ПОМОРИЕ 2015

• 33 915
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
И какво можеш да правиш като се настаниш в новия град? Нито може да излезеш да се разходиш, една крайбрежна имаш, която е 50 метра, няма никакви развлечения и е адски скучно. Не разбирам защо старите гърци е в кавички, тъй като 50% от хората, наистина са с гръцко потекло, а в новия град са хора събрани от близките села, но това е друг въпрос. Та старите гърци се държат с хората, така както те се държат. Нали се сещате, че - Каквото повикало, такова се обадило.

# 91
По стечения на обстоятелствата от 6г живея в Поморие.Наблюденията ми са от този опит,но наскоро познати бяха настанени в подобен хотел ,тук в новия град и останаха доволни.Няколко дни търсих...и намерих.
А що се отнася какво има в Новия град...не мисля ,че пречи  и е забранено да се ходи до центъра,нали?
Винаги Стария град са били ""голямото добро утро"",но това е друга тема .Свекърва ми е точно от старите гърци  и има  и в Новия и в Стария град,пък за селяните ...не знам...Живяла съм от Бургас ,та Поморие  и на мен ми е селско ,ама нищо не казвам,въпрос на избор.
Крайбрежната вече свързва Новия и Стария град ,ако някой не е разбрал Simple Smile
За самите условия- еднакви , а двойни цени в Стария град,въпрос на избор,мили дами.  bouquet

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 18:54 от ili7372

# 92
Не мислех да пиша, но като чета.... реших да си дам мнението.
Миналата година за пръв път бях в Поморие 10 дни на бунгала Далас 2. Много писах и питах тук, бях притеснена, обясних после впечатления за кални бани и условия и така.
Отдалечено е от центъра, но всяка вечер си правех разходки в стария град. Поне по 3-4 часа. Мисля, повечето неща видях поне в центъра и около него. Харесах си едни обувки, разгледах всички магазини (не че щях да купувам, ама съм си такава блейка обичам да гледам). Не е истина просто как ме издържаха 10 дни момичетата да ги тормозя с тези обувки. Накрая ги купих последния ден. Изобщо мен специално ме впечатли зареждането на магазините  за дамски дрехи, обувки и особено чанти.  Вярно малко студени са в началото, но имаха и доста клиенти непрекъснато. Моят дядо си е чист грък бежанец като дете , както и прабаба ми. Може и това да ми е допринесло нещо , ама аз нямам такава нагласа , всичко ми е като спомен от детството и като факт го знам , нищо повече.
С две думи не намирам , че са студени и неотзивчиви. Говорила съм с бабите дето дават квартири на автогарата доста пъти и време , дори ме поздравяваха. Говорила съм с магазинерки, продавачки, сервитьорки, хотелиери , къде ли не се набутвах щото просто съм си такава любопитна.  Само една наемодателка на едни бунгала беше меко казано на черешата май Подкрепа се водеха, та реших да не се занимавам и развалям почивката , всички останали са дори доста дружелюбни и приказливи, зависи как подходиш може би и преодолееш преградата от първото изречение .
Я отидете в Созопол в стария град да видите баби -клюкарки на гръцки зад гърба ти как те коментират и какви ги приказват. По-точно в по-високета част уличките. Такова нещо няма в Поморие. Там в Созопол живеят да одумват и така им минава деня. Няма сила да им разчупи леда и получиш мек поглед или усмивка. Всичко се удря като в скала. Какво се жалвате от поморийци не знам. За мен са си нормални и гостоприемни хора.

# 93
  • Русе
Привет от Поморие! Ние сме тук от вторник. Само тогава имаше вълни, но пак ставаше за плаж. Ние сме в стария град, до Общината и Софарма. Като цяло е доста презастроено. Разочарована съм от заведенията, бавно обслужване и не е вкусно. Даже в Омар е паднало нивото. Ние сме в апартамент, той е ок.

# 94
  • Пловдив
Е предложете някакво ресторантче с хубава цаца   chef

# 95
  • В.Търново
Здравейте,как ви се вижда 25лв.на легло от 19.08. на Крайбрежната в стария град? Много ли е или е Ок. Струва ми се, че предните 2г.цените бяха по-ниски  newsm78

# 96
Здравейте!
Някой с актуално мнение за Виа Понтика? В цената влиза ли използването на сауна или въобще нещо от СПА-то? Обещават чадър+шезлонг, така ли е? В кой от ресторантите готвят най-вкусно? Шумно ли е вечер? Имат ли практика да сменяват резервираното студио със стая, не отговаряща на рекламните снимки?

# 97
  • на североизток от Рая
Здравейте,как ви се вижда 25лв.на легло от 19.08. на Крайбрежната в стария град? Много ли е или е Ок. Струва ми се, че предните 2г.цените бяха по-ниски  newsm78

Това ми се вижда безумно. В момента съм в Поморие в апартамент до самото море, в стария град сме. Тристаен е апартаментът, плащаме по 70 лв на вечер. Има си всички екстри, четирима сме. Преди да дойдем разгледах доста оферти, но като вашата не видях. Твърде много е, търсете, намират се прилични предложения.

# 98
  • В.Търново
Много е.И то след средата на август...Все пак това е Поморие.Дори в Несебър в активен сезон има по 20лв. на легло с баня и климатик, тераса.

# 99
  • В.Търново
Мерси момичета ще разгледам още ако не тръгване и на място, въпреки че искам да отидем на сигурно. Звънях на много места и все няма места за нашите дати и да си кажа капарирах една нощувка( да не останем капо) и сега размишлявам  Thinking Neli M*, вие в кой апартамент сте?

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 23:25 от desert_rose

# 100
  • на североизток от Рая
desert_rose, в Гошеви сме.

# 101
  • В.Търново
desert_rose, в Гошеви сме.
Тези Гошеви на колко точно са от плажа?

# 102
  • на североизток от Рая
Гошеви предлагат квартири на няколко места. Ние сме на една пряка до плажа. Минута, може би, и сме на пясъка.

# 103
Скрит текст:

Това ми се вижда безумно. В момента съм в Поморие в апартамент до самото море, в стария град сме. Тристаен е апартаментът, плащаме по 70 лв на вечер. Има си всички екстри, четирима сме. Преди да дойдем разгледах доста оферти, но като вашата не видях. Твърде много е, търсете, намират се прилични предложения.

А, бе и на мен така ми се струва, ама в началото на месеца звънях за края на август и като ни чуеха 4 човека /с 2 доста малки деца сме/, за студио ни искаха 60-80 лв. Даже не посмях да питам цената на апартаментите.  #Crazy Е, отказаха ме цените. На доста места звънях и под 60 лв. за двойна стая, не намерихме.
Намерихме, но в друг град.

# 104
  • Поморие
Скрит текст:
Здравейте,как ви се вижда 25лв.на легло от 19.08. на Крайбрежната в стария град? Много ли е или е Ок. Струва ми се, че предните 2г.цените бяха по-ниски  newsm78

А, бе и на мен така ми се струва, ама в началото на месеца звънях за края на август и като ни чуеха 4 човека /с 2 доста малки деца сме/, за студио ни искаха 60-80 лв. Даже не посмях да питам цената на апартаментите.  #Crazy Е, отказаха ме цените. На доста места звънях и под 60 лв. за двойна стая, не намерихме.
Намерихме, но в друг град.

И на мен тези цени ми се виждат високи  Thinking и съм убедена, че не всички квартири са с такива цени. Зависи къде и какво сте търсили.  Има студиа по 45-50 лв, има апартаменти 2+2 за 60-70 лв. Влезте в Продавалник и погледнете обявите от Поморие.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт