Добре дошли Мартенки 2016

• 44 363
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета скоро не съм писала, но ви чета всеки ден и следя темата !
Пия Дуфастон 3х1, Фолиева к-на 1х1, Макмирор х1 вечер вагинално и Но-шпа 3х2
В 8+3 г.с с термин 29.03.2016г. Акушерката ми го изчисли
Искам да изляза в болничен, защото работата ми е свързана с вдигане на тежки неща но уви генеколожката отказа да ми даде болничен и каза да чакам до края на м.Септември.. не ми стана много приятно, казах и че не ми се рискува.. но ще изчакам.
Споменах ли че съм на 21г първа бременност всичко ни е много вълнуващо и опредено запомнящо се,малко повече се престараваме но мисля че сме в границите.
Пожелавам ви леко бременеене и най вече бъдете много спокойни   bouquet

# 616
  • Burgas, Bulgaria
Аз до тук имах на два пъти кафеникаво зацапване. Първия път беше в 8 г.с. по-силно, а втория - в 10 г.с. по-слабо. Значи при мен не е от цикъла. По стечение на обстоятелствата втория път имах час при доктора ми в София. Прегледа беше с вагинален ехограф  в края на 10 г.с. и този път доста ме заболя, защото той огледа много неща, чак някъде много навътре. Но каза, че всичко е наред и вече си имаме ръце, крака и мозък.  А за ФМ ще ходя поне на 2 места. Първата ми бременност беше с Даун и съм малко наплашена. Ще видим дали ще правим БХС, защото съм с донорска яйцеклетка и не знам как ще ме изследват. Като ми въведат годините в табличката рискът ще отиде до небесата. В понеделник съм в Бургас на ФМ . Не, че много им имам доверие на нашите лекари, ама ей така за проба, а септември съм в София.

# 617
Добре дошли момичета, радвам се че всеки ден имаме нови попълнения и групичката ни расте ли расте!
system къде и при кого ще правиш ФМ в Бургас?

# 618
Добре дошли на новите момичета! Лека бременност и здрави бебчета догодина   bouquet
И аз да се отчета със зацапване на два пъти. Първия път от 4-та до 5-та г.с. Втория път е сега в 11-та и още си продължава Sad Минимално е и се вижда само на превръзката, по хартията няма нищо, но на мен естествено ми е притеснено. Пия утрогестан 3х2, но-шпа и магнерич, а в понеделник съм на ФМ и БХС (ако не са едно и също де), та само се моля на господ всичко да е наред  Praynig

# 619
  • Burgas, Bulgaria
За ФМ в Бургас ще ходя в Дева Мария при д-р Милена Мануелян, то и аз не знам защо се записах, може да е много добра лекарката, но като че ли в София по им имам доверие. Но ще видим. На 3.09. съм в клиника Надежда. Иначе съм записана и в Света Петка, но се чудя дали да не си отменя часа там. Ще мисля още.
Относно зацапването доктора каза, че било нормално и щом е кафяво няма нищо притеснително. Само ми спря Клексана.

# 620
System, при кой си записана в Св. Петка? Тъй като прочетох, че си притеснена искам да ти кажа, че д-р Стратиева, която прави ФМ там е една от малкото гинеколози в България с диплом по ФМ.

# 621
Здравейте,мами.И аз отдавна не съм писала,ама все не ми остава време.Относно кафеникавото зацапване и аз имах,първо малко после доста обилно си беше.При мен се оказа,че съм имала втори плоден сак,но празен и заради самото му изчистване съм получила кървенето.Иначе в сряда бях на преглед всичко е наред,бебчо е 27 мм.,9-та с.+2 дни.Взеха ми кръв за васерман и ми каза на 09.09 пълни изследвания-кръв,орина.Момичета да ви попитам как сте с килограмите,аз съм +2  Confused,също така на някоя от вас втвърдява ли и се корема.Моят от време на време го усещам доста твърдичък,но забравих онзи ден да спомена на доктора.

# 622
vanini88 и аз съм толкова +2кг, в 9с. съм.
 system и аз към нея съм се насочила, трябва да си запиша час само. Но се чудя дали извършва ФМ някъде другаде, да не е в Девата. Не ми се ходи до там, ужасно е просто, разкопано, прахоляк...често ходих  до Ветрен служебно и не искам да стъпвам там. Имаш ли нейн личен телефон или си запази час чрез Девата.

Ние днес ходихме и взехме униформата ни за училище и мен ме обзе една треска, взех да търся списъци с необходимите материали за 1ви клас. Засега имаме раница, несесер и часовник /будилник/ подарък от леля й.  На 07.09. имаме и рожден ден и гледахме за торти, направихме списък с децата които ще каним, набелязохме си и едно местенце за РД и следобед ще ходим да питаме. Освен това успяхме да сготвим 2 ястия и като си помисля, че утре и в другиден не съм на работа ми толкова спокойно и безгрижно, много хубаво си искарахме днес само двечките, отдавна не ни се беше случвало!

# 623
Аз пък съм минус 2 кг. Но като се има предвид какви проблеми имах със стомаха и корема последните седмици, изобщо не се учудвам.

# 624
 Аз съм в 10 гс имам отлепване на хориона и аз пия дугастон 3x1 и но шпа, чак на 3.09 съм на БХС и искам да си видя бебо дали е добре,защото консултацията ми беше началото на този месец ииии откачам вече..    Tired Praynig

# 625
Здравейте, да ви питам нещо лично. Колко често правите секс през бременността?

# 626
  • София, БГ
Нагоре бяхте писали за корема, аз също имам усещането, че ми станал по-твърд корема.
Относно секса, ние с мъжа ми близо 3 месеца не сме правили секс.Не ни тежи липсата му, а и не бих посмяла.Имам спонтанен аборт преди 2 години, изгубихме близначета в началото на 2-рия месец.За секса има време няма да ни избяга.Но не бих правила секс докато съм бременна.Дано господ пази бебчето ни, да расте и да се развива правилно.Пък живот и здраве като се роди и се възстановя тогава ще мислим за тези неща

# 627
  • гр.Пловдив
Deniden извинявай за късния отговор,Макмирора го слагах към края на бременността.Дано няма проблем,след като ти го е изписал лекаря.
Момичета благодаря ви за информацията за антителата.Това за анти Д след раждането го знам,но бебка е с мойта кръвна група и не ми биха.Явно и през Б,са ми правили изследвания,но съм забравила.
За секса,правим веднъж на 1-2 седмици.
Корема и на мен ми се втвърдява понякога.

# 628
С първата бременност можеше на пръстите на ръцете да се преброят пътите,в които сме правили секс,просто нямах никакво желание. Сега обаче редовно си се уважаваме. Всяка вечер,някой път и с повторение. Не мисля,че интимността пречи на развитието на бебето,даже напротив

# 629
Здравейте. И аз да споделя, че и моят корем се втвърдява от време на време.Относно секса и ние рядко се обичаме.

Общи условия

Активация на акаунт