Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, искам да попитам нкой може ли да ми каже има ли храни които не трябва да м или пък такива да ям повече. Като цяло не ми се гади не повръщам но не ми се яде месо и манджи newsm61
В същото състояние съм и аз моята лекарка днес ми каза яж каквото ти се яде,но внимавай с количествата. Каза ми да не ям люто и храни с мн подправки.  И когато си взимате фолиева киселина гледайте да е МЕТА, защото другата не всеки организъм я приема и няма ефект, а без нея е страшничко Sad Успех!
Неусвояването на фолацина се дължи на генетичен дефект при майката.С прости думи,ако пиете Неофолик,но не можете да усвоите самия витамин B9,тогава все едно пиете вода.Ефект няма.При Неофолик мета обаче,дори и да имате генетичния дефект,на който се дължи невъзможността за усвояване на B9 ,тогава няма проблем,защото при мета продуктите разпадането вече е осъществено.

# 61
  • Пловдив
Аз съм с този ген и пия сутрин абофилик мета, а вечер неофилик. Иначе имунологът ми предписа просто фолиевата да е по 2 на ден.

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 17:32 от >> kleo <<

# 62
Здравейте да се похваля и аз.знам още от 20.07.имах положителен тест.с овулацията на 10.07.рано но следващите тестове бяха все по видни и вчера на преглед.5 та седмица.при мен на никои не сме казали но се усетиха.мака ми миналата седмица бяхме на гости и понижение не пуша и съм качила малко и тя ти криеш нещо ти криеш но аз казах че не крия просто има време и така приключих ме разговора.защото имам миналата година мисед в 9 та седмица. Свещи пък само пита мъжа ми с нещо дали има да се похвали.подозира ли не знаем. В работата по умните усещат надебеля не пуша ям по 3 пъти и много ми се до яж да. Но от 3 дни много ми се гади.не по връщам но не се издържа.и сутрин и след обяд и вечер.ужасно и.гърдите.и са ми 3 ни и много емоционална съм.всеки ден плача за нещо.имам младеж на 5 и половина не знае още но ще кажа на всички когато ме регистрират.на 17 съм на преглед и дай боже да е наред и ще ме регистрират.сега е малка точка😊😊😊момичета успех и Извинете за дългия пост.късмет на всички.

# 63
Бубе в коя седмица си ?

# 64
Пиша ви с малко тъга и надявам се не ви оплаша. Днес бях на преглед още е съвсем малка точка и мк е мн ранна бременността,но видя някъкво жълто петънце с малкомкръв и ме иска другата седмица пак на преглед съмнява се за извънматчна бременност. Много ме е страх не мога да спя и ям днес цял ден си поплаках и нз какво да правя..... Weary spoko cry cry

# 65
Кураж, Ванеса! Дано не се потвърдят съмненията. Ако правилно съм разбрала, в матката има плодно сакче, но лекарката се съмнява за извънматочна?

# 66
  • София
    tiptoe Здравей те тихичко и аз да се запиша при Вас.Много дълго чакана бременност станало е много не очаквано.През м.Март правихме ин витро ,но тогава не се получи и юли месец на 13,14,15 имах леко кървене което го взех за цикъл и бях веднага при док,за да стартираме ЗЕТ,но се оказах с голям фоликул които беше деистващ и отложихме цикъла.Не знам кога се е спукал не съм се следяла
за настъпваща ову.От началото на авгус не се чувствах много добре леки придърпвания в яичниците и много болезнени гърди .На 03,08 препишках  един тест иии две черти веднага отидох до лаборатория та иии отново ЧХГ 820,3 неможах да повярвам.Вчера бях на преглед съвсем в началото съм.Но си ме е страх имам две загубени бременности в началото и си се притеснявам,Но вярвам че този път всичко ще е наред .Стана доста дълго и се извинявам за това Желая на всички лека и успешна Бременност   bouquet

# 67
Аз съм в 5 седмица и 4 дни.успех момичета.решихте ли къде ще се следите.

# 68
kremonka Добре дошла и дано този път да си докрая с нас и всичко да е наред . Ако имаш някакви притеснения и въпроси не се колебай да пишеш Simple Smile (това се отнася и за другите момичета Simple Smile ).
След като е толкова чакана и желана Б , предполагам ще си пуснеш още един кръвен днес/утре, за да видиш дали се нараства правилно. Ако не приемаш някакъв прогестеронов препарат, може  би е добра идея да си пуснеш и прогестерон за да не се окаже , че са му ниски стойностите newsm78 newsm78 newsm78 Сигурно ги знаеш тези неща де - но когато човек се ошашка малко и най-простите неща се забравят newsm51

# 69
  • Пловдив
Ванеса, дано всичко да е наред  Hug Защо не потърсиш и второ мнение? Кремонка, пий си лекарствата и си почивай повечко първите три месеца и всичко ще е наред. Ти фраксипарин и аспирин имаш ли назначени. Питам, защото си правила и ин витро и най вероятно си правила генетични изследвания. Ако се налага да ги приемаш, въпреки че си забременяла спонтанно е добре да го правиш. Консултирай се с док. си за това. Бубето, аз съм си при същата докторка, която ме следеше и първата бременност. При нея направих и ин витро процедурите.

# 70
  • София
Пиша ви с малко тъга и надявам се не ви оплаша. Днес бях на преглед още е съвсем малка точка и мк е мн ранна бременността,но видя някъкво жълто петънце с малкомкръв и ме иска другата седмица пак на преглед съмнява се за извънматчна бременност. Много ме е страх не мога да спя и ям днес цял ден си поплаках и нз какво да правя..... Weary spoko cry cry
От сърце ти стискам палци и се надявам всичко да е наред. Не се натъжавай предварирелно. Изчакай следващия преглед и ако мидли положително. Когато искаме нещо цялата вселена ни помага

# 71
  • София
Благодаря Ви момичета тест не мисля да пускам доктора ми каза да не пускам друг.На утрогестан съм пия и аспирин също и фолиева кисилина в мета форма(имам неосвояване на обикновената)всички други  имонологични и генетични са ми в норма.Пия и елтироксин ,но трябва да видя как ми е тсх и мисля в понеделник да пусна едно и при ендокринолога.

# 72
  • София
Вие пиете ли допълнително витамини или разни други добавки и ако да какви? Аз мисля разни омега 3 да си взема

# 73
  • София
Вие пиете ли допълнително витамини или разни други добавки и ако да какви? Аз мисля разни омега 3 да си взема
Сузи то аз преди да видя двете чертички пих Омега 3,вечерна иглика,инофолик и в12 в активна форма както и фолиевата.Тъкмо ми свършиха и се чудих от къде да си ги поръчам и изненадата .
сега в момента продължавам с омегата чела съм във форума че е добре да се пие в началото .
Ванеса стискам палци всичко да се развие както трябва,но се опитай колкото може по малко да го мислиш знам колко е трудно но нищо не можеш да направиш за момента почивай си .

Момичета които сте ходили на лекар вече колко мм са ви плодните сакчета newsm78

# 74
Моето в началото на 5 седмица беше само 4 мм , едвам се видя ...

Общи условия

Активация на акаунт