Хотелите във Велинград - 8

• 325 785
  • 2 078
  •   2
Отговори
# 915
  • sofia
Да ти кажа честно, не съм се интересувала точно колко градуса е водата, при положение, че ми беше доста гореща в едниния басейн, който е по-малък. В големия, 25-метровия беше нормална и в общи линии дъщеря ми само там стоеше и играеше на топка с други деца на най-плиткото. Мисля, че към 37 градуса е в по-малкия басейн или някъде там.

Благодаря за инфото

# 916
Здравейте, и аз да питам за хотел Елбрус нещо, тъй като избирам за лятото-как са стаите вътре? В галерията на сайта им изглеждат доста добре, но да не би снимките да са от някое...реновирано крило (не съм ходила до сега в този хотел и може да говоря глупости в момента  Embarassed)? Някой бил ли е в апартамент-от какво се състоят апартаментите? И също относно храната-имат опция с включени обяд и/или вечера-знаете ли как става изхранването: по меню ли е, сервиз, шведска маса....?
Благодаря  bouquet

# 917
  • София
Goldfinch, за апартаментите не мога да ти кажа. Ние бяхме само с включена закуска, защото не искахме да ни ограничават в избора на храна. На обяд е с меню, има готвени храни, които не са никак зле. Аз лично не виждам смисъл от предварително заплащане на храната, тъй като на място излиза същата сума и не се знае на кого какво ще му се яде и дали няма да решите да отидете на друго място.
Закуската обаче си беше кофти, поне в сравнение със закуските на всички останали места, на които сме били. Всеки ден едно и също и доста бедно като асортимент, но по-добре е от нищо.

# 918
Аз съм била в апартамент, голям е две стаи , отделни, но преход. Едната спалня, другата хол с диван , разтяга се , много голяма баня с вана. Хубаво е обзаведен , чист,малко е старичко обзавеждането, но сега им предстои отваряне на ново крило. Водата в единия басейн ври направо,източват го всеки ден, за атрактивният говоря. Големият е с температура да кажем 32, той се допълва само, много е голям. В спато е малко басейнчето, но много приятно, спато е хубаво.Закуската не е хубава вярно е , ама има какво да си вземеш, има винаги нещо домашно, баничка, тутманик, мекици, пържени филийки, ние това ядяхме.

# 919
Благодаря Тонка*, sisitons  bouquet

# 920
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,предстои ни първо посещение в хотел Акватоник,Велинград.Кои стаи са за предпочитане-с изглед тенис кортовете или езерото Клептуза?Предполагам,че към тенис кортовете ще е по-тихо.И по-нависоко също ще е по-красиво,ако имат балкони стаите.Моля,дайте отзиви,за което предварително благодаря!

# 921
  • Варна
Здравейте,предстои ни първо посещение в хотел Акватоник,Велинград.Кои стаи са за предпочитане-с изглед тенис кортовете или езерото Клептуза?Предполагам,че към тенис кортовете ще е по-тихо.И по-нависоко също ще е по-красиво,ако имат балкони стаите.Моля,дайте отзиви,за което предварително благодаря!

С изглед към езерото, висок етаж....нищо че минава влак, то е по скоро атракция отколкото дразнещ фактор.
Ако не знаете, наблизо е линията на теснолинейката, но не е фатално.
Аз понякога казвам стаята да е с изглед към външното басейнче...там е по-просторно, защото в близост няма дървета , а гледката към планината е много приятна.

# 922
  • София
Здравейте, аз днес направих резервация в Бор за 3, 4 и 5 юни. Надявам се да си изкараме добре и да не съм разочарована  Simple Smile

# 923
  • Бургас
Към тенискортовете по цяла нощ се чува лая на кучетата от съседните къщи и на мен това не ми е приятно. Влакът, от другата страна, е почти незабелижим и не е на всеки час, докато кучетата лаят през цялата нощ.

# 924
  • Точно където трябва
На мен кой хотел бихте ми препоръчали за началото на юни? Честно казано, не държа особено на басейните и СПА-то. Да е чисто, уютно. С малко дете съм и ми е най-важно то да е доволно. Да има вътре нещо подходящо за забавление , че не се знае какво ще е времето. Да е сравнително близо до центъра. Ако някой е ползвал и оферта с пълно изхранване нека сподели. Че не ми се търси по обед къде и какво при положение, че дребната вече ще иска да спи. Благодаря ви!

# 925
  • Пловдив
Погледни офертите за хотел Здравец. На центъра е,чисто е,с пълно изхранване и детски много топъл басейн.

# 926
Точно и аз за хотел "Здравец" исках да напиша, че е подходящ. В самия център е, близо до паркова част, има изхранване и май е добро, на блок-маса е всичко, басейните не ги знам , но ми се вижда добър за изискванията. Детски кът не знам да има, но е близо до всичко. Проблем поне на мен е , че стаите са без тераси, само ВИП стаите имат  и са доста оскъпени. Има пуснати ваучери , може да се възползвате. За по-скромен бюджет вижте и хотел Рим, чистичък е, любезен персонал, има изхранване и ваучери на съвсем достъпни цени. Няма детски кът, но пред него има градинка, също е близо до центъра , има вътрешен басейн и голямо джакузи, близо е до градския плаж с детски басейни хубави( той просто е долепен до него) Хотел Рич също не е зле май , също е в парка с детски кът (външен) за най-малките до него , приятно място е , отвън около хотела иначе не съм го посещавала. До него има механа "Омар", има обедни менюта, вижте за ваучери също да ви е по-изгодно или сравнете на сайта им цените." Бор" също много го харесват, но пак са без тераси стаите. Според мен Здравец е най-подходящ, за по-скромен бюджет става и Рим , не знам защо не го коментират тук, не е лошо хотелчето за цената дето предлагат.

# 927
  • Пловдив
Защото тук се коментират само 5 хотела,най-скъпите. Незнам защо нищо не се пише и за по-евтините оферти? Ако не ходиш в Акватоник,Макси,Роял спа и Бор няма смисъл да четеш темата. Исками се да се пише и за другите хотели,но явно на никой не му се пише.

# 928
с риск да обидя някой -има много показност у българите затова се пише само за повечезвездните хотели ....
по напред-  на стр 54  съм споделила за моите впечатления за различните хотели където съм била ...вкл. и за такива с по-малко звезди

# 929
Сега се сещам и за хотел "Жери", близо до центъра и с изхранване, има ваучери за него също , както и за Рим. Малък е външния басейн, но става щом не сте толкова за спа и мъничко детенце. Семейно хотелче с чисти стаи. Не е като големите хотели , но пък за цената си отговаря и е приятно май. Не съм била в него, но четох положителни мнения. Най-хубавото е , че ще можете да се разходите спокойно с малкото детенце, май има и малък детски кът -вижте по-добре на сайта му, ако ви заинтересува. Някъде за 5 дни за двама със закуска и вечеря е 200 лв май с ваучери. Така е и за хотел Рим, с ползване на басейнчето. В Рим има и парна баня , но пък големия басейн, това е старата баня на града и се ползва един ден за жени , един за мъже т.е. през ден. Джакузито е дълбоко и не е за малко детенце. Закуската е на блок маса и по нищо не се различава от тази в Аура, а вечерята е без избиране ,но достатъчна -второ и десерт. Предполагам , че градският басейн ще е отворен , той е до него съвсем и там има прекрасен детски басейн -голям и чист, ама се плаща вход . Като се включат шезлонги и чадъри ...не знам как излиза цената. В Жери май басейна е един и става за детенце. Вижте и него , ако ви устройва. Здравец обаче май е най-добър все пак за това дето е писала  elliee .

Общи условия

Активация на акаунт