Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета. Искам да ви попитам как сте с болите в корема аз ги имам постоянно ниско доло и се се притеснявам. Доло горе са поносими ,но все пакм постоянно си мисля глупости и да се оплача много киселини направо ще се побъркам.Преди седмица бях на лекър всичко беше наред имаше много добър сърдечен ритъм, но много се притеснявам. 

# 586
Здравейте,
И аз се записвам за темата.
Ходих на лекар, но понеже не съм в България и тук е малко по-различно, казаха ми, че едва 10-та седмица ще ме гледат на видеозон и т.н. Но и аз имам притеснения заради болки  в корема. Поносими са не са постоянни но по-скоро на интервали. По принцип в момента работя и ми е доста натоварено, та се чудех дали е нормално. Някой със същите симптоми?

# 587
  • Пловдив
Аз имах болки, но всичко се оказа наред.

# 588
Здравейте, поздрави и от мен! И аз се записвам към априлките  Simple Smile Преди седмица видях двете чертички, но още не съм ходила на преглед. Имам леки болки долу в корема от вчера, ни са постоянни но все пак ме притесняват. Дано всичко да е наред..

# 589
Мен също ме боли коремът,като при ПМС.Но ми казаха,че боло нормално.Въпреки това се притесявам.Дано всичко е наред... Иначе днес за пръв път усетих леко гадене,докато разхождах кучето на плажа.Имаше вятър и много миришеше на водорасли  Sick

# 590
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile Да ви питам вас пращат ли ви на биохимичен скрининг и фетална морфология, тъй като моята лекарка ме изпраща след 10 дни когато ще съм 11 седмица. Въпроса ми е не е ли твърде рано и ненужно. Все пак ми е първа бременност и нямам идея!

# 591
  • Нейде из лудите гори...
Добре дошли, момичета, лека и безпроблемна ви желая!  Hug

Моят доктор преди две седмици като установи бременността каза така "В първия триместър болките не са притеснителни, притеснително е кървенето"  Peace

БХС и ФМ се правят или в 10-13 г.с. или около 18-20 г.с.  Peace
Моя план е да направя ФМ и само по преценка на лекаря бих пуснала БХС, ако види нещо притеснително на ФМ. Като цяло БХС е статистика и в този ред на мисли пускам това интервю, може да е интересно някому.

# 592
Добро утро на всички!
нека през тази седмица тревогите ви  изчезнат и всички да сте добре!
Аз се подготвям за работа,и ми е малко странно ,но ще свикна!Липсва ми кафето ,но си пийвам по две глътки от на съпруга ми.
За болки и аз имам ,но мисля че е в реда на нещата всичко,пия но-шпа и съм спокойна!
Успешна седмица на всички и много усмивки!  bouquet

# 593
За гаденето пия натриев цитрат, някакво лимоново сиропче..., подтиска малко онова гадно чувство....

# 594
Записвам и се и аз при вас. Според датата на овулацията терминът ми е 25.04. Миналата седмица в четвъртък бях на лекар - беше записан от преди това час, но си викам - поне да се успокоя. Друг път - нищо не се видя и само се ошашках. Този четвъртък съм пак на преглед, дано има сак, че ще си изгриза ноктите.

Болки нямам, но може би защото пия но-шпа 3х1 на ден, понеже имах зацапване на датата на цикъла. Реално вече бях отписала месеца, но на следващия ден ужасно ми прилоша и реших да се тествам, а то  EFP. Сега пък нямам никакво замайване, нито ми се гади иии.. това ме притеснява  Blush Луда работа. Само гърдите ми са подути и чувствителни и ги усещам по-топли от останалата част от тялото - други с такива симптоми? newsm78

# 595
  • София
Добре дошли на новите бъдещи мамчета!
Магаре как си?

# 596
Добро утро сутринта си пуснах хурмони които ми казаха са си пусна,а доктора чак е на смяна в петък дали нещо може да кажите за резултатите,много ще съм ви благодарна.
FT4( free Т4)1.370ng/dl-0.93 - 1.7

TSH0.816uIU/ml0Референтни граници
0.27 - 4.20

Anti TPO-още не излезнал

Anti TG-56.34IU/ml-референтни стойност 0 - 115 IU/ml

# 597
  • Пловдив
Супер са ти резултатите. Пиши като излезне МАТ

# 598
Ето и другия    
Anti TPO
35.46IU/ml0 - 34

# 599
  • Пловдив
На горната граница е и не е проблем, споко. Аз около ин витрото бях с 189 и сега сигурно е толкова. Важно е да слефиш ТСХ, който при теб сега е в норма. При бременност около 1ца е идеалния вариант. Просто се консултирай с док дали и как да го следиш.

Общи условия

Активация на акаунт