"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 51 770
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Здравейте на всички   love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Нали съм в отпуск , днес ми взеха тока , много съм уморена но не мога да заспя докато не вляза тук.  И вие не сте били особено активни в тая жега, при нас направо е мор  sweating sweating sweating sweating sweating Нещо красиво в тази жега , желая ви хладна нощ и сладки сънища когато и да си легнете  newsm51

silistra,
много хубави снимки си подбрала newsm10
Но си пропуснала тази

и тази

така, вече, всички ще са доволни smile3503

# 497
Наистина темата ни е в застой, ама какво да се прави - отпускарски дни.
Още един месец и всичко ще си дойде на мястото и Боран и Съла на екрана ще ни се усмихват.
Сега само гледаме брадясалият Алакурт и свежата и непроменяща се Джансу.

# 498
Ето от темата на ЛИН...значи Джансу ще играе...но с кого и в кой /име/сериал... newsm78 newsm78 newsm78

перевод Дина Пистер для группы https://vk.com/murayildirim

По сценарию, который не понравился Мерьем сыграет Джансу. Сценарий, который был написан для Мерьем, но ей не понравилось и она отказалась исполнить, согласилась исполнить Джансу. Глава Ай Япан Керем Чатай ... Забрал сценарий и дал прочитать Джансу. Джансу, которая после сериала ВВ не имела съёмок, понравился проект и она дала согласие сниматься в нем. PS Для Мерьем и Мурата пишется другой сценарий.

bouquet  bouquet  bouquet

# 499
Свет,
тези снимки на Дженсу, май не са нови?
малко, ми е "пълничка" на тях Shocked

# 500
Свет,
тези снимки на Дженсу, май не са нови?
малко, ми е "пълничка" на тях Shocked

Не са Naughty...от минала година и май има и от тази newsm78...поне така пише... bowuu

# 501

Уауууууууууууу  Shocked...каква красота...Джансуто ми събра очите... smile3506 smile3521 Joy Joy Joy

# 502
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

wavey wavey wavey wavey
Привет момичета

Жегар жегаааааа  smile3514 smile3514 smile3514 от Алакурт и сие ни вест ни кост  smile3506 сигурно и той слънчаса sweating sweating sweating Tired, че няма скорошни мъдри  dontknowразмисли  nuts

Диди гледам тези четири хубави очи и си мисля  newsm78 newsm78 че ако екранната им любов се беше пренесла и в реала  smile3506 какво красиво бебе можеха да сътворят, по сладко от малкия Бедирхан  Naughty лелееее в какви размисли изпаднах ..... Thinking от едни очи само  Whistling

# 503
Ей, красавици хубав и успешен ден на всички. newsm51 smile3525

# 504
 Hug...........Hug

Агата съвсем е слънчасал, Confused всички негови профили във фейса, които са предполагаеми истински са заключени до един. #Crazy ooooh!
Профилът на Каролинка-Минка също. #Crazy ooooh!

# 505
# 506
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Аууу Свет страхотни снимки, а тук как си ходят само със Селин  newsm76  loveuuu

Алоооооу   phoneuu госопдин Алакурт как можахте да изтървете тази красота  smile3512 или пък тази   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 507
  • София
Попътен вятър на всички днес  bouquet  Да ви върви по вода....
Hug...........Hug

Агата съвсем е слънчасал, Confused всички негови профили във фейса, които са предполагаеми истински са заключени до един. #Crazy ooooh!
НадеThinking Confused само единият му профил във фейса, не само е заключен, направо е изтрит  Close Другият и този на Каролина се виждат, но няма никакво движение  Thinking  Joy hahaha Каролинка-Минка  Joy Много добре звучи  Simple Smile Браво на този, който го е измислил  bowuu Heart Eyes

# 508
Здравейте, в този жарък следобяд! Благодаря за чудесните снимки на нашите любимци, които качвате! Много са красиви!

# 509
Скрит текст:
Попътен вятър на всички днес  bouquet  Да ви върви по вода....
Hug...........Hug

Скрит текст:
Наде,  Thinking Confused само единият му профил във фейса, не само е заключен, направо е изтрит  Close Другият и този на Каролина се виждат, но няма никакво движение  Thinking  Joy hahaha Каролинка-Минка  Joy Много добре звучи  Simple Smile Браво на този, който го е измислил  bowuu Heart Eyes

Сигурно защото пак са го прихванали нещо Rolling Eyes братята и сестрите му.
Томи, добре дошла.

Общи условия

Активация на акаунт