Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 603
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 690
Какви са тези тролове с по 30 мнения, които са налазили темата?

Пимпинитка, наистина ли вярваш, че някой чете постовете ти?

Аз ги чета!
На теб ако не ти се четат ги пропускай  Simple Smile

# 691
БС, теб кой те брои?  Mr. Green Hug

# 692
  • Другата България

Аз ги чета. И съм съгласна с този конкретен. Peace
Съгласна съм и с твоите, но не може да се правят такива крайни изказвания като на Гери - и детето вече да ѝ се отнеме! Кой го казва, кой го пита и негова работа ли е?
А сравненията между тази жена и семейства с отсъстващ родител са абсолютно несериозни. Едно е да нямаш помощ от никъде, не само финансова, друго е да имаш и финансова, и баби, дядовци и т.н. рода, на които да се опреш.
По принцип говоря. Както се оказа, примери много се дадоха, че съвсем не е прецедент да се оставя дете на гледачка и бавачка за прилична сума пари.

# 693
  • На земята, която е всъщност звезда.

В крайна сметка е можела да стане и продавачка. Така спира да има нужда да плажа 1000+ лв. за детегледачка.

Да, решава й проблема, стига да отпадне нуждата да ядат няколко пъти дневно и да плащат сметки. Знам, знам, може да се живее и без телефон, и без компютър, и с два чифта обувки, едни летни и едни зимни...ама, когато така живее някой друг. ooooh!

# 694

В крайна сметка е можела да стане и продавачка. Така спира да има нужда да плажа 1000+ лв. за детегледачка.

Да, решава й проблема, стига да отпадне нуждата да ядат няколко пъти дневно и да плащат сметки. Знам, знам, може да се живее и без телефон, и без компютър, и с два чифта обувки, едни летни и едни зимни...ама, когато така живее някой друг. ooooh!

С 1000 лева заплата не може да се гледа едно дете? Ай, стига глупости, де.

# 695
  • Другата България
Колко продавачки получават 1000 лв? Ай верно стига глупости.

# 696
И това е крайност. Дори и във форума има жени, които са самотни майки и продавачки.

Хайде стига с тази драма за набавянето на къшея хляб. Бих се съгласила, че е проблем в Лом например, но не и в София.

Казах, че на Касита примера не е подходящ, но не мога да приема, че в София, единствения избор е да си биеш камшика и да си оставиш детето на полу непознати.

# 697
На продавачките доста често им се налага да работят събота и неделя, понякога работят до по-късно. Тогава на кой да си остави детето и с какво да му плати?
От кога масово продавачките в България получават по 1000 лева?  newsm78 Shocked

# 698

Казах, че на Касита примера не е подходящ, но не мога да приема, че в София, единствения избор е да си биеш камшика и да си оставиш детето на полу непознати.

А моят подходящ ли е?  Laughing

# 699
  • София
Ооо, стига верно вече! В квартала е пълно със самотни майки от всякакъв вид /вкл. музикантка/, които работят тук и си гледат децата. Мисията е възможна!

Освен това, ДГ работят, между другото.

# 700
Може да не е продавачка, да е офис-мениджър. Вземах малко под 1000 лева, не работех от понеделник до петък, почивах на всички официални празници и пр. Има начини, има. Който иска намира начин, който не търси причина.

# 701
Герри, не съдя хората по външния вид и снимки. Не знаем каква игра са играли и как са се представяли пред майката. Въобще всичко са догадки от наша страна. Убедена съм, че ако е подозирала, че детето й ще бъде пребивано нямаше да го остави.
Значи ти си 100% убедена, че майката е света вода ненапита. Че не е възможно да има майки, които да оставят децата си на подобни келеши?

Това ме навежда на мисълта, че имаш доста ограничен поглед върху разнообразието от хора.

Самата майка, според мен, се движи в такива среди, в каквито се движи и въпросния Патрик. С каквито се събереш такъв ставаш. Детето е пострадало от преценките и лайфстайла на майката повече, отколкото от тези двамата.

Тази жена явно не е виждала почтени хора и поради това преценките и са изкривени. Което не я оправдава.
С такава майка детето просто няма да прокопса.  Ако сега се отърве без последствия, то в бъдеще то ще продължава да страда от решенията на майка си.

И това е крайност. Дори и във форума има жени, които са самотни майки и продавачки.

Ама разбира се. И не са си оставили децата на Патрик келешев нали?
А тази "майка" само не ми казвайте, че не е можела да свири и тук, в България, или да си вземе детето в чужбина. Точно на кораб и САМО на кораб е можело да работи нали? НЯМА друга алтернатива, освен на кораб и друг, освен въпросния детегледач не е имало...

Просто детето не и е било приеритет.

# 702
  • София
Скрит текст:

Е някои правим и други неща, имам живот и извън форума. Тук пиша (когато имам време)  за важни за мен  неща или нещо което ме интересува,  не ми е жизнено важно всички да ме четат. Ти изпълняваш някаква антитрол функция ли  та регсистрираш кои е трол и кои не? Или трябва да пиша във всяка тема та да бъда взета на сериозно от "опитните" съфорумки ли? Не държа на това нито да съм на всяко гърне мерудия
.

# 703
Като не го е искал да не си е свалял гащите и е редно да поеме отговорност за това дете!

В съвременния свят не стоят точно така нещата. Нарича се контрацепция. И има много варианти за такава. Повечето от които зависещи от жената. Има и дела за установяване на бащинство и съответно принудително поемане поне на финансова отговорност. Такова дело явно не е заведено. Отново избор на майката.

това е просто безумно и жестотко  Sad 

Уважавам мнението ти, но интелигентен спор се води с аргументи, не с голи епитети.

# 704

Б§С, мързелива съм и няма да ти вадя постовете, но много добре помня дискусията. Пенявеше се за тежките смени и искаше затваряне на болницата. Казваше как майките искали да си почиват, вместо да си гледат децата и пр. Тук няма ли да оправдаеш "горките" гледачи, че са били подложени на 24/7 режим, а?
И аз.
И аз искам да питам същото.
Може би горките момчета са откачили от тежките грижи за детето и са му светнали два шамара съвсем заслужено нали?
А, Би Си? Така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт