Дрехи за деца от домове!

• 22 933
  • 137
  •   1
Отговори
# 75
Егати. Аз пращах на доремифа дрешки, за които тя ми прати съобщение колко били хубави и запазени. Убедена съм вече, че не са стигнали до децата.... бях приготвила още два кашона, но..
 По-добре да ги оставя до кофите... Срамота е да се подиграваш така с добрината на хората. И без това вече е толкова малко.
В крайна сметка до кофите ще ги вземат основно роми, които ще си облекат децата - повярвай ми, децата в домовете и в ромските махали, които ние обличаме са същите, които биха ги взели и от кофите Hug
Между другото, напоследък особено за две софийски майки, на които помагаме процедираме така - ако дарителите са от София, директно им давам телефона, предупреждавам майките, кой и за какво ще им звъни и така осъществяваме директна връзка между нуждаещия се и дарителя.
наистина за момента поне ние в ДБМ не знаем за дом в България, в който да имат нужда от дрехи - или поне не в такива огромни количества. За това преди около 2 години започнахме да търсим и други места, на които има нуждаещи се и в по - горния си пост съм ги описала.

# 76
Свързах се с Госпожа Григорова.
Предадени са шест - седем чувала и е издадена служебна бележка.

Батерията на телефона ми е слаба и засега само това Simple Smile

# 77
Аз искам да питам До ре и т.н какво стана с протоколите и снимките? Нали, днес щяхте да ги качвате за да ги видим?

# 78
  • Белгия
Е, тя тези дни е посъбрала каквото още не е било продадено и го е занесла в първия дом, за който се е сетила. Ще има протокол от днес и чистата съвест на госпожата, че всичко са си получили сирачетата.
П.С. Най-много 5-10 кг. дрешки да си е оставила, които са и най-насърце, ама кой ти гледа в бързината..

# 79
Оооо тц! Искам снимки на всяко нещо пратено от мен. Няма да и мине номера.

# 80
Предали сме 7 чувала и няколко чанти,
бележката ще кача по-късно нямам с какво сега.Номер 211/20.07.2015
Остана да занесем още кърпи,възглавници и играчки от Ли Лу.
Няма снимки,но на бележката е описано всичко което е предадено.
Една жена се обади на директорката,докато бях там,не знам коя,сама може да каже.

# 81
Тогава искам бележката!

# 82
Не се притеснявайте,бележката ще кача още днес стига да намеря по-скоро USB.
Днес ще е!

# 83
Една жена се обади на директорката,докато бях там,не знам коя,сама може да каже.

Може би съм била аз Simple Smile

Между другото, попитах как да постъпим занапред.
Най - добрият вариант е обаждане до директорите, може и контакт чрез имейл. Домовете ги има, имат и определени нужди. Може предварително да се попита кое е най - спешно и изпрати на адреса. Също и за по - големи случаи (примерно празници) да се съгласува с дома. Контактът ми с Госпожа Григорова и Господин Борисов беше изцяло положителен и мисля, че биха отделили време за всеки, който иска да помогне.

# 84
Ли Лу много правилен съвет даде  Peace

# 85
Мина ми през ума още в началото. Май повечето хора така правят, но просто не можех да си представя, че за дрехи някой би рискувал толкова много. Айпи, име, адрес, телефон... Особено при положение, че тук има толкова теми на частни лица, които признават, че са в нужда и без проблем намират помощ във форума.

Според мен цялата тази излагация не си струваше риска, но друг да му мисли.

# 86
Подканям госпожата да занесе и останалите неща. Лъже, че от моите неща липсват само кърпите, възглавниците и играчките. Не е занесла и памперсите, четките за зъби, бои за рисуване, четки за рисуване... Новите неща.

Сигурно има и още, но за това ми потвърдиха 100%.
Ще следя случая.

# 87
# 88
# 89
как да кача снимките?

Общи условия

Активация на акаунт