"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 623
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Ей, пиша и не ме отразява тая мама.

Поздрави на всички.

Исках да попитам по-запознатите със социалните мрежи какво означава знакът Heart  който днес е използван в туитъра ?@alakurt_m.
Мисля, че стандартно се използва из тия мрежи, но не знам.

Здравейте момичета!

От рождения ден на Агата има проблеми в мамата, и тази вечер пак има, не го ли оправиха този сайт най-после. Момичета изчетох трите пропуснати страници, не виждам да сте писали за изненада някаква случила се на 23 юли, значи засега живота си продължава по старому с нашия хубавец. Стига да не я готви изненадата по време на почивката им с бабушка и ребьонак. Ей на тогава ще избие рибата!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Наде, и аз съм си мислила като теб- може би Мехмет я заобичал Кароту, с тези семейни почивки наред с майка й - това ми дава повод да го мисля, отива в родината й...за човек без сериозни намерения защо му е да го прави, мисля и че той е моногамен - има ли си приятелка- сериозен е, всеотдаен и иска същото от  партньорката си.  Мисля че украинката много добре е усетила неговия нрав и като всяка една жена от нейната националност умело е хвърлила мрежата и чака лъвът да се кротне в крачката й.

# 376
Диди, Джем е на предната страница. Май Надето е постнала линк от турски  сайт и там е изтипосан  Чудото на Джансуто.
Нека ти го опиша преди да го видиш - гол е , и бремменее някъде към 8 месец. Срещу него е детенцето и жената, която изглежда добре. И защо по дяволите носи тази обеца този Джем. Смешно ми е и не мъжкарско. ooooh!

Лека нощ, мушморочки!

# 377
  • Разград
Здравейте момичета!
Тия дни нямам много време за форума. И другата седмица се  очертава да бъде така.
Към филмите добавих още един.
Kendime Iyi Bak 2014/ Запази ме в сърцето си
http://data-bg.net/details.php?id=19683

# 378
Момичета аз пак посред нощите рева на турски филми

Наде, Галка току-що изгледах Моят дом си ти и сега на финала рева като магаре. Много тъжен край- прави сте за филма - хубав е, но няма хепиенд.
Принкс, и аз забелязах този знак в туита, в профила на МАА, но и аз незнам какво означава, който знае да каже.
Сезонче, снимката дето я сложила Надето на бившата изгора на Джансуто ме потресе. Как си е лягала с този маймун това момиче?! Тя явно си пада мазохистка, щом си причинява това- да си лягаш с такъв маймуняк, и да отблъскваш МАА-красив млад мъж като Аполон, че даже и не го целуваш??? newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy

Да не ну мисля много, и аз отивам да спя, че вече сигурно вие деветнайсет пъти сънувате Боран Ага. Joy Joy Joy

# 379
  • near Sofia, Bulgaria

Привет!  Hug Принкс, да ти отговоря - знака Heart се използва като символ на сърчице, защото няма как да го изпишеш с клавиатурата, както например усмихнато личице е две точки и скоба. Дано съм го обяснила достатъчно ясно! Хубав ден на всички, аз отивам на работа!  Rolling Eyes

# 380
Gunydin Kizler Hug Hug Hug Hug
хубава събота!

# 381
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро дружки-веселушки  wavey wavey wavey

Ауууу този Джем изобщо не трябва да го показват  Shocked само плаши хората  #Shocked
а Джансуто определено не е имала вкус към мъжете  newsm78 newsm78 и май още няма  smile3506

вие тук сте мойта дневна доза антидепресанти  newsm62 newsm62 newsm62

# 382
Добро утро ,Боранки калпазанки... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много пече ,еййй ooooh!...чок Shocked...наш убавец къде ли си плиска дупето...цъ цъ цъ...ни вопъл,ни стон,ни кост от него и Карото... Naughty newsm78...яко са се покрили... Whistling

Още вчера сабахлен видях "красивия" Джем ,ама реших да не ви развалям деня...видях и Селин...с някаква дружка ,но не разбрах за какво иде реч... newsm78

С една усмиФчица на Агата, ви пожелавам Приятен ден ! Laughing

# 383
# 384
  • Разград
Още вчера сабахлен видях "красивия" Джем ,ама реших да не ви развалям деня...видях и Селин...с някаква дружка ,но не разбрах за какво иде реч... newsm78

Селин Демиратар и Синем Озтюрк, которые стали подругами на съемках проекта "Спокойная улица", были замечены в районе Нишанташи. Подружки гуляли по магазинам, где продавали купальники. Синем сказала, что этим летом отдыха ей не видать, а Селин же собирается отдохнуть, так как на данный момент она свободна от съемок.

# 385
Привет, момичета на всички Ви и Хубав ден    bouquet   А   Naughty  ЛЪВЧЕТОООО днес е решил да е усмихнат   smile3521

# 386
Вили,
отново, си сътворила нещо много красиво  newsm51
Мерси Hug Heart Eyes

# 387
Скрит текст:
Марги, това вече е друго нещо след като ти узнах профила в туитъра, стана. Party
Още видеа от фенове, но честно казано вашите повече ми харесват като музика.

https://www.youtube.com/watch?v=jffYaGVdRUI

https://www.youtube.com/watch?v=C9WZISCXVYk

https://www.youtube.com/watch?v=Zh9e9X_ZS_8

Снимката да не е от някой негов минал РД? newsm78

Hug  Да  Наденцееее, снимката е от  2007 от РД, а това е клип от тогава    bouquet 

# 388
Вили,
отново, си сътворила нещо много красиво  newsm51
Мерси Hug Heart Eyes

Hug   Диди, благодаря   newsm51 

# 389
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 smile3534
Привет, момичета на всички Ви и Хубав ден    bouquet   А   Naughty  ЛЪВЧЕТОООО днес е решил да е усмихнат   smile3521

Вилееее  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 как така ЛЪВЪТ е усмихнат  Thinking сигурно много хубави подаръци е получил  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт