Отговори
# 660
  • Sydney
как вали туккк...

# 661
  • Сливен
Пък при нас е още жега - пуснала съм климатика, че не се издържа.
Дани и аз не преобличам, но моите деца са като мен, просто не се потят или поне не е много. По едно време се бях изнервила, че я бяха научили на яслата за най-малкото мокро по дрехите да я преобличат. Но сега когато се гледахме почти месец пак я върнах към стария режим.
За седмица на градината - днес вече отиде с по-голяма охота, лесно стана, бързо я приготвих, каза ми "чао" + целувка, а напоследък целувките са и скъпи  Simple Smile
Ръчичката и почти мина, има още синьо, но си я понаболява още.
Хубава нова седмица  Hug

# 662
  • София
Добро утроооо,
Тук е студено и вали яко.....скапа се времето.
Ние уикенда бяхме в Гърция. Изкарахме си добре, но на връщане от 11:30 до 18:30 ч. се прибирахме с 2 спирания за пиш и 1 за хапване около 30 мин. Направооо много яко бях откачила докато стигнем до вкъщи.
P.S. Ние вече сме с пълния набор от зъби (20 броя) дори не съм разбрала кога е избил и последния.

# 663
  • В къщурката на хълма на феите
Оффф най-накрая успях да се докопам до вкъщи .. от сутринта сме по доктори .. в четвъртък вечерта на Мецан му падна полюлея на крака и нокътя му се поду .. обаче понеже нали е твърда глава, досега отказваше да идем на лекар и днес като се събуди с пръст голям колкото главата му, къндиса .. за щастие имаше хирург, който работи сутринта и то тази сутрин, само дето закъсня с час и половина за работното си време, после чакахме да мине теста за упойката, после Мецан вече беше побъркан от страх /моя човек има панически страх от игли/ и трябваше да го успокоявам, голям зор видях докато му сложат упойката, щото тя е доста болезнена в неговия случай, а пък Мецан вярвайте ми е доста якичък и стиска здраво Mr. Green после докато минем да оставим документите за болничния, през аптеката и т.н. и то стана обяд .. а аз тепърва ще сядам да работя ooooh! ooooh! ooooh! за щастие вече и при нас се начумери и очаквам скоро да се разхлади преди да умрем от жега ..

# 664
  • shumen
Меци,да се оправя скоро Мецан.Леле,ама как ще му падне полюлея на крака?
Алексче,браво,че така лесно са излезли зъбките при Ели.
Оо,ние се разходихме добре,малчо се наскача на батута в градската градина,надивя се и тъкмо се прибрахме и заваля.Сега спря,но така и не се разхлади,а стана още по-задушно.
Аз да Ви кажа сега обмислям дали да не направя кръщене на Дени,около рождения ден.

# 665
  • до едно тепе
Оооф мърдам още. Днес съм си с дребосъците сама вкъщи. Са спят и двамата а на мен ми иде да легна и да не ставам. Хем бяха много кротки и двамата hahaha
Мецко, Мецан да се оправя бързо. Добре че не му е паднал полюлея на главата.
Нощес сменихме 3 тениски- всичките мокри та мокри. Ужасно се поти Слав. Наследствено им е. Баща му се поти и той, а вчера гледах на баба му как и се стичаше боята с капките пот по лицето(беше се боядисвала сутринта, а ние се отбихме да го оставим при нея да спи на обяд). Надявам се поне Бубето да не им е наследила тази особеност Flutter
Откакто не е на ясла не е боледувал. Изчисти кашлици, сополи и все. Спряхме всичките лекарства и дори морска вода в носа му пръскам рядко. Само като го видя да рови вътре.

# 666
Добре че не му е паднал полюлея на главата.
не съм съвсем сигурна Mr. Green Mr. Green

# 667
  • до едно тепе
Добре че не му е паднал полюлея на главата.
не съм съвсем сигурна Mr. Green Mr. Green
Това можех да се обзаложа, че ще го напишеш  hahaha

# 668
Аз пък си помислих веднага, добре че на него се е изсипал а не на теб или на детето   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Да му минава бързо, кофти тръпка да не са в кондиция мъжете.....Нашият вчера си изгори ръката на печката/по моя вина/ ама кофти- всичко сама правя  Tired Tired а и го болеше доста.

# 669
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green ами така де .. ако беше на главата му едва ли щяхме да чакаме 4 дена, за да идем на лекар ..  сега трябва да правя една купчина гадни манипулации като започнеш от миене на отворена рана с вода и сапун, минеш през баня с тетра, плескане с антибиотичен крем и накрая да правя превръзки поне 10 дена, докато отмине опасността от инфекция, щото ни предупредиха, че има и тази възможност, понеже при удара е напълно вероятно да се е пукнала някоя костица в близост до нокътя .. а той беше порядъчно възпален и от него да тръгне инфекция към костта .. днес доктора седя и 10 минути се чуди да му слагат ли на Мецан инжекция гентамицин или не .. в крайна сметка обещах да съм стриктна в изпълнението на поставените задачи и доктора се отказа, ама тва не значи, че в сряда като идем пак, ако не остане доволен, на моя убавец ще му се размине боденето ..

# 670
Мецо на теб едно ти признавам- с твойте хора хич не ти е скучно.

# 671
нали Mr. Green Mr. Green Mr. Green чак се чудя на другите хора не им ли доскучава Mr. Green Mr. Green

# 672
  • София
Малеее Меци, мъжете като ги боли нещо или трябва да ходят на доктор са по-зле и от децата. Не ти завиждам, наистина не скучаете. ooooh!
Поспалане и аз от другата седмица съм сама с децата. Rolling Eyes Бебешора много крив, почти не спи и се гърчи като червей. Confused
Сигме, отряза ли косата?
Добре разхлади, ама каква буря се задава. Shocked
Скрит текст:

# 673
  • Северозапада
Меци, да се оправя бързо Мецан! Тези мъже са ......... егати бебетата. Баща ми ходи повече от 2 седмици с подут венец и се самолекува с АБ само и само да не иде на зъболекар  ooooh! Майка беше откачила.
София пък нещо не е добре - расте и кучешки, има хрема и май слаба температура  ooooh! Нали вчера казах, че не е боледувала откакто не е на ясла  Tired
Направих си сиропа от бъз с 1 буркан мед. Малееееее, то не се трае от сладост  Sick, добре че се взема само по една лъжица.

# 674
Мраве искам да ти се извиня, че чак сега като каза бъз и се сетих, че ме помоли за рецептата .. просто събота и неделя трудно стигам до форума, обикновено през телефона и се пише много трудно .. иначе нашата рецепта не е кой знае колко сложна - захар и плод от бъз 1:1 - в абсолютно сухи буркани /понеже ако са дори малко влажни, сместа ферментира и не върши никаква работа/ поставяш ред бъз, ред захар, докато буркана се напълни на 100%, затваряш плътно и прибираш на хладно и тъмно за 20 дни /точно както се прави сок по студен начин/ .. като минат тези 20 дни, прецеждаш сока /ние лично претъркваме и плодчетата през цедка с тензухче/ и поставяш пак в абсолютно сухи съдове, прибираш на тъмно и хладно и готово .. по рецепта този сок от възрастни хора се започва с по 1ч.л. 3 пъти дневно 30 минути преди хранене и докато стигнеш до 1с.л. пак 3 пъти дневно 30 минути преди храна .. на мен лично, за да се чувствам добре ми стига и 1 ч.л. сутрин на гладно преди кафето .. на Ема давам 2.5мл /меря с една лъжичка от сироп за кашлица/ и да ти кажа, детето е като зайче на стероиди .. толкова много енергия има, че мога да й сложа перка на дупето .. ей сега на Богородица й дадох последно от сиропа, ще направим почивка докато излезе новата реколта от сока /да се надяваме, че тази седмица вече ще намерим съвсем узрял бъз и ще го направим/, което значи, че някъде около средата на септември пак ще започна да й давам .. само да сме живи и здрави! продължавам упорито и със схемата от хомеопата .. надявам се усилията ми дадат желания резултат Praynig

Общи условия

Активация на акаунт