Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 39

• 121 662
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
Набрах една чанта черен бъз, сложих изронените зрънца в буркани със захар, но много по-малко
захар отколкото е в рецептата (писали са 1 към 1). Дано не се развали.
То можело и с мед да се прави тази рецепта, а в Дм видях да продават и чист сок от бъз, без никаква
захар, на Або фарма е, но ще струва към 40 лв на месец.
 Утре ще ходя и аз до Телк, не ми е изтекъл още, но ми казаха да подавам писмо за преразглеждане, защото нали имам влошаване на състоянието (костите). Аз доста време се опъвах, но сега пък реших, че увеличението, което ще получа (казаха ми че ще ми дадат направо 100% или 99) няма да ми е излишно.

# 256
Veniz, аз тази година ще пробвам да си изсуша и да си го замразя.

# 257
  • В царството на игрите:)
Veniz, аз тази година ще пробвам да си изсуша и да си го замразя.
Като го изсушиш няма нужда да го замразяваш..Излишно е Peace

# 258
Аз ще ходя още да бера и ще пробвам да изсуша малко, но после ме съмнява  че ще го зарежа,
защото хич не обичам да пия чай, особено пък на гладно. Сокът ще е по-лесен за консумация, на гладно ще взимам една лъжица и после ще се подкарвам с кафето.

# 259
Проверих цената на Нолвадекса. В аптеката до болницата цената е 8.07 турски лири за 1 кутия от 10 мгр и 10 и малко турски лири за 20 мгр. Кутията от 20 беше 30 хапчета, тази от 10 не погледнах. Бях точно след вливка и не бях много в кондиция

# 260
Veniz, разликата между мед и обикновена захар не е кой знае каква, медът пак си е захар, само че е малко преработена и с някое и друго витаминче и протеинче в него от пчелите.
Аз не съм пробвала такъв сироп, самата идея ми е кофти, не го харесвам това растение  Sick... как е на вкус? Има ли някакви налични положителни резултати от него или е поредната легенда?

Мушмороче благодаря! - ти там ли си? Как вървят турските лири?
30 хапчета по 20мг е колкото 60 х 10, отивам да смятам  Grinning

# 261
Фри, малко странно мирише, но не е по-зле от алоето и нони-то, които си бях взела от аптеката.
Иначе и аз бях скептична, но нали всеки месец съм в Онкологията и се наслушах на хвалби и рецепти.

# 262
Фри по около 0.66 лвз за 1тл е. Значи около 6.60 лв е кутията от 20 мгр. Аз си тръгнах и вече съм в БГ.

# 263
Как така черния бъз на чай.Аз го взимам сутрин на гладно ,направо гълтам с чаша вода по около десет зрънца.

# 264
  • София
Ние замразяваме бъза пресен, непреработен и ядем всеки ден по около десетина зрънца. Да не би да не е полезен така? newsm78

# 265
След втората вливка ми паднаха някои кръвни показатели. Предчувствам, че след третата сега положението ще стане по-зле. Изписаха ми протеинови прахчета, а другата седмица ще дам кръв и ще се реши дали да .слагам някаква ваксина. Иначе миналата седмица се чувствах много добре. Мислех си, че показателите ми са ОК.
Има ли нещо, което мога да направя за повдигане на левкоцитите, хемоглобина и т.н.? Пия домашно приготвен сок от арония,  ям месо, ядки черен дроб. Явно нищо не помага.  Sad Не ми се иска да стигам до още медикаменти, но ми предстоят още много химии. Хубавото е, че чернодробните и бъбречните показатели са ми ОК за сега, но ме притесняват левкоцитите и хемоглобина.

# 266
Мушмороче, преди време момичетата писаха за сок от арония, ампули жен шен, коприва.
На мен на скоро заради нисък хемоглобин ми слагаха инжекции Ретакрит в диспансера.
Иначе стандартно тук препоръчват да се пие бирена мая и в-комплекс, не знам в Турция дали са ти
ги предписали.

# 267
Аз за хемоглобина пиех и продължавам да пия сок от червено цвекло моркови и ябълки сутрин накиснати стафиди а вечер чаша бира и шепа бадеми сурови

# 268
  • София
Вит В компл. в никакъв случай.
Това, което е написала силна жена е много добро.

# 269
А вместо сок ако ги ям тези неща, става ли? Да си направя салата например от червено цвекло и моркови и да хапвам повече ябълки? Иначе всеки ден пия по една чаша сок от арония, но хемоглобина за 2 седмици ми падна под нормата. Не смея повече, понеже е със захар, а уж отказах всичко сладко. Лекарите казаха, че показателите ми са сравнително ОК, но аз имам още една червена химия и после 12 курса друга. Направо не ми се мисли как ще се срина до края. Не са ми казвали нищо за бирена мая и б-комплекс. Изписаха ми някакви прахчета протеини, но тази сутрин се опитах да изпия едно и беше ужасно на вкус. Не знам как ще ги пия Sad
Като цяло за сега и след третата химия се чувствам сравнително ОК. Вчера и тази нощ ми се гадеше леко, но тази сутрин като хапнах закуска и сега съм ОК ако не броя лекото главоболие. Дано и този път се размина без съществени "екстри".

Общи условия

Активация на акаунт