2 slim добавката рекламирана от д-р Папазова

• 2 381
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, момичета ! Бих искала да попитам, има ли такива от вас, които са пробвали тази добавка? Не намирам отзиви за нея...Аз обаче, се изкуших защото харесвам д-р Мария Папазова, взех си 2 слим и го приемам от днес. При мен има множество фактори - Хашимото, менопауза, инсулинова резистентност и какво ли не... Опитвам с режими за хранене, но килограмите хвърчат и то само нагоре...
Ще се радвам, ако има интерес по темата.

# 1
Изумително е в ерата на интернет и при наличието на толкова много леснодостъпна и смляна информация, колко много хора все още вярват в чудеса  Tired
Инсулиновата резистентност и Хашимото не са пречка при спазването да режим, ама сериозно  Peace Познавам хора, които успяват и хора, които се  оправдават с тези си нарушения и заболявания Wink Въпос на личн избор е, но хапче, кремче, отвара или извлек чудо - няма  Naughty Ако имаше щеше да се чуе покрай Нобеловата награда, която щеше да получи  Mr. Green
Папазова - няма да коментирам Wink 

# 2
  • Sofia
има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=792847.0

при мен нямаше голям ефект,приемах го миналото лято,но го комбинирах с шуслерови соли,също правих и плодолечение и свалих малко,които след това много бързо си върнах...имам още едно шише,мисля да го започна,да не му мине срока Wink много е гадно на вкус Sick

Общи условия

Активация на акаунт