Сладкарничка за книги - тема 49

• 25 410
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Ох, Кали, милата, ужас. дано бързо се оправиш и не прихване и детето.

Какво друго? Не мога да се организирам, 100 неща ме чакат и не виждам кога ще ги свърша ужас...

Лофче, нищо не ми вземай, спокойно Simple Smile

# 211
# 212
  • София
Някой си е глътнал граматиката от радост  Heart Eyes.

# 213
Мери, май направи сефтето  Party

# 214
А, Мери, да не си получила пакетче Simple Smile
От Марияnewsm78

# 215
А, Мери, да не си получила пакетче Simple Smile
От Марияnewsm78
Май, май  newsm10

# 216
Май само тя е писала, че е пратила  newsm78
Почват да се разплитат нещата  Mr. Green

# 217
Аз знам за една пловдивчанка, която ѝ прати пакетче вчера  Whistling

# 218
  • Benelux / Varna
Добър ви ден!

Ох, Кали  ooooh!, да ти кажа честно онзи ден си го помислих като спомена Мидената къща. Хич не ги препоръчвам заведенията по плажа, особенно по плажната ивица под ФК. Кухнята и хигиената, обслужването ми е направо  ooooh! Има сигурно изключения.  Надявам се бързо да се оправиш!

Изчезвам,,,
АААА ще изчакам 5 мин да чуя Мери, какво има да каже!!!

# 219
Аз знам за една пловдивчанка, която ѝ прати пакетче вчера  Whistling
В Пловдив ли си била, Мим  Whistling

# 220
Аз? Не! Една сладурана, която живее там и не знам защо не пише тук.
Кали, ако е това, което изкараха децата преди месец, минава за няколко часа, но е адски неприятно. Изписаха ни пробиотици. Бързичко да минава и се присъединявам към препоръките на Зори за капанчетата по плажната алея  Hug

# 221
Отивам аз да си взема книжките Марсиански, изпратени от Бобито и какво да видя  Shocked жената ми дава цяло ЖЪЛТО кашонище + Марсианския пакет и аз така  Crazy Mr. Green Grinning Heart Eyes Blush #Crazy Crazy newsm44 newsm44 newsm44

Другарчето ми е гръцко и морско  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и спортно  Mr. Green Heart Eyes

Мимеееееееееееееееееееееееееееееее,  Heart Eyes  bouquet Hug Hug Hug  newsm51 newsm68 newsm18 Kissing Heart Ама как се прави на невинна!  hahaha

Тъй... не знам от къде да почна  Laughing

Май първо трябва да кача снимките на компа  hahaha забравих бе!  Blush

Ули, от де знаеш, че Мария ми е другарче? Що не ми каза до сега?  Crossing Arms Joy

Oх, даже опаковъчната хартия е прекрасна  Mr. Green Heart Eyes

Скрит текст:

Ей това голямо кашонище си имам!
Скрит текст:

Дракулааааа  Twisted Evil Laughing  Crazy хохо  Crazy Някой прочете ли я вече? Има ли  Twisted Evil моменти? Че за такива съм се настроила, чете ми се нещо брутално хаха  Laughing В събота ще пътувам за Турция, чудя се Марсианеца ли да взема или Дракулчо, на кого му се пътува повече?  Mr. Green

Вътре в кашонището се мъдреше една малка, симпатична, гръцка чашка за кафе с бухльовци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Още след малко ще си пия кафето с нея  Hug

Страхотен тефтер си имам! То не е точно тефтер, но:

Скрит текст:

..е прекрасен!  Heart Eyes

Много симпатично календарче/разделител с красотите на Гърция  Heart Eyes Леле, как може да се използват за разделител изобщо? На мен ще ми е жал да ги късам, за да гледам месеците... ще си закача някъде за красота  Grinning А Пантеонът е магнит  Heart Eyes

Скрит текст:

И спортния ми подарък  Shocked

Скрит текст:

Плажна кърпа, не, не тежи  Laughing

Миме, знаеш ли, че  се чудих мноооого време дали да си я взема тази кърпа! И направо бях шокирана като я видях  Shocked Да не си помислиш, че не ми е харесала с шокираната емотиконка горе Grinning newsm44 newsm47 Причината е ясна Grinning С тая игра всички получаваме някакви съобщения от горе, обаче, много яко  Laughing и най-интересното е, че още нямаше и дума за игра, когато се чудех за кърпата!  Grinning

Ето всичко на едно място:

Скрит текст:

Ааа, и картичка си имам  Mr. Green Hug

Миме, благодаря ти за неочакваните емоции, които ми достави в този ден  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 222
Душичка сладка  Heart Eyes
Наистина си мислех, че чак утре ще пристигне, защото го пратих следобед. Знаех, че Буб ти прати книжките де  Laughing

# 223
  • София
Олеле, страхотно  Heart Eyes! Мери, на теб честито, а на Мимката браво, прекрасни подаръци  Hug.
Мери, имаш и много готин маникюр  Heart Eyes. А, за малко да забравя - носи "Марсианецът" в Турция, че е по-удобен с меките корици, а и му се пътува много  Hug. "Дракула" е такова едно лъскаво издание, сякаш направено точно, за да бъде подарено  Peace.

# 224
  • Benelux / Varna
Уауууу!!! Разкош, разкош, разкош! Честито да ти е Мери! Браво на Мимето   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт