New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 788
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
И Ивайла не се обръща още,но не прави и опити.Само си вири краката и рита като кон.Иначе с 3-ка памперси е,но различните марки,са различни големини.При нас 2-ката на ДМ беше добре ,а на памперс беше малка.

# 76
  • София
Giada, браво! За прехода, не за кърлежите...Simple Smile
Ние от кога се каним.... Ама по-натам.
Аз прекарвам поредния уикенд в града, направо ми писна. Пуснах мм за една вечер до морето, да си правят густо, ама вече ще трябва да мислим варианти да щипнем някъде, че на тези жеги не се трае нещо.
Милото Вики и то се мъчи, макар са седи цял ден в северната стая. Като й е много топло май почва да си ближе и смуче устните... Онзи ден я забелязах, преди малко докато я успокоявах също. Само й пипам фонтанелата, че сега в жегата я карам насила да цока и без това...

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 16:52 от Po3u

# 77
Оф, не подейства форумната магия тоя път... защо такива ревове и писъци това дете?! До преди малко пак 1 час рев , спира за 2-3 минути усмихва се и пак почва, нищо не го успокоява... докато беше по-малък от месец имахме един такъв 10тина дневен период, ама ако тогава са били колики, сега какво ще да е?!

# 78
Ние се завърнахме от морето. Изкарахме прекрасно, малката сладурана беше много послушна Simple Smile За съжаление тази сутрин се събуди с хъркащо носле. Хванала е хрема, много ми е мъчно за нея като я гледам така. Промиваме нослето, дърпаме сополки... Ходихме на лекар и ни изписаха вит.С и капки за нос. Дано се оправи бързичко милото ми момиче. Имам чувството обаче, че са започнали да я мъчат зъбките - много се плюнчи, вече освен юмручетата, вкарва и играчка в устата. Пробвах да разтрия венеца с пръст и така ме захапа, че ако имаше зъбки сигурно щеше да ме заболи. Зачетох се да видя дали може да има връзка между хремата и никненето на зъби и като гледам може и да има, но по-вероятно е да е поизстинала, а уж не смея много да я разсъбличам... или точно заради това. Ох, стискайте палци да се оправим за ден-два.

# 79
Horton - може и зъбки да са, подут ли е венеца, побелял ли е? Ще мине!  Hug

Welinity  Hug Голямо гуш, много е гадно да не знаеш от какво реве. Търси причината за плача - натисни леко ушенцата и виж дали ще се превърне в писък , глад , жажда, търси нежност, от жегата, спи му се.. много може да са.

# 80
И аз си чакам магията на обръщането да подейства хаха.
Включвам се в групата на ревящите бебета.Втори ден подред реве и не знам защо-жегата ли я тормози, какво се случва, не знам.

# 81
  • София
Welinity,  и аз съм в джаза от три дни.... Не знам от жегата ли от кво, през деня почти не спи и вечер явно я удря умората... Вчера беше цяла вечер на ръце, накрая придремна върху мен, докато пийвах биричка с приятели в парка. Усмихната е, но пт време на време приревава, както казваш, за няколко минутки... Даже вечер докато цока в началото се дърпа...
Вчера само в мига, в който я оставя в количката и рееееев до небесата. Вдигам я и почва да гледа и да се кефи.
И днес пак така, навън бяхме с други две бебета и нашата през цялото време гледа и гука, накрая обаче удари един рев и капна от умора;(
Според мен жегата яко ги мъчи през деня, както и по-краткотрайните разходки и вечер им се насъбира.

# 82
Vstoilova, не са подути венците, нито са побелели, затова и се чудя какво става. Батко й нищо не слагаше в устата си до късно, поне до 6м. , но пък и на него първото зъбче изби след годинка.
Welinity, може да е от жегата, още колики или започват да ги мъчат зъбчета. Аз карам поред - давам нещо за колики, после охлаждам вкъщи, чеша венеца и така.
Четох за едно хомеопатично лекарство за зъбки, което помагало - Osanit, но го няма в България. Мисля да поръчам да ми вземат и да пробвам. При батко й пробвах гелчетата, но ефектът е толкова краткотраен, 5-10 мин., че не си струва да се използват. А имаше нощи, когато се успокояваше единствено с панадол.

# 83
Момичета благодаря ви за отговорите!  Hug Hug Hug
ДА е му е топло не ми се вярва, защото снощи преди да се разреве бяхме пуснали климатика и в стаята беше поносимо. За зъби също ме съмнява, лапа юмроците и се опитва играчки които докопа да напъха в устата, но нито венците за подути или побелели, нито юмроците са постоянно в устата. Колики ние тежки не карахме в началото, та се чудя възможно ли е да се завръщат? Но ревовете са около час, а не 3 часа, каквото е правилото за колики. Болкка в ушите - всяка сутрин и вечер чистим ушите и не реагира да го боли. Нослето не е запушено повече отколкото би трябвало при кърмаче... затова се виждам в чудо. Предлагам гърда - реве и на нея, нищо не го успокоява. Тази нощ дори кошмари с него сънувах! Confused

# 84
  • София
И аз сънувах ужасен кошмар с малката тая вечер:(
Да няма скок в растежа? Аз и за това се замислих, че точно навлязохме в заветната 12-а седмица.... Снощи докато засуче то не беше мрънкане, гърчене.,..
А сутрин също едвам я карам да яде напоследък, приказва му се на детето и не дава зор...Simple Smile а аз бързам да я нахраня, че да пия кафе, хахаха

# 85
12 седмица е един от ревливите периоди , но Welinity са по големи с 2 седмици.

# 86
  • София
Случва се, с една съфорумка изживях същото. Нейната направо беше неутешима, на едно и също място по едно и също време. Неутешим рев. С Калоян не съм виждала такова нещо. Тя увеличи АМ. Но си е явно период. Дано да минава по леко.

# 87
..........

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 13:21 от Monicaaa

# 88
И аз имам желание да пусна нова тема за априлските мами, но Giada беше казала, че ще прави. Ако не направи да се разберем коя да пусне Simple Smile

# 89
Welinity при нас беше същото и основно вечер .Не искаше гърда и нищо.Имаш ли съмнения ,че ти е малко кърмата?При мен като я успокоя и дам Ам яде като невиждала.
В този ред  на мисли има ли някоя мама,която дохранва и ако има с колко и как храни?Просто любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт