Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 603
  • 425
  •   1
Отговори
# 330
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бях го писала и в темата за въпроси към модераторите, но понеже все още не е оправено, да го напиша и тук - функцията "Маркирай като непрочетени" не работи.

# 331
  • София
Чета си тема, отварям последната страница, прочитам я (в рамките на около 5 минути) и цъквам на знаменцето, за да я следя за нови отговори. Да, ама не - невалидна или изтекла сесия ми изписа. За 5 минути?! След бек бутон и рефреш се оправи. Прави го за втори път на различни теми.

# 332
  • Другата България
Днес е "бъкано" с бъгов-е....от дни беше наред всичко, ама днес...
Пиша мнение, искам да го редактирам - "форумът, който сте оказали не съществува".
Давам нови отговори - на въпросната тема стои последно предходното мнение, моето го няма никакво. Рефрешвам - пак като последен писал е предния потребител, но вече виждам и моя отговор.
Давам пак нови отговори - ако преди да отворя въпросната тема са били 10, и вече трябва да са 9 след като една съм отметнала с прочита, то отново стои цифрата 10.......

# 333
  • Телиш/Плевен
Пак има проблем с новите отговори.
Преди малко писах пост в долуспоменатата тема и видях, че имам известия за отговори от други теми, кликвам и ми излиза това:
Скрит текст:
Въпросното мнение, което излиза като ново, не само не е такова, ами си беше там, докато аз пишех моя пост, че даже и след него има друг пост. Дотук рефрешвах три пъти и все още показва това. Peace

# 334
  • Другата България
"Мнението което се опитвате да цитирате или не съществува, или е изтрито, или не е достъпно за виждане от вас." това пък като искам да цитирам...
Извинявам се, че не редактирам, за да го добавя, но не е по моя вина - форумът, който съм указала не съществува ...отново. Crazy

# 335
Бях го писала и в темата за въпроси към модераторите, но понеже все още не е оправено, да го напиша и тук - функцията "Маркирай като непрочетени" не работи.
И при мен не работи.

# 336
И при мен същия проблем-чета тема,но тя продължава да си стои в непрочетени мнения.
П.п. Кога ще спре преминаването към нови сървъри? Доста изнервящо взе да става.

# 337
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нямах такъв бъг цял ден, но сега - имам 3 нови отговора в тема; влизам прочитам ги и трите излизам ... свети ми, че имам 2 нови отговора. Пак влизам, няма други, излизам - продължава да свети 2 нови отговора.

# 338
Забива на прочетени отговори.
Колкото и пъти да ги маркирам като прочетени, пак се появяват в момента.
Досега не ми се е случвало.
Трудно влязох в сайта, но сега зарежда с нормална скорост.

# 339
  • Телиш/Плевен
Исках да си редактирам поста и ми излезе това, за което говори Мери Ан. А нейния пост го виждам едва сега, въпреки че е писан преди моя. Нито известие съм получила, нито тук беше излязъл.
Ето въпросната грешка нагледно (да видите и адреса):
Скрит текст:

# 340
  • София
Тази тема не иска да ми се махне от нови отговори, независимо че я отварям поне пет пъти вече

# 341
  • Другата България
 Laughing На мен вече всичките 10 не искат да ми се махнат от "Нови отговори", а всички съм отворила и прегледала. Стоят си, а това, за което говоря е видно от последния писал в тях. В тези, в които съм се разписала пък, моето мнение го няма никакво....днес голяма забава стана. ooooh!

# 342
Четох 2 страници от една тема и ми показваше 3 непрочетени отговора. Натиснах на флагчето и цифрата се промени на 1.
П.п. Това е единствената тема,която ми изчезва от нови отговори,когато я прочета.

# 343
Да, в момента забавата е пълна. Simple Smile В няколко от темите, които следя, ми се случва това, което описвате.

# 344
При мен бъркотията поотмина, дано при всички се оправи Praynig

Общи условия

Активация на акаунт