"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 653
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • near Sofia, Bulgaria
Наде, аз обикновено презареждам страницата, за да видя последния пост, иначе след като публикувам моя, излизат всички предишни. А последните няколко дни мамата често ми забива и ми публикува отговорите със закъснение  newsm78

# 346
  • София
 Hug Heart Eyes Hug Добър ден!  Hug Heart Eyes Hug

ღϠ₡ღ Аз не познавам друг белег на превъзходство освен добротата.ღϠ₡ღ
Скрит текст:
Какво по-добро от това да споделиш храната с някой друг  newsm51 newsm51 newsm51
Наде, при мен само по-бавно публикува отговора, но нали тези дни правят нещо по страницата и затова да е така.

# 347
Наде, аз обикновено презареждам страницата, за да видя последния пост, иначе след като публикувам моя, излизат всички предишни. А последните няколко дни мамата често ми забива и ми публикува отговорите със закъснение  newsm78
Гале, Марги, мерсаж, че ми отговорихте за да си сверя часовника.
В другата ми темичка и да презаредя, и да не го направя все не виждам последния пост докато не процедирам по начина, по който Ви обясних.
Слава Богу Praynig тук проблема ми се оправи, Party но докога, newsm78 идея си нямам, очаквам всевъзможни бъгове тези дни!?!
Карото и Агата за енти път смениха профилните си снимки.
Те друг път си комуникират чрез фейса, #Crazy луда работа, ooooh! а вчера ни вопъл, ни стон. smile3506

# 348
  • София
Скрит текст:
Наде, аз обикновено презареждам страницата, за да видя последния пост, иначе след като публикувам моя, излизат всички предишни. А последните няколко дни мамата често ми забива и ми публикува отговорите със закъснение  newsm78
Гале, Марги, мерсаж, че ми отговорихте за да си сверя часовника.
В другата ми темичка и да презаредя, и да не го направя все не виждам последния пост докато не процедирам по начина, по който Ви обясних.
Слава Богу Praynig тук проблема ми се оправи, Party но докога, newsm78 идея си нямам, очаквам всевъзможни бъгове тези дни!?!
Карото и Агата за енти път смениха профилните си снимки.
Те друг път си комуникират чрез фейса, #Crazy луда работа, ooooh! а вчера ни вопъл, ни стон. smile3506
Наде, вчера Агата  ooooh! цял ден и нощ е чел пожелания и е писал благодарности  Wink yes И си  Thinking, че Каролина само си сменя премяните, а дано Мехмет да я скива, ама... тц... Украинките и рускините бяха коментирали снимката с картити като автомат АК-47  Simple Smile

# 349
Привет момичета    bouquet   Hug  Наденцеее, и при мен е ги има тези проблеми   Naughty  а ако искам нещо да харесам - не става, а пък ЛС макар, че съм ги прочела - си стоят като непрочетени   newsm78  Много е изнервящо   smile3514  Хубав ден на всички   bouquet

# 350
Уаууу Виленце, Simple Smile прекрасен колаж, Heart Eyes два лъва Heart Eyes в едно. Heart Eyes
Марги и къде ги тези негови благодарности? newsm78

# 351
  • София
Уаууу Виленце, Simple Smile прекрасен колаж, Heart Eyes два лъва Heart Eyes в едно. Heart Eyes
Наде, добрият и възпитан човек благодари, когато го поздравяват, нали?! Wink Сигурно, който близък му е пожелал нещо, му е драснал или казал:"Teşekkür ederim".

# 352
Наде, добрият и възпитан човек благодари, когато го поздравяват, нали?! Wink Сигурно, който близък му е пожелал нещо, му е драснал или казал:"Teşekkür ederim".
Абсолютно, Peace независимо дали е в реала или във виртуала.
Помислих си, че някъде в соц.мрежи е благодарил, а ти си имала предвид по принцип, че е благодарил на своите близки, не се съмнявам, че го е направил.

# 353
Привет дами  Hug Hug Hug

Нямаше ме доста време, но отново съм тук bowuu. Ще се опитам да попрегледам пропуснатите теми, да видя какво съм изпуснала.

Надявам се всички сте добре, по лятному   Nature Sunny, отпускарски  newsm41 1swing  grinning039.

Хайде, до скоро newsm51 newsm03 newsm53

# 354
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет на всички момичета  Hug Hug и добре дошли на дълго отсъстващите   welcome

Ееее Виле  smile3501 smile3501 smile3501 страхотен е колажа, ЛЪВ и то РОШАВ  hahaha то и характера му такъв  Rolling Eyes

# 355
Привет дами  Hug Hug Hug

Нямаше ме доста време, но отново съм тук bowuu. Ще се опитам да попрегледам пропуснатите теми, да видя какво съм изпуснала.

Надявам се всички сте добре, по лятному   Nature Sunny, отпускарски  newsm41 1swing  grinning039.

Хайде, до скоро newsm51 newsm03 newsm53
Дими, wavey тези дни питах за теб, защото забелязах отсъствието ти.
Ще ти е трудно да изчетеш всичко, затова на две, на три, ще те въведа в пропуснатото, а ако има нещо, което пропускам, дружките нека ме допълнят. Praynig
С две думи се оказа, че профилите в туитъра на Агата са фалшименто, засега тези, които смятахме за истински във фейса все още са такива по наши наблюдения.
Мехмет замина с Карото на гости при родителите й, пуснаха няколко фотки, даже една от тях беше тяхна обща. Прибраха се в Истанбул и наскоро отпрашиха двамата, с бъдещата тъща Mr. Green и момиченцето на Каролина отново в странство, с две думи як релакс.
Вчера пък беше РД на Агата, тук в оазисчето ни беше голям гот, не че всеки ден не е така но вчера беше специален ден за нас в темичката ни, от Агата обаче ни вест, ни кост. smile3506
Амиииииии май това е в общи линии. newsm78
Коте. wavey
Замислих се нещо в момента.
Явно Мехмет много я обича щом я приема с дете и с друга религия предвид религиозността, и принципността му(съдя по интервютата относно жената, която иска до себе си и т.н., а тя ако го обича трябва да му роди детенце, не разбирам какво чакат още). newsm78
Да се допълня с новина за Гошко, Mr. Green пардон Джем ''хубавеца''. Mr. Green
На почивка е с бившата си съпруга и синът им, значи и тази е отсвирил като Джансу, с тази разлика че му е родила син.

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/cem-yilmaz-ve-ahu-yagtu-ogu … riyla-tatilde?p=1

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 16:33 от Neidjal

# 356
Здравейте хубави момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug на всички
Още един, много чакан петък, дойде newsm44 coolcool
Значи, проблема бил в сайта! а аз си мислих, че компютъра ми прави номера! много пити ми казва, че няма достъп!! или много бавно ми публикува отговора!
Вили, прекрасен колаж newsm51 То, всичките ти колажи и клипчета, които правиш са прекрасни.
Наде, Ясна, точна и на кратка! разказа ключовите моменти от миналите теми, в няколко реда, а ние изписахме страници newsm10

# 357
Здравейте на всички,
Аууу Джем отново ме шокира. Shocked Защо ходи гол по светлото newsm78

Дими, добре дошла отново. Мисля че от май месец липсваш. Simple Smile
Най - важното събитие, което се случи през това време е че Алакурт официално се показа с приятелката си и то  на посещението  им в родината и.

# 358
Дидушче, wavey аз и в реала съм такава, раз-праз, Joy кратко, точно, и ясно, но пък тук с Вас Heart Eyes много обичам да си чучунижа. Flutter
Сезонче. wavey

# 359
Малко, извън темата
Жалко, бяха много красива двойка!
много ги харесвах!

Общи условия

Активация на акаунт