New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 785
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
И Яна днес е кривичка, но е разбираемо с тази хрема. Направи едно будуване от 8:30 до 14:30 ч. и сега спинка.
Вчера докторката направо я обиди, дебела била - че какво му е на детето, на последната консултация при ЛЛ на 2м. и 10 дни беше 6 кг. Е, пухкава е, има си бузки, гривнички на крачетата, сладурка и половина. Каза да съм я слагала на диета, да разреждам млакото, понеже е на АМ. Да си яде ушиете.  Иначе е много добър лекар Simple Smile

# 91
И аз имам желание да пусна нова тема за априлските мами, но Giada беше казала, че ще прави. Ако не направи да се разберем коя да пусне Simple Smile
...............

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 13:21 от Monicaaa

# 92
  • софия
Аз дохранвам от раждането.Никога не мога определя колко да направя.Понякога изяжда цялото АМ, друг път го изхвърлям.

# 93
  • София
Ами според мен скоро ще трябва да се наорави, днес утре, аз лично на 28ми видях, ама аз чаках закъсненив и бях на четвърти, тези с първи април ще видят тия дни! Колко вълнуващо!

# 94
Много вълнуващо наистина! Ако Giada няма време и даде разрешение пускамe темата веднага!

# 95
Cvety83 нямам съмнения, че ми е малко кърмата. Ние сме на поискване и го слагам на  гърда дори при най-малкия признак. Мляко има, ама той не ще да суче... качва си добре, за неговите си темпове, пълни си памперсите. Това е само вечер към, 19-20 часа някакъв изблик на нерви, друго обяснение нямам.

Момичета проверете дали Giada не пусна вече тема за новите априлки...

# 96
Няма тема Simple Smile

# 97
  • Бургас
Мартенките пуснаха тема преди два дни. Ние не бързаме ли много?

# 98
  • София
Мартенките пуснаха тема преди два дни. Ние не бързаме ли много?

Хахаа ами не, те доста са закъсняли.  Wink, темите се пускат за термин 01.04 така че точно навреме си е.  Wink

# 99
Winityсамо споделих,понеже и ние сме на поискване и точно вечер по същото време пищи.Говорих с Хедра и ми каза вечер да дохранване,докато не видим как да си увелича кърмата.Наистина с това АМ е мн тегаво и мн изхвърлям и аз.Тъкмо 3 седмици задържах на кърма и пак дохранване.Мъка е.

# 100
  • софия
Аз видях двете черти на 27.07.14, бях безумно щастлива.Много ми е развълнувано за новите априлки, особено като знам ,че повече няма да изпитам това вълнение. Blush

# 101
Cvety, благодаря за споделеното инфо Simple Smile. Аз първата седмица дохранвах и се бях видяла в ужас, много ми бъркаше и кърменето и затава на 10 ден прекратих дохранване и се заинатих че само на кърма ще сме, чай лактогонен пих и на ядките наблегнах, поне 100 гр на ден сурово кашу или орехи. После като стана драмата с кърмата 20 дни по-късно пак категорично отказах да дохранвам, рицинус пих, чая на хип, после сминдух пих и нон стоп на гърда. Сега затова се виждам в чудо, защото не ми се струва да ми е намаляла кърмата или да не му стига. От всичко изброено като че ли сминдуха и ядките бяха с най-голям ефект при мен.
Надявам се скоро да се реши проблема и да спрете дохранването  Peace

# 102
  • София
Честно на тия жеги и на мен ми се реве, а те са с памперса и постоянно някой ги държи. Мъка е.  Wink ще отмине.  Wink

# 103
Пускайте, аз няма да успея

# 104
  • Пловдив
vstoilova,браво страхотно послание за бъдещите априлски мами!

Общи условия

Активация на акаунт