ПОМОРИЕ 2015

• 33 921
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Няма да споря.Поморие ни е любима дестинация от години.За мен Поморийци са надути хора,даже и тук съм го коментирала.Успех,дано намерят подходящото местенце за почивка.
Ние ще сме на ул Черковна на центъра, кой плаж ще ни е по-близко?

# 76
  • Поморие
Няма да споря.Поморие ни е любима дестинация от години.За мен Поморийци са надути хора,даже и тук съм го коментирала.Успех,дано намерят подходящото местенце за почивка.
Ние ще сме на ул Черковна на центъра, кой плаж ще ни е по-близко?

Най-близо ще ви са трите вълнолома от хотел Съни Бей до хотел  Софарма.

# 77
  • София

Местните големи селяци, тип ала "Господин за един ден", крайно неотзивчиви и груби с българите.

Навсякъде има всякакви хора - и културни ,и не чак толкова

За мен Поморийци са надути хора,даже и тук съм го коментирала.

# 78
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние не сме фенове на плажа,а и даже незнам къде се намират в Стария град.Ние ходим до там да се поразходим из пешеходната им и до Бургас.Ние море си имаме и не съм зажадняла за тяхното  Simple Smile  Ами дразнещ е факта да ти се изцепят по телефона няколко пъти,че не си заслужавало да чистят за две нощувки.За мен това е високомерие.При условие,че нощувката е от порядъка на 50лв. за двойна стая.Но както и да е,аз съм щастлива,че тази година успяхме да се уредим на нормална цена и даже със прилежащ детски външен кът за детето.Какво повече да искам.

# 79
По сайтовете звъняхме и ние. Почти всичко е заето до края на месеца. За 30 лв (20,08) за двойна стая без климатик намерихме в ,Петте кьошета' в стария град близо до плажа. Има доста оферти 40- 45 лв от 22-ри 23- ти.За първи път ще ходим дано останем доволни.

# 80
  • София
Тази година ходих за първи път в Поморие и няма да повторя повече. Бяхме в хотел Манц 1 - близо е до главната и на около 10 мин от плажа. Последните два дни ходихме на плаж в Новия град и съжалихме, че не сме го направили по рано. Плажът в стария град е отвратителен - тесен, мръсен, имаше адски вятър, водорасли почти през цялата почивка. На плажа в Новия Град такива неща нямаше. Вярно сега времето е малко ветровито, но явно и централния плаж е вдаден в морето от никъде нищо няма и е един ветрилник, "страхотен". Бяхме със семейство, което ходи там от години и ги питаме винаги ли така духа - в цялото Поморие - когато се разхождахме до 21,00 винаги имаше вятър, а те ни казаха, че винаги си било така. Е не аз за първи път виждам такова чудо. Скъпо, а не некачествено. Сервитьорите надути, порциите малки - щом на детето не стигаше. Много съм разочарована, а бях тръгнала с друга нагласа.

# 81
Къде се хранихте Кроки? А хотела как беше, хареса ли ви?

# 82
  • София
Къде се хранихте Кроки? А хотела как беше, хареса ли ви?

Хотела беше добре. Хранихме се по кея на Пристанището. Обиколихме всички заведения покрай кея. Едни от имената Парос, Фламинго, имаше един със жива музика точно до морето,Хъшове. На обяд супа по пътя от плажа като се връщахме.

# 83
  • на североизток от Рая
Аз пък все хубави отзиви за заведенията и порциите бях чувала досега. В магазините как са цените?

# 84
Тази година ходих за първи път в Поморие и няма да повторя повече. Бяхме в хотел Манц 1 - близо е до главната и на около 10 мин от плажа. Последните два дни ходихме на плаж в Новия град и съжалихме, че не сме го направили по рано. Плажът в стария град е отвратителен - тесен, мръсен, имаше адски вятър, водорасли почти през цялата почивка. На плажа в Новия Град такива неща нямаше. Вярно сега времето е малко ветровито, но явно и централния плаж е вдаден в морето от никъде нищо няма и е един ветрилник, "страхотен". Бяхме със семейство, което ходи там от години и ги питаме винаги ли така духа - в цялото Поморие - когато се разхождахме до 21,00 винаги имаше вятър, а те ни казаха, че винаги си било така. Е не аз за първи път виждам такова чудо. Скъпо, а не некачествено. Сервитьорите надути, порциите малки - щом на детето не стигаше. Много съм разочарована, а бях тръгнала с друга нагласа.

kroki_kk, за вятъра и водораслите - природа , какво да направиш. Но не е вярно, че  постоянно е толкова ветровито  , в никакъв случай.  Naughty  Просто сте случили  дни , в които има силен източен или североизточен вятър. Тогава на Източния и Централния плаж има голямо вълнение, а то вади от морето водораслите. В същото време на Южния плаж е тихо и спокойно морето . И обратно - когато духа от юг там има вълни , а от другата страна на полуострова е тихо. Това е закономерност, както и това, че не спре ли да духа  три дни, значи ще духа шест .
Всеки ден, около 12 ч на обяд ( даже старите моряци и рибари по това са се ориентирали за часа) започва да подухва от изток морския вятър или т. нар. Моряк. Обикновено е като лек бриз, но понякога е по- силен и привечер утихва. Такива са законите на морето  Peace
За цените в заведенията - съгласна съм, че на много места са неоснователно надути, но  едва ли другаде по морето са по- различни. Да бяхте отишли на "Омар"-а или в "Токалиев",да видите порции   Peace  на същите цени. ( не правя реклама, споделям опит  Peace)
За сервитьорите - не оправдавам и не толерирам неучтиво отношение към клиентите, само си го обяснявам с прекалената натовареност и оттам -  изнервеност . Между другото, голяма част от персонала в заведенията не са поморийци, а са приходящи от другаде за сезонна работа.  

С всичко това исках да кажа - съжалявам, че сте останали разочаровани, но мисля, че сте си  създали  погрешни впечатления за Поморие като цяло  от няколко дни с  неблагоприятни атмосферни условия и срещата с малка част от хората в града.   Simple Smile  Peace
  Разбира се, всеки има своето виждане за нещата и право на лично мнение.  Peace

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 15:21 от daniela.qnkova

# 85
Кое заведение не ви хареса, т.е. на ое порциите не бяха хубави? Не може навсякъде до е било гадно.

# 86
  • Cyprus, Пловдив
Аааа, Токалиев не бих повторила за нищо на света и не бих го препоръчала  Naughty
Решихме да опитаме една вечер, тъй като хотела ни беше точно там.  Не бях очароване, но ставаше и реших на следващия ден за обяд да седнем там. Поръчахме мусака, която беше на поне седмица, барабар вътре с мушички. И това го дават на дете  ooooh! Но какво ли се учудвам май на всякъде по нашето Черноморие са на този принцип...

# 87
  • у дома
Тая година и ние случихме ветровито,но нямаше и вълничка на южния плаж.Точно затова го предпочитам новият град,нищо,че няма развлечения.За там горещо препоръчвам за хапване"трафик" супа+готвено=4.80,вкусно и големи порции

# 88
При Попа,при Стойко,Трафик-а  ...прясно ,вкусно ,добри порции,но това в Новия град. Хотелчета 15лв на човек,с климатик,мисля ,че е добре.При"" старите ""гърци в центъра не мисля ,че е добра идея.

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 07:47 от ili7372

# 89
При Попа,при Стойко,Трафик-а  ...прясно ,вкусно ,добри порции,но това в Новия град. Хотелчета 15лв на човек,с климатик,мисля ,че е добре.При"" старите ""гърци в центъра не мисля ,че е добра идея.

Би ли споделила в кой хотел сте били?

Общи условия

Активация на акаунт