Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 616
  • 425
  •   1
Отговори
# 300
Днес имаше едно прекъсване по обяд.
Иначе нямам други проблеми.

# 301
А при мен отново започнаха проблемите. И не се дължи на моите платформи.

# 302
А при мен отново започнаха проблемите. И не се дължи на моите платформи.
И при мен днес доста често се случва да не зареди, да даде проблем при зареждане, да не зареди при рефреш и т.н.

# 303
 И така очаквах всичко да се оправи но уви,отново трябва да чакам по минута 2  да зареди или зарежда  страницата на половина и се налага да рефрешна за да се оправи. Същото е и с отговорите ,ако искам да публикувам за да ми излезе полето за писане трябва да рефрешвам .

# 304
  • Sofia
Бяха направени някои подобрения и се надяваме проблемът с бавното зареждане да е отстранен.
Отново моля за впечатления.

# 305
Бавно към невъзможно зареждане имаше сутринта преди поста ви. Сега зареждането е добре.

Преди минути се появи отново проблемът с новите мнения. Прочитам ги - въпреки това стоят в списъка като непрочетени.

# 306
Преди минути се появи отново проблемът с новите мнения. Прочитам ги - въпреки това стоят в списъка като непрочетени.
И при мен е така.

# 307
  • София
При мен също.

# 308
  • Sofia
Продължава ли да е така?

# 309
При мен няма промяна, около 20-30 секунди чакам отваряне. Преди малко ме изхвърли от сайта; изтекла сесия  Crazy

# 310
Сега се оправи това с мненията, но в момента има доста малко движение по темите, в които съм писала, така че ми е трудно да преценя.

# 311
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес два пъти грешка при публикуване на нов отговор.
Иначе темите зареждат докрай за поносимо време.

# 312
  • София
В Смешки от форума 19 днес има две публикации. Първият път ми отвори на моя пост, втория - на следващия след моя. И двата са от 07.08.2015 г.

# 313
  • Euskal Herria
А при мен същата тема - при нови мнения, се отваря в началото на последната страница, а не на последните публикации.

Проблемите със зареждането намаляха, понякога ги има, понякога - не. Засега е нормално.

# 314
От бутона "ново" или от известие по мейл отваряте темата?
Страницата заредила ли е докрай?

Може ли да копирате линка, който отваряте, и линка на публикацията, където се зарежда темата, за да мога да видя разликата? Благодаря!

Например, от "ново" аз заредих линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=859992.msg31379462#new

и ми се отваря при публикацията на YanaDG с адрес
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=859992.msg31379501#msg31379501

тоест точно така, както си трябва.

Общи условия

Активация на акаунт