SUPERNATURAL: Let there be Darkness

• 34 407
  • 740
  •   1
Отговори
# 585

А ето ги и Падалеки  Heart Eyes Heart Eyes

# 586
 Joy Много готини!

# 587
Добро утро, момичета! Прекрасна нова седмица пълна с  Уинчестър ви желая...  Hug

...и малко Кас...

...и малко Краули...

...пътя да ни призове с Бейби...  bouquet

# 588
Твърде облечен, твърде Naughty

# 589
  • # супернатурална #
Надолу е по шорти  Wink ако имаш късмет да са от този тип, голото му бедро се е  отъркало о фаровете ти  Flutter

# 590
# 591
Баш в очото по-добре да не ми се търка много, щот съм чела в дебелите книги, че стават инциденти. По цялата останала площ обаче, мммм дааа, моля.

Въх, някакви страхотии стават в епизода:

# 592
  • Buffyworld
Импалка, докато гледах последната серия, все за теб си мислех , как ли си издържала да гледаш какво правят с колата  Mr. Green

# 593
Много мило Hug Надявам се скоро да успея да изгледам епизодите дотук. Със сигурност ще изкоментирам.

# 594
  • # супернатурална #
Не е гледала, търкаха и очото  Laughing Импалко, дръж  Sunglasses
Ще ми пуснеш ли онзи гиф със Сам, да знам да си сложа и аз едни.
И понеже много нещо се проточи този ваш ремонт, да пратя бригадата?

# 595
  • Buffyworld
Прати  и на мен една такава бригада . И у нас има нужда от боядисване  Joy Mr. Green

# 596
Ето:

И да не забравите предпазните средства, ей!

Пращай бригадирите, пращай, че ми писнА вече ooooh! Обаче разбрах какво е чувството да направиш собствения си дом и всичко да е точно както искаме, без компромиси Peace .

# 597
  • # супернатурална #
 Joy Бях забравила колко е смешно.
Сигурна съм, че имаш картотека, но сподели, моля те, как си кръстила папката, където съхраняваш този гиф  Laughing

След като размислих, реших да не пращам бригадата. Ти ще се разсееш, те ще се разсеят, вие ще се отдадете на странични, продължителни, задоволителни, многократноповторителни занимания, а ние ще се лишим от твоята компания за неопределено време  Crossing Arms

# 598
Колко много сте писали ,аз нямах време ни да гледам , ни нищо  Confused

# 599
Папката се казва "Fanart - Sam" - доста скучно Laughing .
Това ми напомни болезнено каква бъркотия е из компютъра ми в последно време: свалени части от неща, наблъскани заедно в общи папки по дати. Кошмар! А колко бях стриктна и подредена допреди година Joy .
Та помисли пак за бригадирите. От ремонта остана само монтирането и подреждането на всичко, надявам се до седмица да приключим. А те могат да оправят хаоса в компютъра ми:

(линк, ако снимката се скрие - http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/displayima … top_display_media)

Пък може да изскочат и други неща за оправяне Whistling ...

Общи условия

Активация на акаунт