На море или на планина, ЯНУАРЧЕ си расте на топлина – Тема 4

• 29 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Между другото са ни включили и МЦ Доверие, което много ме учуди. Не знам нищо за там. Днес записах и мъжО, по 24 лева на месец, не е зле.  newsm78

Аз не вярвам да ги включат за всички, просто не вярвам. Дано да мина в Света Петка без да плащам. Ако не, ще си платя и ще опитам да възстановя после. 80 лева не са много, но ако може да се възстановят защо не.

Аз още не съм стигнала да разпитам за раждане какво ще ми поемат, знам със сигурност, че стая с две легла влиза, което е добре. Отделно 600 лева възстановяват, което пак е нещо.

И, честит петък на всички, които са на работа.   bouquet

# 646
  • София
Аз за болница Доверие не мога много да кажа, но много колеги ходят там и са доволни. Аз в повечето случаи ползвам опцията възстановяване на разходи. Просто си имам доктори, при които ходя, и понеже не са в клиники, с които Доверие имат договор, си плащам и после ми възстановяват разходите. В това отношение са коректни като фонд - стига да приложиш всички документи, ти връщат парите.
За раждане поемат 900 лева като пак трябва да събереш някакви документи и да имаш фактура, ако не си в болница, с която работят.

Моят работен петък след малко приключва и потегляме за уикенд на планина.
Както се вижда от активността ми тук, днес по принцип не съм на работна вълна, та по-добре стана, че си взех половината ден.   Whistling

# 647
Честит Рожден Ден, Нения - Всичко най-хубаво ти желая  bouquet newsm59 Gift  party023

Ssnej_0104 - аз съм зле с венците, но му намерих цаката Mr. Green Възможно най-меката четка в комбинация с Paradontax. Понеже на мен от време на време ми се появява този проблем и не цялостно венеца а на определени места, действам по следния начин: Миене на зъбите по 3-4-5 пъти на ден (за около седмица). В началото боли,после се успокояват нещата и кървенето отшумява и така.
Но иначе знам, че не е хубаво пък и да се прекалява с миенето. Най-добре отиди на зъболекар. Simple Smile

# 648
Нения, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и едно здраво и хубаво бебенце! Tada newsm59  bouquet

# 649
Нения, честит рожден ден,много здраве и щастливи моменти!
За болезнени и кървящи венци намерих това:http://indigota.com/index.php?topic=3138.0
дано да е полезна информацията.
Извинявам се за въпроса ,но какви за тези фондове и възстановяване на пари ,това някакво допълнително осигуряване ли е от ваша страна ? Може и да сте писали нещо по темата и да съм изпуснала да прочета.

# 650
  • София
Честит Рожден Ден, Нения   bouquet много усмивки и здраво и красиво бебенце Януари!
И на мен не ми стават дънките - взех си дънки за бременни онзи ден от H&M и се родих направо - супер удобство  Mr. Green
Как сте със спорта момичета? Чудя се дали да не се запиша на йога или водна аеробика аз. Малко движение Релакс  Peace Ако някой ходи на водна аеробика нека сподели впечатления.

# 651

Ssnej_0104 - аз съм зле с венците, но му намерих цаката Mr. Green Възможно най-меката четка в комбинация с Paradontax. Понеже на мен от време на време ми се появява този проблем и не цялостно венеца а на определени места, действам по следния начин: Миене на зъбите по 3-4-5 пъти на ден (за около седмица). В началото боли,после се успокояват нещата и кървенето отшумява и така.
Но иначе знам, че не е хубаво пък и да се прекалява с миенето. Най-добре отиди на зъболекар. Simple Smile
Честит Рожден Ден и от мен, Нения! Пожелавам ти много щастливи моменти и поводи за усмивки!

LittleSmile, благодаря, че сподели и аз съм с четка за зъби Curaprox Ultra Soft + Paradontax (от която понякога ми иде да  Sick) , но подобрение никакво, сдобих се и с уж много ефикасна антибактериална вода за уста, която я няма по аптеките, само зъболекарите разполагали с нея, но уви  Sad, страх ме, защото съм чела, че ако нещата се усложнят може да има последствия за бебо.

# 652
melody007, това е допълнително здравно осигуряване, предоставено от работодателя. Има различни пакети

# 653
Здравейте и от мен.
Честит рожден ден и от мен на рожденичката.Много здраве,лека бременност и едно пухкаво бебче догодина.
И аз днес бях на преглед върви 2 седмици на напред тежи близо 200 гр а съм 16 в момента.Почти е сигурно,че ще е момче ще се потвърди на ФМ на 3-ти сеп. като отида при Марков.Не съм качила още нищо,надявам се и да не кача мн,защото имам разширени вени и ме болят краката по принцип,а с кг ще става по-зле.Но всико да е наред ще го изтърпя

# 654
Здравейте и от мен.
Честит рожден ден и от мен на рожденичката.Много здраве,лека бременност и едно пухкаво бебче догодина.
И аз днес бях на преглед върви 2 седмици на напред тежи близо 200 гр а съм 16 в момента.Почти е сигурно,че ще е момче ще се потвърди на ФМ на 3-ти сеп. като отида при Марков.Не съм качила още нищо,надявам се и да не кача мн,защото имам разширени вени и ме болят краката по принцип,а с кг ще става по-зле.Но всико да е наред ще го изтърпя

Кога си записа час при д-р Марков? (той нали е Димитър Марков)

# 655
  • Бургас

Честит Рожден Ден и от мен, Нения! Пожелавам ти много щастливи моменти и поводи за усмивки!

LittleSmile, благодаря, че сподели и аз съм с четка за зъби Curaprox Ultra Soft + Paradontax (от която понякога ми иде да  Sick) , но подобрение никакво, сдобих се и с уж много ефикасна антибактериална вода за уста, която я няма по аптеките, само зъболекарите разполагали с нея, но уви  Sad, страх ме, защото съм чела, че ако нещата се усложнят може да има последствия за бебо.
Опитай с Еудрил + Елгидиум паста. /или паста пародонтакс/. Еудрил е вода за уста. Не се ползва повече от 6-7 дни обаче, за да не унищожи мкрофлората на устната кухина и да доведе до проблеми /както и всички останали води/. Като ако стоматолог каже, че може още - ОК.
Преди имах кървящи венци и това помагаше. + зеленото лекарство, но него ми го правят /не се продава/

# 656
Джинджър, и аз днес си взех дънки за бременни - от Waikiki, летни и тънки. Страхотно удобство, ей, родих се!

# 657
Да Димитър Марков е.Моята лекарка ми каза от рано и се записах края на юни,много рано ми се стори,но добре че се обадих казаха ми,че за целия септември нямал часове.Само за 3-ти имал часове

# 658
MeMyself, за съжаление съм ги ползвала, даже си взех Елгидиум сензитив, уж да е по-ефикасен за конкретния проблем, защото ползвах против натрупване на плака преди това,  Sad обаче се разочаровах и си взех Парадонтакс (но от нея пък ми става гадно, резултат след 3 дена не съм видяла) А Еудрила съм го ползвала преди и той ще ми е следващата стъпка, но като цяло не съм обнадеждена, за това ще прибегна до по-сериозни мерки. Препоръчаха ми специалист по венците, който наскоро бил станал татко, та бил наясно с тези проблеми на бременните  Tired Просто не знам какво друго вече да пробвам, а ел. четка може би.

# 659
  • София
Да Димитър Марков е.Моята лекарка ми каза от рано и се записах края на юни,много рано ми се стори,но добре че се обадих казаха ми,че за целия септември нямал часове.Само за 3-ти имал часове
Имам усещането, че малко послъгват за часовете му. Явно графиците на другите доктори не се запълват, защото всички искат при Марков да ходят и затова понякога казват, че няма часове, за да те запишат при друг. Може и да греша, но с такова усещане ме оставят.

Общи условия

Активация на акаунт