"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 674
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро, момичета! Да ни е жив и здрав рожденика! newsm59  ura  party023

imagehosting
Снощи голямо парти сте спретнали! Това се казва харем  bigdance2 newsm74
Тоалетите на Хелънчето и Сезони  newsm80 newsm80 newsm18 newsm18
Славена  202uu Вили newsm10 Маргото  smile3530 Лава thumbsup
Наде Hug и на всички  mrstraetz

Четох , четох и ви се радвах smile3521 txtloves Two Hearts
Страхотни сте всички тук в това прекрасно кътче Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Прекрасен ден желая и.....ще ви чета smile3529, а вие днес smile3523

# 286
Добро утро,
УТрото е по мъдро от вечерта. Извода от снощи -  Ние сме Луди!!! Grinning
Но пък Единствени и Незаменими!

Хубав 23 юли! ( числото звуче добре). Grinning

# 287
Хайде след толкова алкохол и едно кафе и закуска за изтрезняване сутринта newsm51 newsm51 newsm51

# 288
Добро утро ,момичета Hug Heart Eyes

Хайдееее...аз съм готова за купон...нарде сте ? newsm78 Rolling Eyes

Нося и подарък за рожденника...
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy

# 289
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет на всички  Hug Hug Hug дами-бърборани - Мехметови мадами  Heart Eyes

Честит рожден ден на Мехмет Акиф Алакурт  newsm59 newsm67  Gift  ura dance  bigdance2
да е жив и здрав, щастлив с любимите си хора, и все пак да не забравя за феновете си и скоро да го видим в много нови проекти  Naughty
  happy bd
  hbday

а за нашия пътешественик   car003 и любителя на скорости мисля  newsm78 newsm78 че тортата която съм му подготвила ще му хареса   smile3521

Ехеее от вчера сте го подхванали тоз ден рожден  Joy

Сезони  не спях мила, посрещах си щерката - беше с моите родители на морето и цяла седмица не я бях виждала  newsm68 newsm68. Роклята ти е убийствена направо си спазила дрес кода на Славена   Laughing

Марго направи си представих едно червенокосо прекрасно създание в тази красива рокля  smile3521

Аз малко официално ще го карам  smile3506 че съм малко с формат "джобно гадже" не блестя с високи размери  newsm62 smile3534 трябват ми токчета за да съм по-висока че как ще целуна тази прелест

та тоалета да ви похваля че и имам резервен вариант за разгара на купона - нещо удобно за много танци  newsm44 newsm68

Хайде хубав ви и весел ден от мен на все  Hug Hug Hug Hug

ПП И аз мисля че го гложди любопитството  smile3530и хвърля по някое око из форумите   smile3529smile3534 newsm62

# 290
Добро утро,
УТрото е по мъдро от вечерта. Извода от снощи -  Ние сме Луди!!! Grinning
Но пък Единствени и Незаменими!

Хубав 23 юли! ( числото звуче добре). Grinning

Изписали сте света след 11 часа снощи. Сън не ви е хванало  newsm78 newsm78 newsm78
Поздравления на всички ви , много красиви снимки и колажи сте сложили   love001  love001
Вили , ти  винаги правиш невероятни клипове , и двата са хубави но този с цигулката ми е фаворит   love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 291
# 292
Добро утро    Hug  Зори, Цвети, Сезонче, Силистра, Свет, Коте, Ваня       bouquet  И на всички след мен    bouquet

# 293
  • near Sofia, Bulgaria
Привет и весел празник на всички! Да ни е жив и здрав рожденика!  Heart Eyes Голям купон сте заформили посред нощ!  #Crazy Опияних се докато ви изчета, но нашето момче заслужава и повече! Свет, страхотен подарък!  Laughing Да се включа в почерпката скромно, че нощес бях на работа и нямах време да правя торти

# 294
Не мога да удържа на вашия ритъм. Лягам си.
Надето, Силистра, Котето втори сън вече правят, а ние будуваме.
Кой знае как огласят съседа по глава newsm62
Хъркат до припадък и хич не се сещат за нас.

Ние цяло парти и ВИП Рожден ден направихме.  Утре продължаваме с пълни сили.
пп. Той дали се радва, колкото ние за него за рождения му ден. Rolling Eyes

Лека нощ!
Тц, не позна, Laughing легнах си при моя Ага, но нито спахме, newsm53 нито хъркахме. Joy
Голямо писане сте му дръпнали, много Ви се радвах докато Ви четох, абе Вие нямате ли си мъжове  newsm62 та празнувате при чуждия мъж!?! Joy
На нашият общ и единствен Ага тук, в това виртуално оазисче, Heart Eyes което всички ние създадохме месеци наред(дай Боже Praynig да ни е все така приятно, това си зависи от нас) пожелавам здраве, да обича и да бъде обичан мъж, с жена или не, пожелавам му дете, защото това е най-върховното щастие на света, което е редно всеки човек да изпита.
И да не кажете, че влизам без нищо това е от мен
Скрит текст:
по случай празника в оазисчето ни, а на всички дружки тук привет Hug......Hug от меня. 4470

# 295
  • Разград

# 296
Нашия Мъж ни благодари за поздравите и пожеланията   love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

На него пожелавам да е жив и здрав а на нас пожелавам да има скоро време нов проект че да го гледаме  newsm59 nbirthday
 party023 newsm38  bigdance2  ura Tada
 mrstraetz dancing dancing lovekiss lovekiss lovekiss

# 297

https://www.youtube.com/watch?v=_LVVHlLSN7Q
Много хубави поздравителни снимки и клипчета в негова чест сте сътворили, адмирации smile3501 мили мои дружки.
Виленце, прекрасни снимки си използвала в клипа, Heart Eyes според мен е редно този поздравителен видеоклип да му се прати в туитъра или фейса, а тези, които имаме туитър да го ретуитнем/харесаме(ако решиш да му го пратиш може да добавиш към името си надпис BG FAN за да е ясно от кои фенове е, разбира се ако желаеш, в такъв момент всяко внимание би действало като балсам за душата на всеки човек).
Хеленче, тенкс  love001 за цаките за меня. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 11:44 от Neidjal

# 298
Момичета надникнах при хърватките да видя как ще се представят днес и  #Shocked ...нищо изобщо не са го отразили  newsm09

# 299
Марго я кажи някоя новина от твоята клю-клю агенция  Thinking Crossing Arms

Не пише ли нещо по нечий дувар  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт