Дразнещите свекърви

• 1 957
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Сблъсках се с нещо, което смятах за невъзможно едва ли не .. с истинското лице на СВЕКЪРВИЩЕТО .. От начало всичко беше 6! Кафенца, разходки, смях, шегички, разговори, споделяне на тайни - всичко беше идеално! Но като забременях, някак си отношението й се промени .. Принципно тя си пада малко гад .. има две деца - син и дъщеря. За дъщеря си дава мило и драго, за сина си - нищо. Дъщеря си с перце гали, а сина си няма проблем да го обижда и да го прави на две стотинки. Много се дразнех за това, но си мълчах - добро възпитание. НО, когато намеси и детето ми, вече не изъдржах. Как може да каже за едно дете (извинявам се за цитата), че ще бъде "лай*о като баща си". ( В 6-ти месец и 2-ра седмица съм) А сина й е толкова кадърен, добър, търпелив и разбран мъж, с добра работа и .. няма от какво да се оплаче .. (е, освен от майка си ..) Както и да е, поговорих с мъжът ми за тази нейна изцепка, понеже ако трябваше аз да говоря с нея сигурно щях да я удуша .. той поговори с нея на следващия ден, но никакъв резултат, тя се обърна и ми каза " Боли ме г*за дали ми се сърдиш или не. " Направо бях в шах и мат .. На всичкото отгоре почна и да ни се меси в работите за детето. Имаме подарък чисто нова, скъпа, маркова количка и бебешко легло от Италия, и свекървата се разсърди, защото не сме били искали да ползваме количката и леглото на сина на дъщеря й. Ами ивинявай, ама това е моето дете - само най-доброто за него. Просто се сърди за нелепи неща, не се съобразява какво говори, меси се ПРЕКАЛЕНО МНОГО и ако продължава така усещам, че ще родя, но в затвора ...  

# 1
Просто не общувайте много с нея и готово. Не можеш да промениш големи хора.
Или и вие живеете у тях?

# 2
Просто не общувайте много с нея и готово. Не можеш да промениш големи хора.
Или и вие живеете у тях?

За две седмици се наложи да живеем в тях, нямам търпение да дойде понеделник и да си се приберем вкъщи, но .. това е друг проблем - делят ни 6 етажа ..  Laughing

# 3
  • София/Стара Загора
И аз мисля, че трябва да ограничите до минимум контактите си, особено като се върнете във вашето жилище. Като звъни на вратата - не отваряте, по тел - също и така малко по малко би трябвало да спре да ви тормози

# 4
Определено не бих ходила по "кафенца, разходки, споделяне на тайни и шегички..." с жена, която:
1. Не се свени да обижда сина си
2. Не стига това, ами го прави и пред други хора
3. Включително пред собствената му съпруга.

# 5
Все тоя сценарии... Whistling Тея свекървенца място си не намериха. Аз пък имам друг проблем-обсебването от самотен родител, ма си го търпя, заради мъжът ми, иначе ясно съм показала, че мен тоя човек не ми е на сърце и да стои далеч от мен и моите неща. Месене в работите нямаме!

# 6
Изобщо ограничи всички контакти с тази жена, само по изразите , който употребява личи що за човек е, много грозно от нейна страна , останах потресена. Радвай се на бременноста си и  не контактувай с тази личност.

# 7

Охо, в този случай свекито е преминала първа границата на добрия тон, какво по-страхотно от това.
Имаш зелена светлина от тук нататък да зарежеш доброто възпитание и да се държиш с нея както ти хрумне, а след това да хихикаш, колко лошо ти се отразява бременността.
 Heart Eyes

# 8
Има такава тема, където може да обсъдиш какво те дразни с останалите, които се дразнят от свекърви:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=857481.0;topicrefid=20

Общи условия

Активация на акаунт