"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А случайно някой да знае от къде да си сваля книгите на Елиф Шафак - Дворецът на бълхите и Копелето от Истанбул  newsm78 newsm78 newsm78
Не знам дали си струват ама ги искам   bouquet
Силистра,
Скрит текст:
http://chitanka.info/person/elif-safak
Любов, Чест и Черно мляко тук не ти трябва регистрация
http://cheti.me Дворецът на бълхите и Копелето от Истанбул тук се регистрираш и пращаш съобщение до собственика на файла и ти го праща.

# 181
http://pateshestvia.net/razni/125 Публикувам нещо, което може би ще ви е интересно. Още едни, които рекат и отсекат "така е било и така ще бъде". Намислила съм си да ходя да го видя Рибново Simple Smile

# 182
А случайно някой да знае от къде да си сваля книгите на Елиф Шафак - Дворецът на бълхите и Копелето от Истанбул  newsm78 newsm78 newsm78

Силистра, аз имам и двете книга, ако искаш ще ти ги дам!
Копелето от Истанбул е много хубава! в нея има един персонаж, плаче да бъде изигран от наш Мехмет!,
Дворецът на бълхите!! признавам, не можах да я прочета до края Embarassed Embarassed

Диде , благодаря, много щедро от твоя страна   love001 newsm51 , но предпочитам да ги сваля и когато имам време да ги прочета   love001 smile3525 smile3525

# 183
Силистра,
Скрит текст:
http://chitanka.info/person/elif-safak
Любов, Чест и Черно мляко тук не ти трябва регистрация
http://cheti.me Дворецът на бълхите и Копелето от Истанбул тук се регистрираш и пращаш съобщение до собственика на файла и ти го праща.

Марго , благодаря ти много   love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Тази втория сайт не го знаех, но ще опитам   love001 smile3525 newsm51

# 184
Интересни четива споделихте днес. Елиф Шафак все още не съм я чела.
Но тези дни ще стартирам и това занимание - Книга, отмора,  тишина. Simple Smile

# 185
Ей никакви ви няма.....
Забегнахте точно навръх 36 му рожден ден.

# 186
Момичета, здравейте

От доста време съм горе на балкона/както вие обичате да казвате/, нооо ви чета постоянно!

Всеки път чета, чета, чета и вси си викам а, дано да ви прочета, че Мехметчо ще забива чара си в нов сериал или филм, нооо, сори,  взе да ми се изпарява търпението! newsm78 newsm78

Сега в навечврието на рожденния му ден, гледам сте се изпокрили, сигурно търчите за подаръци, готвите си тоалетите, спрятате му парти за утре??!! А ??!! Laughing Laughing Laughing

Моята рокля е готова за партито утре, понеже сте ми приятелки - само на вас ще я покажа

/само дето трябва да сваля поне 10-15 кг да вляза в нея/
Хайде покажете сега всяка с какво ще се дордиса за утре. Торти, почерпка, всичко да е шест, нали???!!
Laughing Laughing Laughing

да се готвим за партиии

# 187
Хеленче, Hug питах за теб тези дни, скри се като старите пари. Confused
Между другото не ти виждам тоалета за РД на Агата, но то в тия жеги направо си е за дибидюс. Joy

# 188
Хелен, Брей, Брей, Брей.......
Рокля с голо рамо, висящи обеци и толкова нежно розови обувки. Разбира се на много висок ток.

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 22:46 от This_season

# 189
ОО, Наде, скъпа, здрасти

как не ми виждаш тоалета, толкова се старах докато го намеря, ама и дибидюс става

само да не избяга рожденника като ме види Joy Joy Joy

аз и торта вече съм му направила, я погледни тука

за нашия  брадатко ЛЪФФФ - ТОРТА от мен

# 190
.     https://m.youtube.com/watch?list=WL&v=b1grL-V4EDk     

Хайде поздрав... Наслаждавайте се на най чувствения мъжки глас.

Сезонче, здрасти

първия линк ми казва, че сърварът не може да бъде намерен

има някакъв проблем с мамата май, само при мен ли е, незнам

# 191
 Hug

Какви тоалети, какви рокли ooooh! ooooh! ooooh! Ето и плана за парти:

1. КаротУ / като за празник ще и отпуснем минута с любовта на живота и/, бабушка / след като си подари специално оплетеното пАловерче за любимия почти зет/, котки, кучета и всякаква придружаваща ги флора и фауна се пращат на СПА в съседния курортен град за 24 часа. Изключение се прави за малката Кайла, тя заминава на аква атракции с преспиване / да разбере детето от празника на там не знам какъв му се пада Мехмет бей/.

2. Тържеството е под мотото " Хавайски нощи с турски вариации". Тоалета хавайски полички и много чичеци по  гостуващите предимно дами / времето е горещо, а сламата държи хладно, китките скриват специфичния аромат на всяко тяло/.

3. Музика, автентична хавайска, с привкус на ориенталски ритми / а как ли звучи този буламач/
4. Питиета- предимно коктейли / само по желание, че боли глава от тях на следващия ден/
5. Моля, без обувки- БОСИ-/ с пояснението, че като настъпи сюблимния момент с поздравите, да не се настъпват болезнено присъстващите по мазолите, ... и всичките 26 кости на ходилото.
6. Торта / все още идеите се утвърждават/
7. ВАЖНО-  Да се открие виновника за събитието, да се приведе в приличен вид и да се облече в унисон с дресс кода на събитието.

Още идеи?

# 192
Хелена, много красива рокля си избрала за РД на наш Мехмет   bouquet
аз си преглеждам "Завръщане", и току що изгледах сцената с босилека, и последвалите им "горещи" сънища #Crazy

# 193
Сега да ви кажа на какво се изумявам, #Crazy #Crazy #Crazy
понеже гледам по сто пъти някои избрани моменти от Боран и последно гледам момента с диванчето че много ми са сладки там, та нали късно през нощта Съла и Абай се срещат на ена пейка и Абай й налива акъл, после ги дават да отиват при Боран, който спи щото е късно през нощта, а в същото време прег големите прозорци свети и е ясен бял ден

аз ли нещо вече съм се повредила от многото повторения да зяпам или пак е недоумица на снимачния екип newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Наде, много ти благодаря, че си забелязала как съм се качила на балкона Laughing Laughing

Наблюдателна си ти, наблюдателна, нищо не ти убягва...затова и преди правеше най-добтрите анализи на сериите...липсват ми тези коментари.. Cry Cry Cry

# 194
Диди, благодаря ти. че си ми харесала роклята, и аз я харесвам, ама тя ше е до 12 ч след полунощ

после като хлопне мандалото в 12 и падат всички рокли и задръжки...тъй каза Славенчето newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт