Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 611
  • 425
  •   1
Отговори
# 315
  • Euskal Herria
Темата, за която писах - "Смешки от форума" я отварям от бутон "Ново" (Писала съм в темата, съответно се появява в секция "Нови отговори"). Страницата се зарежда цялата, но не на последните нови мнения, а в началото - от първия пост, който е на последна страница в темата.

# 316
Моля, ако/когато се случи така, копирайте точния линк, който зареждате от "ново", за да мога да го видя.

Ако "ново"-то е сочело към мнение, което е изтрито, то ще се зареди  в началото страницата, на която е било. Тоест не е задължително това да е бъг или проблем, а стандартно поведение на сайта при липсваща вече публикация, която се опитвате да отворите.

# 317
  • София
От бутона "ново" или от известие по мейл отваряте темата?
Страницата заредила ли е докрай?

Може ли да копирате линка, който отваряте, и линка на публикацията, където се зарежда темата, за да мога да видя разликата? Благодаря!

Аз отварям от бутон Ново. Не получавам известия по мейл.
Страницата беше заредена до край.

Публикациите, на които ми отвори са № 556 и № 557. За разлика от случая на Яна, не е в началото на страницата, а на 2 и 3 пост - при две различни влизания в темата.
Не мога да дам линк, защото както писах отварям през бутон Ново, а там сега няма нови публикации. Ако се случи отново ще копирам линка.

# 318
Появи се проблемът със забавяне на мненията.

В тази тема например:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=863950.0

В списъка от теми излиза, че последното мнение е от Лайк_Смоук, такова липсва към момента - вече 10 минути.

# 319
Пак ми излиза моя публикация като нов отговор. Crazy

# 320
  • Euskal Herria
Отново в темата "Смешки от форума" зарежда само първи пост на последната страница:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852500.msg31380509#new

Пост № 555, когато се публикува, ми излезе като нов отговор, отворих и прочетох. Сега в "Нови отговори" ми показа, че има 1 нов отговор, натиснах върху него и страницата пак се отвори на пост № 555. Трябва да скролна и да видя следващия коментар.

Да се допълня - като нов отговор ми излезе сега и моят пост - в тази тема.

# 321
  • София
От вчера и аз имам проблема на Яна от горния пост само в темата "Смешки от форума".
Като цяло обаче мобилната версия ми е перфектна. Днес цял ден и пълната е идеална, само тая тема се бъгва.

# 322
  • София
Може ли да копирате линка, който отваряте, и линка на публикацията, където се зарежда темата, за да мога да видя разликата? Благодаря!
От бутон Ново, на друг компютър, сега вече и на мен ми отваря на първия пост на страницата, която е заредена до край
Това е линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852500.msg31380615#new
Отваря ми на този пост http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852500.msg31354321#msg31354321
Но и след предишното ми влизане в темата тя явно е поизметена

И след опита ми да изляза от тази тема с натискане на бутон Отговори се появи това
Fatal error: Uncaught exception 'RedisException' with message 'Connection closed' in /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Load.php:2279 Stack trace: #0 /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Load.php(2279): session_start() #1 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(167): loadSession() #2 {main} thrown in /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Load.php on line 2279

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 22:53 от Mrs Jan

# 323
  • Телиш/Плевен
Прочетох новите постове в тези две теми и въпреки това, като натиснах на "Нови отговори", отново ми дава, че не съм ги прочела:
Скрит текст:
Нещата се оправиха след рефреш.

# 324
отново на моменти зарежда много бавно

# 325
  • Sofia
Мина преиндексация. Моля, вижте дали в проблемните теми (Искам да кажа, Смешки) продължава да зарежда в началото на страницата, а не зарежда на правилните постинги.

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 23:36 от Tatti

# 326
  • София
Мина преиндексация. Моля, вижте дали в проблемните теми (Искам да кажа, Смешки) продължава да зарежда в началото на страницата, а не зарежда на правилните постинги.
Смешките сега ми отвори правилно на последния непрочетен пост.

# 327
  • Euskal Herria
От снощи и при мен тази тема отваря както трябва - на последните нови мнения.

# 328
  • София
Не знам приемате ли още какви грешки излизат. Току що тази

# 329
Не знам приемате ли още какви грешки излизат. Току що тази

+1

Общи условия

Активация на акаунт