"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 638
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Сезони, къде е този Джем newsm78

# 361
  • София
Петъчно и уикендно тихо е. Леле  ooooh!  Много сме празнували и ние още горещо  Thinking

# 362
Здравейте момичета!

От рождения ден на Агата има проблеми в мамата, и тази вечер пак има, не го ли оправиха този сайт най-после. Момичета изчетох трите пропуснати страници, не виждам да сте писали за изненада някаква случила се на 23 юли, значи засега живота си продължава по старому с нашия хубавец. Стига да не я готви изненадата по време на почивката им с бабушка и ребьонак. Ей на тогава ще избие рибата!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Наде, и аз съм си мислила като теб- може би Мехмет я заобичал Кароту, с тези семейни почивки наред с майка й - това ми дава повод да го мисля, отива в родината й...за човек без сериозни намерения защо му е да го прави, мисля и че той е моногамен - има ли си приятелка- сериозен е, всеотдаен и иска същото от  партньорката си.  Мисля че украинката много добре е усетила неговия нрав и като всяка една жена от нейната националност умело е хвърлила мрежата и чака лъвът да се кротне в крачката й.

# 363
Момичета има ли благодарности от Мехмет за поздравите по случай рождения му ден?
Ние тука добре си изкарахме купона, много ми е любопитно той как се забавлява, сигурно размишлява философски до колко хората могат да бъдат добри и лоши, до колко хората могат да са активни и дейни и да влияят на политическия живот...
Някак не ми се вярва да се забавлява диво и щастливо.. newsm78 newsm78 newsm78

# 364
  • near Sofia, Bulgaria
Като се има предвид, че е на почивка с тъщата и доведената дъщеря, а и с Карото си джиткаха из фейса да си сменяват снимките, много щур купон ще да е било!  Laughing

# 365
Като се има предвид, че е на почивка с тъщата и доведената дъщеря, а и с Карото си джиткаха из фейса да си сменяват снимките, много щур купон ще да е било!  Laughing

Да, Галка, сигурно са мятали табла  цяла нощ /той нали обичал да играе табла/ вдигали са наздравици и от време на време доволно и щастливо е погалвал Кароту с големите си красиви ръце като хвърли дюшеш на таблата newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy newsm78 newsm78

на ей тъй е мятал в захлас табла

щото не ни е паднал на нас в ръчичките Joy Joy Joy Joy

# 366
Момичета да ви питам - това от кой сериал е, знаете ли? И хубав ли е, ако някой знае?

Скрит текст:

# 367
така изглежда Мехметчо след рождения ден с тъща си, скривам я, някой да не се уплаши

Скрит текст:

# 368
Брейй, още сте изморени от купона, голяма тишина в темата
на това момче му е тъжно без вас

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 23:45 от helen.nona

# 369
Момичета да ви питам - това от кой сериал е, знаете ли? И хубав ли е, ако някой знае?

Скрит текст:
Ако не греша това е кадър от игралния филм на Фахрие и Йозджан Дениз(май така се казва newsm78), а филма е "Моят дом си ти", хубав е, но е с много тъжен финал.
Аз през почивните дни, ще Ви навестявам през флашката.
Хайде, лека Ви нощ, че ме чакат.

# 370
  • near Sofia, Bulgaria
Хелен, снимката не е от сериал, а от филм на Йозджан Дениз, казва се "Ти си моят дом" ("Evim sensin") 2012 г. Там си партнира с Фахрие Евджен, с която по това време имат връзка

# 371

Скрит текст:
Ако не греша това е кадър от игралния филм на Фахрие и Йозджан Дениз(май така се казва newsm78), а филма е "Моят дом си ти", хубав е, но е с много тъжен финал.
Аз през почивните дни, ще Ви навестявам през флашката.
Хайде, лека Ви нощ, че ме чакат.

Наде, кои те  чакат, къде?! #Crazy newsm78 newsm12 newsm12
Благодаря ти за отговора за филма, ще го гледам тия дни

Лека нощ и на теб Наде и спокойна нощ!

# 372
  • near Sofia, Bulgaria

Е, от мен толкова за днес, лека нощ!

# 373
Хелен, снимката не е от сериал, а от филм на Йозджан Дениз, казва се "Ти си моят дом" ("Evim sensin") 2012 г. Там си партнира с Фахрие Евджен, с която по това време имат връзка

Благодаря ти Галка,
и Надето го каза съшия филм и че е с тъжен финал. Йозджан Дениз го харесвам и ще гледам филма.

Лека ти нощ и на теб!

# 374
Здравейте, момичета!

Да питам по-запознатите със социалните мрежи - този знак Heart  какво означава?
Мисля, че е нещо стандартно, к. използват в соц. мрежи.

Гледам, че е използван днес във следния @alakurt_m

Общи условия

Активация на акаунт