"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 625
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Hug   Котеееее   Naughty  ЛЪВЪТ  е видял  през  магическото  кълбо, подаръците и купона спретнати в темата за него   smile3521 И за това е усмихнат    newsm62   и доволен    newsm44     

# 391
Здравейте момичета!

То вече половиния ден преполви, но аз ви желая хубава релаксираща събота!
Ваня, мерсаж за снимката със Селин.
Момичета, аз в първия момент на познах Селин, струва ми се много, много по-слаба от в Аданата. Харесва ми мацката, дори сега е още по-хубава и жалко, че нашия лъфф след няколкогодишна връзка се е разкарал с нея.

по чаша бира за разхлаждане от жеги и страсти

# 392
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета!

То вече половиния ден преполви, но аз ви желая хубава релаксираща събота!
Ваня, мерсаж за снимката със Селин.
Момичета, аз в първия момент на познах Селин, струва ми се много, много по-слаба от в Аданата. Харесва ми мацката, дори сега е още по-хубава и жалко, че нашия лъфф след няколкогодишна връзка се е разкарал с нея.

по чаша бира за разхлаждане от жеги и страсти

Хеленче и на мен много ми харесва момичето и хубава двойка са били /в пъти по-готина е от КаротУ smile3521/ ама кажи му ЛЪФФФ и стига толкова  smile3511

# 393
  • София
Здравейте прекрасни момичета  wavey

25 юли - СВЕТА АНА ЛЯТНА (УСПЕНИЕ НА СВЕТА АННА)
Празнувайте и почивайте  Hug Heart Eyes Hug

Hug   Котеееее   Naughty ЛЪВЪТ  е видял  през  магическото  кълбо, подаръците и купона спретнати в темата за него  smile3521 И за това е усмихнат    newsm62   и доволен    newsm44     

Вили, Лъвът, видял не видал в кълбото, затури единия фейс профил. Не знам дали е късно снощи или рано сабахлен, но го цъкна онзи с поканата за приятелство  smile3521 newsm12 newsm45

# 394

Hug   Котеееее   Naughty ЛЪВЪТ  е видял  през  магическото  кълбо, подаръците и купона спретнати в темата за него  smile3521 И за това е усмихнат    newsm62   и доволен    newsm44     

Вили, Лъвът, видял не видал в кълбото, затури единия фейс профил. Не знам дали е късно снощи или рано сабахлен, но го цъкна онзи с поканата за приятелство  smile3521 newsm12 newsm45

Здравей те пак!
да, и аз още сутринта, забелязах, че вместо да ни приема за приятели, направо го затрил ФБ профила!!!!!
казвам ви: има нещо гнило в... там където и да са!
една натрапчива мисъл, не ми дава мира, от както се разбра, че и "бабушка" ще е с тях!
тези двамката, ще се оженят на скромна церемоня, в присъствието само на семействата си married married 

# 395
Скрит текст:

Марго, нощес си го имаше, сигурно рано сутринта го е направил   newsm78  И каква стана тя, разби ни мечтите за приятелство - на пух и прах    smile3518   newsm45  А може само временно да си го е спрял   newsm78

# 396
Малее, Диди пепел ти на езика #Crazy #Crazy #Crazy

Дали би могъл да вземе толкова прибързано решение имайки предвид, че са се гаджосали декември миналата година- поне от вас го знам това, а той по принцип като му гледам старите връзки все са от година нагоре...хм, странна работа, не ми се вярва, нооо като знам, че жената, която го държи за ръката е  от бившите руски републики, твърде е възможно...дано го обича истински поне.. newsm78 newsm78 newsm78

# 397
Скрит текст:
Здравейте прекрасни момичета  wavey

Празнувайте и почивайте  Hug Heart Eyes Hug

Hug   Котеееее   Naughty ЛЪВЪТ  е видял  през  магическото  кълбо, подаръците и купона спретнати в темата за него   smile3521 И за това е усмихнат    newsm62   и доволен    newsm44    

Вили, Лъвът, видял не видал в кълбото, затури единия фейс профил. Не знам дали е късно снощи или рано сабахлен, но го цъкна онзи с поканата за приятелство  smile3521 newsm12 newsm45

Марго, нощес си го имаше, сигурно рано сутринта го е направил   newsm78  И каква стана тя, разби ни мечтите за приятелство - на пух и прах    smile3518   newsm45  А може само временно да си го е спрял   newsm78

няма приятелство, няма фенове, няма профили...тц, тц...засега.., поживьом увидим newsm12 newsm12 newsm12 newsm12

# 398
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Марго, нощес си го имаше, сигурно рано сутринта го е направил   newsm78  И каква стана тя, разби ни мечтите за приятелство - на пух и прах    smile3518   newsm45  А може само временно да си го е спрял   newsm78
ooooh! Дано да е нещо временно и да е свързано по-скоро с Каролина, а не с поздравите и вниманието на феновето му.  Thinking Praynig

Дали би могъл да вземе толкова прибързано решение имайки предвид, че са се гаджосали декември миналата година- поне от вас го знам това, а той по принцип като му гледам старите връзки все са от година нагоре...хм, странна работа, не ми се вярва, нооо като знам, че жената, която го държи за ръката е  от бившите руски републики, твърде е възможно...дано го обича истински поне.. newsm78 newsm78 newsm78
Хелен, литовката наистина много бързо го ковна има няма 7-8 месеца  Thinking, но... все пак последната дума е негова  smile3503 smile3521 По прочетеното при украинките в началото са имали буриносни облаци и на ти си куклите, дай си ми парцалките (2 седмици от февруари и 1 седмица от март). Не е малко  newsm78 newsm78 newsm78

Praynig Praynig Praynig

# 399
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте прекрасни момичета  wavey

Празнувайте и почивайте  Hug Heart Eyes Hug

Hug   Котеееее   Naughty ЛЪВЪТ  е видял  през  магическото  кълбо, подаръците и купона спретнати в темата за него   smile3521 И за това е усмихнат    newsm62   и доволен    newsm44    

Вили, Лъвът, видял не видал в кълбото, затури единия фейс профил. Не знам дали е късно снощи или рано сабахлен, но го цъкна онзи с поканата за приятелство  smile3521 newsm12 newsm45

Марго, нощес си го имаше, сигурно рано сутринта го е направил   newsm78  И каква стана тя, разби ни мечтите за приятелство - на пух и прах    smile3518   newsm45  А може само временно да си го е спрял   newsm78
ooooh! Дано да е нещо временно и да е свързано по-скоро с Каролина, а не с поздравите и вниманието на феновето му.  Thinking Praynig

Дали би могъл да вземе толкова прибързано решение имайки предвид, че са се гаджосали декември миналата година- поне от вас го знам това, а той по принцип като му гледам старите връзки все са от година нагоре...хм, странна работа, не ми се вярва, нооо като знам, че жената, която го държи за ръката е  от бившите руски републики, твърде е възможно...дано го обича истински поне.. newsm78 newsm78 newsm78
Хелен, литовката наистина много бързо го ковна има няма 7-8 месеца  Thinking, но... все пак последната дума е негова  smile3503 smile3521 По прочетеното при украинките в началото са имали буриносни облаци и на ти си куклите, дай си ми парцалките (2 седмици от февруари и 1 седмица от март). Не е малко  newsm78 newsm78 newsm78

Praynig Praynig Praynig

Марго, явно, че са си напаснали донякъде вече като характери, щом нашичкия й отива на крака в родния й дом- и то дом, в който цари друга вяра, друга култура, различни обичаи и традиции, и като вземем предвид чепатия му мюсюлмански характер ...картината се изяснява в полза на Каролинка Минка/както я нарича Надето/

# 400
  • София
Скрит текст:

Здравей те пак!
да, и аз още сутринта, забелязах, че вместо да ни приема за приятели, направо го затрил ФБ профила!!!!!
казвам ви: има нещо гнило в... там където и да са!
една натрапчива мисъл, не ми дава мира, от както се разбра, че и "бабушка" ще е с тях!
тези двамката, ще се оженят на скромна церемоня, в присъствието само на семействата си married married 
Уффф, Диди, мен тази мисъл хич ма не оставя. Слава Богу, моят ага вечер маха слуховия апарат  Praynig yes и не разбира как се връткам в леглото от  Thinking newsm78 Thinking newsm78 Thinking newsm78 Ако от туй кахарене свалях килограми, за тез няколко месеца щях да съм станала като фиданка  smile3511 smile3521

# 401
Момичета,
 не исках да ви стресна! но всички си го мислим! аз прост го "Написах"!
всичко, което се случи в рамките на месец, го подсказва: отида в родината и, срещна се със семейството и, дори и позволи да пусна тяхна, много красива и много "красноречива" снимка!
логично е да се очаква, ако не сватба, то поне годеж - nişan

искам да питам, тези които са добре запознати с турските обичаи. Какво означава, червената панделка, с която са вързани пръстените, защо са вързани, а след като ги сложат, панделката се разрязва? и имали значение, кой я разрязва?   

# 402
  • София
Скрит текст:
Момичета,
всичко, което се случи в рамките на месец, го подсказва: отида в родината и, срещна се със семейството и, дори и позволи да пусна тяхна, много красива и много "красноречива" снимка!

искам да питам, тези които са добре запознати с турските обичаи. Какво означава, червената панделка, с която са вързани пръстените, защо са вързани, а след като ги сложат, панделката се разрязва? и имали значение, кой я разрязва?    
Традицията повелява като се иска булката от семейството, бъдещият тъст да поднесе пръстени на младите, след като  се съгласи да даде момичето, а бъдещият съпруг поднася колие. Пръстените са вързани с червена панделка, което означава, че семейството на момичето твърди, че булката  е "честна". Рязането на панделката означава, че баща и дава правото на момчето да й отнеме девствеността, разбира се след сватбата. При сватбата булката също се връзва с червена панделка. Така се показва ,че момичето е "честно".
Най-старият реже по принцип - дядо, баща, брат от рода на момичето. Ако няма живи мъжки роднини, може и най-старият от мъжка страна.

# 403
Скрит текст:
Момичета,

Традицията повелява като се иска булката от семейството, бъдещият тъст да поднесе пръстени на младите, след като  се съгласи да даде момичето, а бъдещият съпруг поднася колие. Пръстените са вързани с червена панделка, което означава, че семейството на момичето твърди, че булката  е "честна". Рязането на панделката означава, че баща и дава правото на момчето да й отнеме девствеността, разбира се след сватбата. При сватбата булката също се връзва с червена панделка. Така се показва ,че момичето е "честно".
Най-старият реже по принцип - дядо, баща, брат от рода на момичето. Ако няма живи мъжки роднини, може и най-старият от мъжка страна.

Tesekkuler Марго  bouquet newsm51

# 404
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ваййъй големи обичаи голямо нещо! Ама на Каролинка не й трябва кармазъ панделка  Naughty освен че не е мюсюлманка не е и девствена Rolling Eyes
Аууу Марго не знаех че е имало кратък развод по италиански  Grinning ма не се и учудвам  Naughty ЛЪВ и СКОРПИОН  ooooh! добре че с моя ага нямаме брак че и без това всяка седмица се "женим" и "развеждаме" по няколко пъти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт