SUPERNATURAL: Let there be Darkness

• 34 407
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Уф, той Дийн сичко би таковал  Mr. Green

Ама кой би му отказала? Аз не бих отказала на тоз палав поглед
Скрит текст:

# 616
Гледах го

Скрит текст:
Много хубав епизод. Краули призна, че обичка Дийн.
Със Сам става нещо странно.
Амара е страхотна, голяма убавица.
Беше забавно как Краули четеше книга за немирни тинейджъри.  Joy
Не очаквах, че Амара ще се окаже

Скрит текст:
сестричката на Бог. Други от родата дали ще изкочат. Още братя, сестри, брачеди, чичовци и лели.  hahaha
Дразня се вече от отсъствието му. Crossing Arms

# 617
  • Вестерос
Според мен няма да се появи Бог или ако се появи ще е в последната секунда на последната серия, представям си го като една ръка обляна от Светлина и подадена към Сам и Дийн

# 618
Надявам се да се появи, защото мисля, че ще бъде интересно.
Не очаквах Тъмнината да е сестра на Бог, наистина се изненадах. Казаха, че е "стара", но чак пък толкова, мисля че е интересна сюжетна линия. Марв нали каза, че Бог трябвало да пожертва нещо много важно за него, за да създаде света, досетих се, че е тя, но пак останах  Shocked. Какво да очакваме от нея? А и какво иска тя от Дийн? Май си пада по него? Пак му излезе късмета.   Joy Joy Признавам, че съм изненадана от сезона, очаквах да е голяма  ooooh! нещо като сезона с Левитианите, който беше най-отекчаващия и беизнтересен в класацията ми. Но появата на Тъмнината ми допада, а и сцените с Краули са безценни.  Joy
И това е вярно:
Големият Уинчестър само
Скрит текст:
сестрата на Бог не беше таковал
hahaha

Joy Joy

# 619
  • Вестерос
Всъщност за мен тя не е тъмнина ,а хаос трябва да е

# 620
  • # супернатурална #
Виденията на Сам от клетката се появиха след като се помоли на Бог. Мисля си, че някой от там иска да се свърже с него - Луци, Адам или Майкъл. А може и самият Бог да е затворен там  newsm78

# 621
# 622
# 623
  • Buffyworld
Страхотен епизод ! Според мен доста смотано беше обяснението на Тъмнината, защо харесва Дийн. Нямаше никаква логика. Спорде имат по- съществена, по- дълбока връзка двамата и се надявам тепърва да я  разберем. Чакам с нетърпение следващия епизод. Относно Бог - нямам големи надежди да го покажат, явно Той ще е вечната загадка.

# 624
# 625
Мускотета Joy !
Стана ми още по-смешно, защото може да са както на гифчето (Кас, Дийн и Сам) или пък Джаред, Дженсън и Миша Joy

# 626
# 627

- Ще те спасим, мило, колко муй, ама него кой ще го спаси от нас Mr. Green

# 628
# 629

Общи условия

Активация на акаунт