Отговори
# 630
  • Sydney
Честит Празник на всички, които празнуват - малки и големи Simple Smile

аз пак, като не разбрала - защо имаше две теми?

# 631
  • shumen
Честит имен ден на всички именници днес.Да са живи и здрави и много послушни.
Честит празник и на всички Варненци днеска.
Либре,и моето е на 3 почти,ама продължава с периода на терибъл ту.Направо откачам.
Днеска пак ми прави сцени по пазара,че на влакчето имаше едно детенце на джипа и нашия да не остане назад искал и той там.Казах му,че ще изчакаме да слезне детенцето,а той като взе да ляга по земята,да реве,да рита с крака и да пищи,че нямал да чака,а искал веднага.Е,не се стърпях,падна ми пердето,изяде 2-3 шамара през дупето и няма влакче,няма нищо,завлякох го до автобуса и право в нас.Сега съм му казала,че ще е наказан без никакво купуване на нови играчки,влакчета и т.н.до утре вечер,а ако продължава може и повече да откара наказанието.

# 632
  • NE
Бени И аз не знам защо са били две теми. По едно време бяха и три преди няколко месеца. После се появи тази Щастливка, нещо се задърпали в другата тема и сега е една тема. Може би грешката е била, че е оставено положението да са били първоначално две теми. Случило се е преди да започна да ви чета 2012 г.

# 633
  • Северозапада
Доколкото помня, се бяха появили нови момичета в темата, които бяха в началото на бебеправенето. Те не можаха да се впишат, защото в първата тема често пишехме за процедури, за проблеми, а те бяха на месец-два от началото на опитите. Затова си направиха отделна тема.

# 634
Момичета, минавам специално да изпълня молбата на Мецани и да ви почерпя за здравето на Ема Мария, защото мама днес няма достъп до комп, а от телефона не може. Та нека пийнем по един фреш (щото на мама Меца сега не ѝ се полага алкохол, пък и за детето черпи все пак Mr. Green ), да отчупим парче питка за здраве и да се подсладим с торта. И всичко това съпроводено с пожелания Ема Мария да е много здраво и щастливо, борбено и побеждаващо дете! Hug

Честит празник и на всички останали именици днес!  bouquet

# 635
Честит имен ден на Ема Мария! Честит празник на всички празнуващи!

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 14:53 от stelico

# 636
  • shumen
Меци,честит имен ден на Ема-Мария.Да е жива и здрава и скоро много горда и послушна кака.

# 637
  • София
Честит празник на всички празнуващи. Hug
Да е жива и здрава Емка-семка, много горда и щастлива кака през октомври. Heart Eyes
Това с темата наистина е малко гадно, толкоз народ....за един ден 20 страници. И по-рано тази тема се изписваше скорострелно. ooooh! Влязох единствено заради Пънчита. Confused
Да ви кажа най-хубавата възраст е между 4 и 6 години, има и терибъл три. ooooh!
Сигме,  Joy Joy то не е за смях...ама. И аз като малка, а и до скоро имах доста често зрителни контакти с таквиз индивиди, даже по едно време си мислех че с нещо ги привличам. Колко истории имам с такива. ooooh! Последната беше по-миналата зима, прибирам се късно 22-23 часа и един индивид тича зад мен задминава ме и влиза в моя вход, реших че просто човека бърза. Влизам във фоайето и какво да видя, кога си беше свалил пухенка, пуловер, шапка, стои чистак гол със смъкнати панталони и лъска бастуна. Даже беше с татуировка там  Rolling Eyes....аз естествено възнегодувах и тръгнах да се качвам пеша, бях любезно помолена да си почакам асансьора спокойно, нищо нямало да ми направи. ooooh! Embarassed
Ние сме с колики. Tired

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 15:42 от ANI BANI

# 638
  • Германия
Честит имен ден на  Ема. Да си носи с гордост името.
Честит да е и на всички останали именнички днес. Бъдете живи и здрави.
Честит първи рожден ден на Коки. Принцеска, ако все още ни четеш кажи как сте.
Маре вие как сте?  Връткате ли се вече по корем?
Да ви кажа колко отвратителни са пюренцата на ХИПП. Днес нямах възможност да направя морковче на Томи и реших да  му дам от готовите. Отвратителен вкус имат, както белият така и обикновеният ранен морков. Друго си е прясно сварено морковче.
Вече си изяждаме по 70гр морков на  пюренце. Мисля да започна да му правя смесено с картофче. Голям любопитко е за нови неща. Снощи яде краставица, днес ябълка и двете му ги дадох да си ги гризка. Ай съм махнала резънчето от ръката му, ай е запискал. Лъжичката също иска сам да държи, голямо мазане пада. Как се пере ябълка и морков от бодито. Търкам, търкам  и неще да се махат тези петна.

# 639
  • NE
Глухарче Браво на лесното захранване на Томи. Хипските пюрета и до сега не минават при моя дивак.Gerber са в пъти по-хубави.
Ани Уби рибата! Shocked Дано леко и бързо изкарате коликите.

# 640
  • Sydney
Flower Fairy мерси, че разясни  Hug и аз помня, че от тогава някъде станаха две теми, но точно тогава хич не можех да пиша там и не разбрах защо така се случи...
ant G ясно... а как е София? сега лятото предполагам е ОК?
danaeka хаха, ти голям срок си му поставила - до утре Simple Smile Ема й е забранено возенето на колички (монетките) от около 6 м с неопределен срок заради провинение... качвали са я баби и дядовци оттогава, ние не!
*Teddy* Честито на мецанчето Simple Smile
Pusteblume е, че аз вкусно пюре не съм опитвала... моето ги ядеше Хипп...
тея Гербер не бяха ли вече Нестле? аз тях не ги давам/х

# 641
  • NE
Гербер май са наистина на Нестле. Моето им яде месните пюре и плодовите на Ганчев. Но най-хубаво си е проготвеното вкъщи. Ако моето ми ядеше манджите нямаше да има равен.
Днес от джаскане отгоре ми два пъти ми цепва устната.

# 642
Честит Имен Ден на Ема-Мария  Heart Eyes Да е жива и здрава и да има прекрасно детство. Всичките дечица си ги обичам, ама тя ми е присърце, Меца знае защо  Hug

Чесит Имен Ден и на всички останали именнички и честит празник на всички варненики  Hug

Да е жив и здрав малкия сладур на Принцеска   bouquet Я идвай тука да ни го покажеш малкия юнак  Hug

Ани, дано коликите да не са мн силни и продължителни. То без хич няма как да мине, но поне да са по леки. При Ева мн добре подействаха дозите на Коксинтал на Буарон.
Глухарче, добре де, закакво детето пи цял месец антибиотик тогава. А за пипките и вируса и ние май прекарахме такова нещо, ама беше мн лека форма, само няколко пъпки по лицето и ръчъчките и отшумя за няколко дена с мн лека температура.
Иначе Ева ми спр тока последните 5 дена, то беше будене постоянно, рев искане да седи на цица и резултат зъбки  Heart Eyes Ама честно казано аз мн се поизнервих. То кат си свикнал да ти е спокойно и не ревливо детето ти идва в повече такива неща. Ама ще си здържам нервичките,ч е милото иска да го утешават щото си го боли. Просто си ка казаж, че като иска да съм до нея, ще съм до нея, ще си я гушкам и да си спи с цицата, то си имало причина защо. Ей го детето тази вечер си спа спокойно и даже още си спинка.
За обръщането се обръща всякак. Мигрира по нейното легло и нашето  Party И обича да скача на крачетата, спиране няма когато е в рацете. Въобще променят се децата за отрицателно време.

А за другата тема, ми не мога да го възприема и това си е. Яд ме е. Не че аз съм писала много ама всяка сутрин се събуждах с вас. Сега е абсурд да следя писаниците там. Ще следя само за наяите си момичета какво става и толкос.

Изчезвам аз, отиваме на уикенд, това лято не се спираме, че догодина не се знае колко ще имаме време, та сега искаме да видим всичко, добре че беба е кротшка.

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 18:45 от maresr

# 643
  • shumen
Честит първи рожден ден на Коки на Принцеска.Да е жив и здрав и много да Ви радва.
Бени,ами това е за сега,ама като гледам как продължава да не слуша май ще се удължи срока.За монетките отдавна не съм го качвала и се лъжем някак си и ги подминава.

# 644
Мецанко, честит имен ден на щерката, да я закриля Богородица, здрава и послушна кака да е   bouquet
Ние утре пак потегляме, този път на планина, което означава, че не мога просто да набутам изпраните вече дрехи от морето, а трябва да стягам съвсем нов багаж за други климатични условия  hahaha Малко ми писна, но пък после като уседнем зимата, пак няма да ми е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт