Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~56~

• 32 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Таз ми е любима Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз пък се кефя на дублажа Party най вече на Пеликана Laughing само произношението на мАджит не можем го прежалим ooooh!

# 46
Таз ми е любима Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз пък се кефя на дублажа Party най вече на Пеликана Laughing само произношението на мАджит не можем го прежалим ooooh!
ooooh!

# 47
  • Стара Загора
Привет на всички Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Рени Hug Heart Eyes,благодаря за новата тема smile3525!
Това е за теб smile3521
Скрит текст:
А това за всички Party

Скрит текст:
Да споделя,че приключих с Черешките Laughing и подкарах Ягодките Party и мн.ми хареса-лятно,свежо,забавно е
сериалчето Grinning.Мисля и тоя Ашк да подхвана с Елчинчето,да видя и той как е  Laughing,па и Гюнешовите щерки,че да видим няма ли ме гонят от къщи вече Joy Joy Joy.Само моля ви кажете ми разписанието им кой кога е,че забравих,то писахте,но бях на др.вълна и не помня Embarassed.

Приятно гледане след малко Grinning!

# 48
Боре  Hug Heart Eyes Ягодките са в сряда, Дъщерите на Гюнеш в четвъртък, Ашка е в петък  Peace
Първите два са моите фаворити, Ашка е направо изсмукан от пръстите  ooooh!

А сега пускам и превода на Рамилка на статията, дето Ренката я постна по-рано  Peace

Ramilya Raupova
___Еще одна красавица в сериале Бурака Озчивит___ ___Итак краткое содержание с нетерпением ожидаемого сериала___ .Аслы Памук победительница конкурса Мисс Турции 2012, после сериала Курт Сеит и Шура, готовится встретиться со зрителем в новом проекте. Сделавшая свои первые шаги в актерстве три года назад в сериале Небо.Земля.Любовь..Памук в новом сезоне продолжит свою карьеру в проекте Стар ТВ Кара Севда, главные роли которого сыграют Бурак Озчивит и Неслихан Атагюль. Первые сцены сериала уже отсняты, режиссер -Хилал Саралы. Красивая актриса присоединится к нему в 3 серии. Она будет играть девушку по имени Асу, которая вернется из Лондона и станет партнером по бизнесу инженера, материальное положение которого изменится и он станет очень богат(Бурак Озчивит). Она с первого взгляда влюбится в героя Озчивит. Только из-за того. что красавец герой влюбится в Неслихан Атагюль, она будет всякими интригами пытаться помешать отношениям пары.

# 49
Боре Hug smile3508

Сряда- ягоди Laughing четвъртък- гюнешите Laughing петък- Рижка Laughing

# 50
Боре  Hug Heart Eyes Ягодките са в сряда, Дъщерите на Гюнеш в четвъртък, Ашка е в петък  Peace
Първите два са моите фаворити, Ашка е направо изсмукан от пръстите  ooooh!

А сега пускам и превода на Рамилка на статията, дето Ренката я постна по-рано  Peace

Ramilya Raupova
___Еще одна красавица в сериале Бурака Озчивит___ ___Итак краткое содержание с нетерпением ожидаемого сериала___ .Аслы Памук победительница конкурса Мисс Турции 2012, после сериала Курт Сеит и Шура, готовится встретиться со зрителем в новом проекте. Сделавшая свои первые шаги в актерстве три года назад в сериале Небо.Земля.Любовь..Памук в новом сезоне продолжит свою карьеру в проекте Стар ТВ Кара Севда, главные роли которого сыграют Бурак Озчивит и Неслихан Атагюль. Первые сцены сериала уже отсняты, режиссер -Хилал Саралы. Красивая актриса присоединится к нему в 3 серии. Она будет играть девушку по имени Асу, которая вернется из Лондона и станет партнером по бизнесу инженера, материальное положение которого изменится и он станет очень богат(Бурак Озчивит). Она с первого взгляда влюбится в героя Озчивит. Только из-за того. что красавец герой влюбится в Неслихан Атагюль, она будет всякими интригами пытаться помешать отношениям пары.
  bouquet Party това ме най вълнува Laughing

# 51
  • near Sofia, Bulgaria

Ама че поглед  Shocked

# 52
Ренка  Hug и аз така  Joy Joy Joy

Третата снимка  Crazy като погледне така под бяло, направо ... не помня кой каза /май Нервачето/ ама и моите капачки се желират  Joy Joy Joy Joy

# 53
  • Стара Загора
Еве Hug Heart Eyes,Рени Hug Heart Eyes,мн,.благодаря за отговора на моята молба и за превода на статията Grinning! С една дума Памука Асу ще бъде тамошния Пеликан  Laughing Laughing Laughing.

Докато не съм забравила Blush  да кажа-Нерваче Hug Heart Eyes,мн.ти красиво ансамбълчето "сонсуза кадар" Grinning.

# 54
Готови ли сте момичета за поредната порция" Маджит" Heart Eyes

# 55
  • near Sofia, Bulgaria

Докато не съм забравила Blush  да кажа-Нерваче Hug Heart Eyes,мн.ти красиво ансамбълчето "сонсуза кадар" Grinning.

Наистина е много красиво!

# 56
Ади гюле гюле Mr. Green

# 57
Тя тая Мелиса все такива и са ролите, че и много и подхождат   hahaha

А сега да пусна и малко Юсуф  Whistling Много сладур и той бе  Crazy

Айде паехали  Peace

Ренко, за къде се стягаш  Thinking

# 58
  • near Sofia, Bulgaria
Двете сестрички какви наперени излязоха и как се връщат...  Mr. Green

# 59