Крем супа?

  • 5 338
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 974
тюх, пък аз си играх да си пека чеснови хлебчета.  hahaha  Като се изпекат така не стават ли много хрупкави, или се задушават да омекнат? Щото моите крутони стават вътре като сухари

Крутоните ги правя от хляб, който е останал и е сух (за съжаление доста често се случва smile3515)
А чесновите хлебчета от прясна франзела, мажа само от едната страна и пека колкото да се разтопи маслото и леко да се зачервят. Остават си мекички...а за разкош отгоре може да се сложи малко настърган(на едро) кашкавал, но го правя много рядко

# 16
  • UK/София
  • Мнения: 7 681
Момичета, сърдечно благодаря на всички ви за отговорите!  bouquet Heart EyesСега вече ми е ясно!  bouquet

# 17
  • Мнения: 2 550

Хлябът нарязан на кубчета, го слагам в дълбока купа, прибавям малко червен пипер, малко чубрица ( сминдух), 1-2 скилидки пасиран чесън и много малко сол. Обърквам ги доколкото мога като друсан кебап и прибавям около 50 г. разтопено масло, за да се полепат подправките по хляба.
След това запичам във фурната до зачервяване, като внимавам крутоните да не са едно върху друго.

Преди малко си ги направих и станаха разкошни  Heart Eyes Благодаря за рецептата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт