Re: Място за боси стоножки - 8

• 81 855
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
В ОЛХ продават 36 номер за 30 лв сандали на Индиго. Прати ми ги момичето, но ми бяха леко големи и ги върнах. Бяха страхотни, но май нямат 35 номер, доколкото гледах по сайтове, предлагащи ги.
Не знаех, че има магазин в Плд, задължително ще го посетя, когато мога  Peace

Вчера, пак в Плд, мерих Rieker 85 лв, много удобни. Намерих ги в Амазон и ще чакам хубава цена. Иначе има доста евтини модели, дори и в склада, но не и моя номер.
Къде в П-в Риекер newsm78

# 601
Може да имат и внос. Но имат производство и в Пловдив. Моделиерката е позната на девер ми. Казвала е че имат марка, която продават само в чужбина и няма да се учудя ако това е A.S., защото зимата продаваха модели A.S. но за съжаление бяха само 37 номер.
Thinking И на каква цена бяха A.S. ?

# 602
  • Пловдив
Вчера, пак в Плд, мерих Rieker 85 лв, много удобни. Намерих ги в Амазон и ще чакам хубава цена. Иначе има доста евтини модели, дори и в склада, но не и моя номер.
[/quote]

В 2 магазина на главната се сещам, че има Риекер - в същите има и Тамарис и Каприс на  Twisted Evil цени...

Била съм няколко пъти в магазина на Индиго в Пловдив - наистина са много хубави обувките и чантите. Самода уточня,  че не са български - аз на етикетите видях написано Внос Турция  Peace

Копирачи, не могат да си измислят модели, копират АС  #2gunfire #Cussing out ФФФФносът донякъде обяснява нещата  Twisted Evil

Да, освен на АС за мен има копия на Тамарис, Каприс, Рийкер - нищо против нямам, ама да бяха на малко по-поносими цени - а те са почти като на оригиналите на споменатите 3 марки...
Виж чантите ужасно ми харесват и някой път ако ме тресне сачмата наистина може и да прежаля 140-150 лв. за тяхна чанта (ама трябва да е в намаление де  Twisted Evil)

# 603
  • Пловдив

В 2 магазина на главната се сещам, че има Риекер - в същите има и Тамарис и Каприс на  Twisted Evil цени...

[/quote]Може да е същия дето аз мерих Натуралиста и Арт  Wink

# 604
  • София
160 лв. ми се върти, само боти и ботуши бяха

# 605
  • София-Младост
Може да имат и внос. Но имат производство и в Пловдив. Моделиерката е позната на девер ми. Казвала е че имат марка, която продават само в чужбина и няма да се учудя ако това е A.S., защото зимата продаваха модели A.S. но за съжаление бяха само 37 номер.
Thinking И на каква цена бяха A.S. ?
Я покажете някакъв модел на тези A.S. Хич не се сещам коя е тази марка  newsm78

# 606
  • Sofia
Не са АС, а са копия на модели на АС. Досега и аз мислех, че ги шият в Пловдив.

# 607
За тези пари, по-добре оригинални да си купи човек  ooooh!
АниК, ясно е,  че са копия, ама с претенции...

# 608
  • Sofia

Оригиналът знаят за тях, но май нищо не могат да направят по въпроса   Twisted Evil И мото "НИЕ ИЗБРАХМЕ ДА БЪДЕМ РАЗЛИЧНИ !Mr. Green Бих се изказала под мотото, но знам, че ще изтрият коментара

# 609
  • София
...Я покажете някакъв модел на тези A.S. Хич не се сещам коя е тази марка  newsm78
http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_p_89_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A … mp;rnid=669059031

# 610
Отдавна не съм се мяркала насам, но миналата година накуупих толкова обувки, че не успях да обуя всички. Simple Smile

Сега обаче си търся чанта, голяма, в тъмната гама (да събира папки). Предпочитам естествена кожа, но може и добра изработка, изкуствена.
На поносима цена...200лв. за чанта няма да дам.

# 611
Rieker в Пловдив има на "Иван Вазов". От центъра към гарата, малко след библиотеката. Имаше и Caprice i Jana.

# 612
Аз видях Рикер в едно магазинче на Главната от дясната страна като се слиза надолу след ей това място. Та магазинчето е на един ъгъл, малко такова с две-три стъпала на входа.

# 613

Оригиналът знаят за тях, но май нищо не могат да направят по въпроса   Twisted Evil И мото "НИЕ ИЗБРАХМЕ ДА БЪДЕМ РАЗЛИЧНИ !Mr. Green Бих се изказала под мотото, но знам, че ще изтрият коментара
Има магазин до работа, където продават техни неща, има и още едно име/ марка със същите модели до последния детайл, но му забравих името, нещо с Б или В беше. Копират A.S., НО по обработката на кожите си личи, както и по подметката, че са копия, то остана ли нещо друго, че те моите в оригинал са под цената им, с изключение на последните маратонки Laughing
Ще намина тия дни да разгледам новата им колекция, ако са я докарали, за да видя дали са се специализирали в копирането.

# 614
За тази марка не откривам коментари.  Отговарят ли си, дали стават за по-широко краче? http://www.amazon.de/Pinocchio-P1707-152-96CO-LOME/dp/B00OPYFF3Y … 3_nafb_7042374031

Общи условия

Активация на акаунт