София - Студентски град

• 22 832
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Благоевград
Ние цялото сем-во сме записани при д-р Иванова. Доволна съмл но наистина е голяма лудница при нея...

# 151
  • На черешата
Здравейте мами,

да се представя - чакам бебче през март и тогава живот и здраве планираме да живеем вече в новият ни апартамент / на улицата с посолствата - не знам още как се води адреса/.Та въпроса ми е за jp и педиатър в района? Ще съм ви благодарна ако ми препоръчате.

Весели празници с малките разбойнаци Hug

И НИЕ СМЕ НА ТАЗИ УЛИЦА  Mr. Green,КОЙ Е ВАШИЯ БЛОК.ТЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СТАНАХА ДОСТА ДЕ,АМА ВСЕ ПАК НЕ СА И КОЙ ЗНАЕ КОЛКО?

# 152
я и аз да се запиша при вас Grinning

фантичка,с теб вече се познаваме Hug
Здравейте мами,

да се представя - чакам бебче през март и тогава живот и здраве планираме да живеем вече в новият ни апартамент / на улицата с посолствата - не знам още как се води адреса/.Та въпроса ми е за jp и педиатър в района? Ще съм ви благодарна ако ми препоръчате.

Весели празници с малките разбойнаци Hug

аз горещо препоръчвам доктор Пашева,много мила, с прекрасно отношение към малчуганите и естествено добър специалист.аз съм много доволна от нея Simple Smile

# 153
  • нейде там, където ....
За гинеколог, препоръчвам д-р Радев, в Дианабад.Май беше 15 ДКЦ, имат си сайт, дето са и телефоните. Доволна съм е най-мекото казано. ПИрфектен!

Виж, gp за децата и аз търся. Ама да не е от Сана и да има кой да ми види детето нощем и почивни дни

# 154
  • На черешата
  venny_b  познаваме се само виртуално,вече е време и реално. Mr. Green

# 155
с най-голямо удоволствие(освен ако ве4е не сме се заси4али с мал4овците по площадките) Hug

# 156
  • На черешата
с най-голямо удоволствие(освен ако ве4е не сме се заси4али с мал4овците по площадките) Hug

Нищо чудно,въпреки че напоследък не се вясваме много по площадките.Напролет ще се раздвижим пак,сега беснеем у дома,ама им е много скучно без деца. ooooh!

# 157
Ами моята лична лекарка не става. Даже все се заричам, че ще я сменя. Добре, че имам допълнително здравно осигуряване в "Закрила", та не разчитам на нея.
Педиатърката ни е д-р Иванова от "Сана"- до вход на Студентска поликлиника. Не е лоша, но не бих ти я препоръчала, защото е претоварена и там малко бебетата са на килограм  #Crazy. Не може да обърне много внимание и се чака минимум по един час...
И ние сме при нея. Тя май е спряла да приема нови пациенти. Бях я препоръчала на една приятелка от Младост и докторката и казала, 4е е много претоварена и е препоръчала педиатър в района Младост.

# 158
Детето ми е при д-р Бельова от Сана, Студ.п-ка. Доволна съм.

# 159
[quote author=Фантичка link=topic=85979.msg5880702#msg5880702 date=1197637928

И НИЕ СМЕ НА ТАЗИ УЛИЦА  Mr. Green,КОЙ Е ВАШИЯ БЛОК.ТЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СТАНАХА ДОСТА ДЕ,АМА ВСЕ ПАК НЕ СА И КОЙ ЗНАЕ КОЛКО?
[/quote]

Блока между последната резиденция и комплекс Орхид - но блока още е в строеж и никой не живее там.А ти къде си? На пролет може да илизаме по градинките заедно Wink

# 160
  • На черешата
 Аз съм в синия блок на Контракти Сити. Peace

# 161
  • някъде ... тук ...
А ЗА МНОГО ГОДИНИ!

и да вдигна малко темата Mr. Green

# 162
айде и от мен за много години Hug
живи и здрави  bouquet

# 163
Мами подадох документи за ясла в 69 и 22, тази до 14 блок.
Бе много мизерна и смърдяща ясла е тази до 14 блок!!!! Shocked Shocked Shocked
69 е хубава, но дали ще ни вземат там??? Много желаещи имаше.
Да ви питам, кои ясли са посещавали децата ви,че аз много се чудя дали да я пускам на есен моята буболечка.  newsm78

# 164
  • някъде ... тук ...
Големият беше в 69-та, сега малкия е пак там. Имам познати, чиито деца са в 22-ра - харесват я. Навремето не я избрах заради липсата на хубав двор за игра (това - за големия). Сега не съм се замисляла, директно в 69-та.

Сега за градина трябва да подавам, ама все още се чудя къде и дали да е пак в 16-та Confused

Общи условия

Активация на акаунт