Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Да Гости
Скрит текст:
Чевръста съм  Grinning Шофьора беше младо момче и дава газ до ламарината и стигнах рано, до едно време беше облачно, и като не пече работата спори. Опръсках тревата, голямата оскубах. Набрах круши и грозде и сливи. Комшията ми закара багажа до спирката и дори имах време за една цигара...В автобуса беше супер - с климатик. Минава през града и ве ми се наложи да ходя до автогарата, а слязох на нашата спирка....
Организацията беше супер....изчислена по 3,14  Joy Joy Joy Joy Joy

Елиф е много инатеста....и недоверчива към Кахраман...Защото видяхме че другите могат да я излъжат най-правилно и тя им вярва....
Ще видим във втори сезон колко време ще й трябва да си върне доверието в Кахраман....

# 721
Мамашите в очакване на началото на втори сезон на Съдбата...

От пръв поглед видях 2...

# 722
  • Плевен / София
Ани, да се надяваме, че ще продължат да превеждат Praynig Елиф се лъжеше лесно...това е така , но лъжкините много изпечени.....да видим как ще продължат през втори сезон....Кахраман също се остави да бъде лъган...проницателен като бизнесмен, а Къймет и Дафне го мятат на върбата, когато си искат.... ooooh! Naughty

# 723
Тио Hug
Скрит текст:
аз се зомбирах по Двете лица на Истанбул Joy Joy Joy Joy
трудно вървят тези серии в които Кахраман си блъска главата, за да разбере какво промени Елиф, а тя иска да започне на чисто и то с кой....Керем....това мамино синче, което досега и носа не си е бърсал сам #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire може да звучи грубо но за мен е така.....предложих на Ани да ги пропуснем тези серии Crossing Arms

инатесто е момичето ни какво да я правим......дано обаче във втори сезон да не се инати толкова, че ще стане зле работата...... Naughty
Ани, много си чевръста....

newsm10 newsm10

Аз пропускам някой сцени ,не ми се изживяват всики драми отново ,особенно последните серии ... Sad

Ели и аз изгледах това сериалче...

# 724
Ани, да се надяваме, че ще продължат да превеждат Praynig Елиф се лъжеше лесно...това е така , но лъжкините много изпечени.....да видим как ще продължат през втори сезон....Кахраман също се остави да бъде лъган...проницателен като бизнесмен, а Къймет и Дафне го мятат на върбата, когато си искат.... ooooh! Naughty

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Един мъж лесно може да бъде излъган...но ние жените сме по-проницателни...Дори Назлъ се усъмни, че Дафа може да ги е излъгала и попита сестра си, дали е говорила с батко Кахраман за това, попитала ли го е...Ама Елиф само си вири носа - нямало да го пита....
Като не пита, поне да каже, какво се е случило, когато Кахраман поиска да му разкаже всичко...Ама не, тя ще разкаже на Керем....Тук съм й бясна на Елиф...Излага женското съсловие.... Naughty

# 725
  • Плевен / София
Момичета, искате ли да отидем направо на сватбата и раждането на топрак, че после ни чакат пак трудни серии с отвличането.... ooooh!

# 726
Аааа да пропуснем сдобряването ли newsm78 На мен много ми харесва, когато Елиф сама отиде при Кахраман...

Kahraman ve Elif||ANLA MENI

https://youtu.be/7NuXN5y_Zgg

Ама и аз се пъна като магаре на мост...Хем не ми се гледат тези епизоди, но продължавам тъпо и упорито да искам да ги гледам...

Май Мими беше казала, че 21 и 22 епизоди са кофти....Да пропуснем тях и да продължим с 23. Но пък тук е разговора с Джелал и Елиф...може да има и други важни моменти....

Умирам от глад...

Скрит текст:
С баклавата на Гости не можах да се нахраня, защото беше виртуална, така, че ще хапна и пак съм тук...

# 727
Гости аз съм "ЗА"

Турските сапунени драми ми идват малко в повече ,ама пени се не пени ке ги гледам... Joy Joy Joy
Надявам се втори сезон да ни покажат малко повече обич и по-малко интриги .
Особенно ще бъда доволна виновните за нещастието на Ках и Ел  да бъдат наказани…  Peace

# 728
  • Плевен / София
Тио Heart Eyes на моменти турските сериали заприличват на индийските.....за да направят повече серии правят необясними неща.....
Ани, твоето е " боли сърби, драго ми е....." Joy Joy Joy Joy има неща в тези епизоди които си заслужават да се погледнат отново , но ме е яд на повечето пълнежи......

продължават горещините....така, че да пийнем фрапе.....

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 16:24 от gostenka68

# 729
Скрит текст:
Сега като хапнах, пък ми се доспа...Да пием по едно кафе  Thinking

# 730
  • Плевен / София
готова съм винаги да пия кафе.....

ето това е красив колаж..... Party Party Party

не може, ама си отиде....иди я гони сега... Naughty ooooh!

# 731
Гости фрапето е чудесно... Peace
Но не се отказвам от кафето, защото е реално, а фрапето само виртуално...като баклавата  ooooh!

Цитат
Ани, твоето е " боли сърби, драго ми е....."

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 732
  • Плевен / София

дано обаче срещайки се с греховете си....да получат и заслуженото за тях.....

# 733
готова съм винаги да пия кафе.....

ето това е красив колаж..... Party Party Party

не може, ама си отиде....иди я гони сега... Naughty ooooh!

Супер Мен  newsm74 newsm74 newsm74

Да Елиф си отиде и направи кефа на Дафа....Изобщо не беше права. След това разказва на майка си, че Кахраман играел спектакъл...Много ме е яд, че е толкова наивна - чак до глупост  smile3512

# 734
  • Плевен / София

ето тази постъпка на Керем е необяснима за мен...даже и от любов.....не можеш да поръчаш убийството на човека, който е бил за теб баща........любов, която е невъзможна и несподелена от първия миг в който каза на Елиф за нея....

Общи условия

Активация на акаунт