Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 40 083
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Аз спрях с кефето месец преди опитите защото бях чела че намалява плодовитостта, но сега ако ми се допие чаша кафе не бих се лишила при положение, че не пия всеки ден.

# 436
Просто така съм решила, да не приемам кофеинови напитки. И по време на предишната бременност бях спряла. Затова казвам че след 3-ия месец, вероятно ще пийвам от време на време. Н она този етап си мисля, че не бива и си слушам вътрешния глас Grinning

# 437
  • Пловдив
Кафе не пих предната бременност, не смятам да пия и тази. Аз съм ин витро. Преди трансфер ни предупреждават да не пием кафе, за да не предизвикаме контракции на матката и да провалим процедурата. Аз съм страстна кафеджийка и пушачка, но първата бременност, а смятам и тази да е така, не пуших и не близнах кафе. Нямам проблем с това щом е по добре за бебчо.

# 438
За млакото - предпочитам лично да си го сваря.
За ананасът - казаха ми, че предизвиква контракции, да се внимава с количеството.
Понеже все още не са ми готови кръвните, та не са ме пращали на преглед. Там ще поразпитам. Много се радвам за всички, които са успяли да видят сакче и да чуят сърчице!  Hug      bouquet

# 439
аз също сега не пия, защото просто ми се отврати  Sick но, принципно казаха ми, 4е може, ще питам и тази, да видим какво ще каже  Wink

# 440
Аз също съм с проблем с ниското кръвно, ако не пия кафенце съм със страшно главоболие, мисля да опитам и да огранича кафето или поне да си го разреждам с мляко Simple Smile

# 441
  • София
IoannaD извинявай за любопитството, но какво е ИР?
ИР е инсулинова резистетност,аз също имам на съм на границата не ям сладко или поне не всеки ден и също бях на инофолик 2*1.Но от както знам за Б съм я спряла не знам дали може да се пие
IoannaD ти продължаваш ли да я пиеш лекар ли ти я предписа.
Аз млякото го варя независимо така съм свикнала .Кафенце пия но от него имам кисилини и за това го намалих на 1 през ден два,също съм с ниско кръвно ,но не го усещам като проблем все още.

ПП .Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 442
Кафето освен това драЗни пикочния мехур, така че ако сте предразположени към цистити е добре да се ограничи. От опит знам, че като се откаже в началото е много кофти, но се свиква бързо.

# 443
Момичета, а как са бъдещите татковци? Моят съпруг още не мога да го сваля от облаците! Глези ме, но трудно разбира докачливостта ми и смяната на настроенията ми. Ужасни са тези смени и тази моя обидчивост!

# 444
Здравейте момичета. Записвам се при вас. Все още не съм ходила на лекар. Днес видях 2 чертички. Вече имам едно детенце на 2 год. Ще се радвам да споделям трепети и тревоги с вас. Според изчислерията термина ми е на 25.04.2016

# 445
  • Варна
Здравейте момичета, излезе ми резултата, видно е че е завишен, но ако има запознати моля за коментар:
Test      Result Measurement   Reference values
TSH            4.75 mcIU/ml                       0.27 - 4.20

Следващият ми преглед е на 07.09., да чакам ли до тогава или да отивам по-спешно ?!

# 446
Високо ти е тсх-то, според мен отиди възможно най-бързо на ендокринолог, най-вероятно ще ти предпише лечение.

# 447
  • Пловдив
Зина, завишен е, така че звънни и се чуй с ендокринолога, за да е наясно и да ти изпише нещо. Аз бях писала преди страница, две, че горната граница през първия триместър, не е тази на референтните граници, а 2,5.

# 448
Зина, а защо ти назначиха такова изследване на ТСХ?

На мен болките във венеца значително ми намаляха, пу пу! Продължавам с гаргарите.

# 449
  • Варна
Ухааа, значи е много завишен, еми нямам си ендокринолог, тепърва ще търся, идеи за Варна ?!
D_koleva гинеколожката ми каза, че е много важно да се изследва и затова го пуснах днес.

Общи условия

Активация на акаунт