New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 872
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
На мен ми се струва непосилна задача да ходя с малко бебе по ресторанти, повечето са кръчми с оркестри и е лудница.
Тъкмо днес се смяхме с една приятелка, те вчера се върнаха от почивка във Велинград, хотелът бил супер, а ресторантът с оркестър и жива музика. На обяд и вечер като заспи бебче (9 м.) го оставят в стаята само, на 2 телефона (става и с таблет) имат инсталирана програма за наблюдение и работи точно като видео бебефон. Мама, тати и кака на обяд на басейна, вечер в ресторанта, а бебчето си спинка. Като се събуди или размрънка всичко се чува и вижда и мама се качва при него. Хората от съседните маси само ги поглеждали учудено къде изчезва това бебе, даже коментирали, че "сигурно имат баба с тях"  hahaha
Ние бяхме в Лозенец миналата седмица за няколко дни в хотел all inclusive. Мисля, че за семейства с малки деца е по-подходящо да не търсиш непрекъснато къде и какво да ядеш и да рискуваш да сядаш по заведения със съмнителна хигиена. Иначе с бебе е лесно на почивка, бяхме почти постоянно навън, сутрин и следобед на басейн или плаж, на обяд в градината на сянка.

# 256
  • Бургас
Само да кажа,че се прибираме в Бургас. Мислете дата за среща. Този път ще имам подкрепление с мен,та нямам извинение Simple Smile

# 257
  • София
Too и аз как си зададох въпроса:)
По едно яреме пусках само от перката студено, ама наистина, при 800 градуса навън...
И ние преди да слезем го спираме замалко и така.
Даже махнах възглавницата на бебешката седалка, само я изпотява и после се чудя дали не й изстива потната кратунка.

Мая - още не сме решили, егааимуси:( Винаги се сещаме май месец още да пуснем отпуски и тн, но сега не знаехме как ще е с бебето и оставихме всичко за последния момент. Даже човекът, при който ходим на бунгала ми звъня да ме пита къде се губим...
Но най-вероятно ще сме на квРтира в Созопол. Замалко да се хлъзнем да ходим на ол инклузив, но нито един от нас досеха не е бил на почивка на море на хотел. Или на палатки, или на бунгала, или на квартири (мнго рядко и само при едни определени).
Намерихме едни ваучъри, ама се отказахме накрая... Та ще видим, аз съм нагърбвна със задачата и се сещаш, че до никъде не съм.

# 258
  • Враца
Ние сме за all inclusive, по-лесно ще ми е сега с бебето, а иначе аз си обичам пак по хотелчета, но с консумация по кръчмета, сега обаче няма как  Laughing

# 259
  • София
Хаха явно само аз обичам хотелите и ол инклусива хахах. Винаги ставам първа за закуска, много мразя да я изпускам.  Wink

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 14:58 от Мацето

# 260
Маце и аз си обичам ол инклузива!  Blush

# 261
И ние сме за ол инклузив. Така бяхме с беба - хотелът беше на плажа, не мислиш за храна. Въпреки данданията от пул бара, Яна спеше като къпана.

# 262
  • София
Ние бяхме в къща за гости и се хранехме на обед и вечер само по заведения, тип бистра/малки ресторантчета, не някакви шумни с оркестри и ни беше супер, проблеми никакви не сме имали, всеки си поръчваше, каквото му се яде, аз наблягах на рибката. Simple Smile Ол инклузива не ни кефи нещо като концепция, пробвахме 2 пъти, но все едно си на стол постоянно и някакви нагли руснаци и румънци се натискат и пререждат и ядат като свине, все едно светът свършва, и имаш някакви определени часове, не е нашето нещо. Предпочитам всяка вечер на различбо място, с гледка към морето, с прясна рибка и така.Simple Smile

# 263
А баткото целия август няма да е на градина и купонът става по-голям!
Не е толкова страшно. Моят даже и на ясла не е ходил - все си е с мен. Другият месец тръгва на градина вече, че да видим ...  ooooh!
Аз нали съм тарикат, занесох на майка една щайга праскови и една кофа моркови ... да работи!  Rolling Eyes
Климатикът ние го пускаме и спираме, не работи през цялото време. Освен това го правя така, че да духа настрани. На 25-ти ще ходим във Велинград и ние /със закуска и вечеря/, та ще видим как ще пътуваме ...  Whistling
Цвети, Антон е нон-стоп потен и на вятъра!  Whistling
Мая, да - никаква захар и сол!  Peace
fifilie, сокчетата са не по-лоша идея от компотите! Не се препоръчват поне до годинката! Дава се целият плод, не се цеди!  Peace
То и ние не сме ходили никъде ол инклузив досега, но като сме били по хотели и аз като Мацето винаги първа за закуска, а иначе не обичам да ставам рано!  hahaha

# 264
  • Враца
Маце, я препоръчай някой хотел AI щом обичате, ама да е в България

# 265
  • София
Аз по бг морето не ходя. Wink само в Гърция сме ходили и в Разлог.  ( Грийнуд хотел. ) То и там е дандания ( и в Сащ е същото )  само в Холандия видях пълни маси храна и хората тихо и възпитано си взимат храна.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 14:57 от Мацето

# 266
  • софия
Аз обожавам почивките ол инклузив.Препоръчвам Серенити бей Царево, пет години ходим там.

# 267
А аз препоръчвам Хермес Александрия Клуб - Царево.

# 268
  • София
Препоръчайте ол инклузив в Гърция, някъде по-наблизо. Баткото заплашва, че ще ходят сами с баща му а мен ще ме оставят в Сф с бебе, щом не искам на море. Явно ще тррябва да се органзира нещо за септември.

# 269
  • София
В Гърция по целия Тасос мога да дам идеи, но за семейни хотели:)

Не знам: и на мен ол инклузива ми напомня на стол в училище, ядене под час, никакво разнообразие...  Друго си е да си пиеш кафе под смокинята или даси направите барбекю с компанията на двора:)
В крайна сметка мм (с много циврене от моя страна да си ходим на бунгалата) склони и ще отидем за 4 дни при една позната в Созопол, на квартира: дано не е лудница много

Общи условия

Активация на акаунт