Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 601
  • 425
  •   1
Отговори
# 345
  • София
и при мен и ОК

# 346
Извинявам се за проблемите и неудобството.
Причината е моментно забавяне на един от сървърите с база данни.
Системните администратори ще го следят и ако се наложи, ще го изключат от системата.

# 347
  • София
При мен сега се появи проблема с мненията - отбелязва ми собствените мнения като нови.

# 348
При мен сега се появи проблема с мненията - отбелязва ми собствените мнения като нови.
и при мен се появи

# 349
  • Телиш/Плевен
Прочетено вече мнение ми беше отбелязано като ново в известията. Оправи се с един рефреш.
Поисках да спра следването на една тема, не ми се получи от първия път, а отново след рефреш.

# 350
Здравейте, при мен проблема е с личните съобщения. Дори след като го прочета, отново изписва "Имате Ново Съобщение". Предният път този надпис ме тормози и ми се появява седмици, докато един ден не спря. Предполагам, че и с днешното така ще стане!

# 351
Днес не ми позволява да си направя текстова лентичка!!! Crossing Arms

П.С. Направих си. Peace Просто трябваше да рефрешна.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 17:03 от Čashmeře

# 352
При опит да редактирам мнението си с бутон Редактирай:

Грешка!
Форумът, който указвате, не съществува

# 353
Преди малко два пъти ми изписва too many connections, след презареждане на страницата влизам в сайта.

# 354
  • Телиш/Плевен
Прочетено вече мнение ми беше отбелязано като ново в известията. Оправи се с един рефреш.
Току-що това ми се случи отново, за втори път днес. Peace

# 355
  • София
И при мен се случи същото като при Лале в дъждаPeace

# 356
И на мен ми се случва това при темите, в които има само 1 нов коментар. След прочитане, съобщението си остава като ново в известията.
При другите теми, в които има повече от един нов коментар – след прочитане, изчезва и съобщението.

# 357
Здравейте, при мен проблема е с личните съобщения. Дори след като го прочета, отново изписва "Имате Ново Съобщение". Предният път този надпис ме тормози и ми се появява седмици, докато един ден не спря. Предполагам, че и с днешното така ще стане!
Въпросният текст не спира да излиза при всяко мое действие във форума, независимо, че нови лични съобщения нямам!

# 358
  • Телиш/Плевен
Поисках да спра следването на една тема, не ми се получи от първия път, а отново след рефреш.
И това ми се случи отново, току-що.
Съжалявам, че цитирам поотделно, но по-рано нямаше как да установя дали все още го има този проблем. Peace
Другият проблем не се е появявал отново.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 23:20 от Лале в дъжда

# 359
Здравейте,

Направил съм малки конфигурационни промени. Може ли да проверите отново за проблемът?

Общи условия

Активация на акаунт