на 3мес и 11дни) заковахме кантара на 6 кг и лекарката каза да внимаваме.Според мен за нейните 62,5см дължина си е ОК,не я отразих особено, а е и на кърма.
Не дохранвам но има периоди когато ме вкарва във филма,че не и стига,въртя я от едната на другата но не се отказвам.

# 107
Много мило ми стана покрай новата тема. Посланието е страхотно.   bouquet

# 108
Аз нали ви казах, че видях положителен тест на 23-ти и бях с термин 1 април. Е, и на 21 си правих, но беше с много бледа черта. Така, че сте подранили малко, но нищо - страхотна е темата. Peace
Ние се върнахме от сватбата, бузанчо се държа мъжки - жив оркестър + оркестър "Карандила" без да се разплаче. Цока два пъти, дремна два пъти в баща си и още малко навън, гледа си, смя се ... голямо момче. За сметка на това батко му си пусна лиготията в действие, но пък си изкарахме весело.  Rolling Eyes

# 109
  • Под кленовите дървета
Ама мноого ми е интередно,какво значи да се внимава? Да държиш бебето гладно, че да влезе в норми ли, какво? Много се нервя така с тия норми и граници.

Аз на 27.07 видях теста и ще им честитя тогава Simple Smile а на 25.07 имаме седем години брачен живот да полеем Simple Smile
Катето също има период на рев. За дохранване - 20-30 мл. На вечерно хранене и то рядко. Като не ям няколко дни и съвсем се забравя с течностите и не пия ми намалява млякото осезаемо и тогава дохранвам.

Тук е 30 градуса и влаэност в кухнята в момента 69%...една йена се пръсна на парчета като я извади мъжо от фурната. Килнала се и едното й ръбче се удари в котлона и...пръсна се като коледна играчка тжва ми ти стъкло...б@х м@ма муу

# 110
Аз да се оплача,че ми стана криво вчера-нали се върнах на работа за няколко месеца и вчера съм пропуснала как мъничката пие сама мляко,искала да си държи сама шишето и мъжът ми и го дал.Много ме е яд.Хванала си го с две ръчички и си хапвала.Е,като намаляло и не и идва на ум да надигне още шишето се разревала и го изтървала.Simple SmileКой знае какво още ще пропусна.

# 111
Теди на 3 месеца тежи 6,600 - и какво сега , гладна ли да я държа. Нямам думи за такива компетентни мнения.

# 112
Тия лекари имат огромно желание да сме всички в едни коловози че е по-лесно, ние на навършени 3 месеца тежахме 5600 при 62 см, малко било... да дохранвам. Да ама не, сега 20 дни по-късно сме 6 кг. Няма да им влизам в статистиките и таблиците и това е. Детето като се чувства добре, не виждъм смисъл да се тъпче насила или да се ограничава, колко пухкави бебета после се издължават и компенсират. Аз като не съм била пухкаво бебе, че цял живот съм с наднормено тегло... като ми се  е усладила "общата" храна.

По въпроса с пропуснатите първи неща - моята работа е неприятна, ниско платена и колектива не е особено спокоен, затова с най-голямо удовослвие ще си остана 2 години у дома, ако финансовото ни положение го позволяваше и 3 тата бих откарала, толкова съм го чакала това човече, че не искам нищо да пропусна.

# 113
А иначе на 3 месеца и половина Дани тежи 8 кг и е 64 см.На мен ми каза педиатъра,че качвала бързо и много били тези кг. Е аз какво да направя,да и намаля от 5 на 4 храненията ли?

# 114
  • София
Аз правя опит да се завърна в темата. Следя ви по принцип, но като цяло нямам много свободно време. Моята бебка е като майка си - Мърморана Joy
Не е особено поспалива и през деня почти не спи. Я и се събере един час, я не. И не иска особено много да се забавлява сама, както и все още не и харесва да е в количката, така че мама няма много време за форуми. Лошото е, че разходките са ни супер трудни...
Днес ставаме на 4 месеца - кога мина това време,така и не разбрах.

# 115
  • София
Страхотна е новата тема на априлките!!!
Ще има емоции там, леле, кога мина една година... Аз чак август някъде видях двете чертички, към средата беше.. Боже, как не помня?

Днес трябваше да ходим на консултация, ама май чак за сряда ще го отложим. Много жега, а и мм има работа вечерта. Днес на всичкото отгоре се и успахме с малката и май ще пазим къщата поне до 6....

Браво на Антоншката! Щом и "Карандила" е издържал наживо:)

Жасмин - и аз това се чудя, особено за кърмено бебе.
Ще си позволя да цитирам прабабата на мм, че оня ден водихме малката най-сетне да я видят: Нали сега само от едната гърда ще суче, десет минути?
И аз отговарям: Не, от двете по осем......
Вики на 2м беше 5300, педи нищо не ми е казала. Умирам си от любопитство сега колко е.

С течностите и аз страдам. Някои дни не пия, други съм като невидяла. Не че ми намалява, надявам се не де, ама гърдите ми са очевадно по-меки. А вчера изльоках целия свят - ходих на танци, там литър и половина, сутринта половин литър сок от бъз, следобеда една бира, още вода... Малката като цокаше бях като млекопад! Simple Smile

# 116
  • Бургас
Аз направих теста чак на 24.08

# 117
Днес моята буболечка навършва 3 месеца и явно по този повод за пръв път се обърна от гръб по корем Simple Smile

# 118
Големи емоции ги чакат новите априлки Simple Smile Аз 2 черти видях на 29 август чак

# 119
  • София
Темата е точно на време аз на 18.07 2014 си правих кръвен тест а термина ми беше на 31.03 много е вълнуваща тази тръпка .При мен беше за последно Sad

Общи условия

Активация на акаунт