Over the Rainbow Тема №3

• 47 214
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
За разнообразие, ето как се афишира връзка която е с давност повече от година http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3239053/Kate-Mara-J … PDA-New-York.html

Джейми Бел и Евън Рейчъл Ууд обявиха, че се разделят май 2014, веднага след това той заминава на снимки на Фантастичната Четворка, където се засича с Кейт Мара.
По форумите плъзна слух, че може би има нещо около тях едва пролетта на тази година, когато Кейт ретуитна новината, че ТВ шоуто на Джейми е подновено за втори сезон.
Т.е. който иска да е дискретен няма нужда от медии, нито да си продава личния живот за много сребърници в реклама на провала на годината!

Забавното в случая е, че Кейт също има някакви слухове около сексуалността си, а тя и Евън са от близкия кръг приятелки на Елън Пейдж.

Секс-сцена на тройка на Кейт с любимката ми София Буш  Heart Eyes от първия сезон на Клъцни-Срежи

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 00:09 от Mrs. Swift-Kloss

# 706
Две чудесно сътворени статии едната за Кендал, втората за Тай и Лимон

# 707
# 708
Силве, благодаря  Hug

Не мога да не споделя още едно писание от ПР-ския рупор дейлифейл - за срещата на мама Крис и татко Кейтлин, тръпна да видя епизода, когато бъде излъчен

Няколко ценни мисли за тази вечер.  Thinking

Вече няколко пъти съм се впускала в лирически отклонения как работят съвременните папараци и как се пазаруват снимките им.

Ще напомня няколко момента.

Принципно папараците дежурят на определени места за да правят снимки,
за NY това място е Сохо, където е пълно с галерии, снобски кафенета и ресторанти, както и магазини за шопинг, т.е. звездите, ако искат да бъдат снимани, отиват да се размотаят там.

В LA правилата са по-различни, там няма конкретно място, обикновено се знае къде има партита или, ако няма, има определен брой заведения в които обикновено ходят знаменитостите. Също така там папараците са по-агресивни има и видеокамери.
Точно така бяха заснети Гришко и Маша на 15 февруари тази година и снимката беше разпространена все едно е от Св. Валентин.
Като цяло само в LA папараците си позволяват и буквално да преследват звездите по улиците, но в NY това е абсолютно невъзможно да се случи.

В NY oпцията някой папарак да дебне знаменитост 24/7 за да го/я хване в компрометиращ момент е сведена до минимум, винаги може да се осигури ограничителна заповед срещу него.
В LA играта е различна, шансът да бъде направена такава снимка е по-голям, затова от ПР-агенциите имат постоянна връзка с изданията и се започва игра със заплахи и обещания, най-сериозната заплаха е да отрежат достъпа на изданието до целия каталог клиенти на агенцията и да спрат да спускат информация за тях. Като се има предвид, че ПР-играчите в LA са едноцифрено число на брой и става въпрос за десетки и дори стотици звезди и звездички схемата е ясна, обещанията са още по-лесни, да се подшушва ексклузивно за този или онзи къде ходи и да се правят чудни "романтични" снимки при необходимост.
Точно така папараците в 99% от случаите всъщност биват информирани от мениджмънта на съответните звезди, примерите са хиляди, Маша и Гришо на лекар, Чарлийз и Шон в магазина, Камерън Диаз на йога, Шерън Стоун пред фитнеса, Нина Добрев на пазара и т.н.

Ще дам отново пример с така обичните ми Тай и Лимон.

Скрит текст:
Тай има апартамент на пъпа на Манхатън, адресът е общодостъпен, всеки, абсолютно всеки може да застане и да кибичи и да се опита да я снима, фенове минават непрекъснато, но никой не може да си позволи лукса да седи там денонощно за да снима примерно как Карли отива най-редовно и си отключва със собствен ключ или как Лимона влиза през предния вход с Тайчето и след 15-20 минути излиза през задния. В сградата има още няколко собственика мултимилионера и ако не охраната на Тай, някой от другите ще се погрижи полицията да разчисти, ако има някой съмнителен тип с камера, който се е позастоял.

За къщата в LA вече се разпрострях.

Имението в Роуд Айлънд.
Всеки може да отиде и да снима плажа, той не е частен, частната собственост е зад оградата, проблемчето е, че имението е на майната си от каквито и да било големи градове.
Вероятно и заради това охраната хваща там най-много откачалки, които се опитват да влязат. Дотук поне 4-5 за последните 3 години.
Скрит текст:

пп Забравих апартамента и в центъра на Нешвил. Цялата кънтри-столица се приема за зона свободна от папараци, затова веднага лъсна фалша в 3-те поредни "фотосесии" за два дни на Тай и Лимона.

Това са правилата,
изгледа ли този клип https://www.youtube.com/watch?v=q8qvZgQY1O4 ?

Виж на 1:20 ПР-ката на Роб Патинсън, на 6:50 Селена как поглежда настрани, и особено на 7:20 чуй как ПР-ката на Дауни казва бай и той го повтаря след нея и става  Flutter

Тай преди година на AMA,
ПР-ката и и Карли в дъното в дясно следят дори фотосесията изкъсо,
ПР-ката е тази която и подава наградата

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 00:59 от Mrs. Swift-Kloss

# 709
  • срещу двата комина :)))
един прекрсен сър от мен

# 710
Ааааах писи-писи-писи мър   Hands Thumbsup
Дядко изглежда великолепно  Heart Eyes

Софи тук,
защото слуховете за нея и Хейли Стайнфелд стават все по-упорити и настойчиви от миналото лято насам
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2739199/Hailee-Stei … treat-Malibu.html

Софи снощи на БАФТА

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 21:23 от Mrs. Swift-Kloss

# 711
  • Вестерос
Много ми е  Heart Eyes хубавка . Тази Хейли не я знам, както и девойката до тях.

# 712
Новата потресаваща партенка за Кендал
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/kendall-jenner-dating … ndo-bloom-6479755
Ей тая мама Крис не я остави на мира, иначе Кени се разпра в Ню Йорк да купонясва с момичетата особено с Хейли Болдуин.
Невинна снимка, изтрита снимка и коментар,

Другата Хейли, нека да е Хайли е от Дисни принцеските решили да стават певици, а също и една от тайфичката на Тайчето
https://www.google.bg/search?q=Taylor+swift+hailee+steinfeld& … =1366&bih=653

# 713

Другата Хейли, нека да е Хайли е от Дисни принцеските
Не!!!  Naughty Нека е "Хейли от True Grit на братя Коен". Поне за мен е точно тази Хейли.
Гледайте го, ако не сте. Страхотен филм!  Heart Eyes Peace

# 714
  • Вестерос
Не ги знам, сега ще проуча.

Тази тук ми е много хубава

Малее , била набор 96. Мъничка изглежда, но мислех, че  е около Тай.

Оф знам я от Pitch Perfect 2  ooooh! Ясно от къде ми е позната след каот й гледах снимките.

# 715
Другата Хейли, нека да е Хайли е от Дисни принцеските
Не!!!  Naughty Нека е "Хейли от True Grit на братя Коен". Поне за мен е точно тази Хейли.
Гледайте го, ако не сте. Страхотен филм!  Heart Eyes Peace

Става, сега се сетих че играеше и в Ендър  Grinning

Попадна ми още един клюкарски сайт http://thegossiplife.com/
ще го разглеждам дали си заслужава  Thinking

# 716
Тази с червеникавата коса е мноого готинка ;д Хубава дойка са. Embarassed

# 717
И много палавка както излиза
Пак двете с Хайли

И малко почти 18+ снимки от купон нейде из Британия, наличието на цял девически отбор някак се набива на очи  Mr. Green
Скрит текст:

И една мноооого специална снимка съвсем по темата ни
Скрит текст:

# 718
Софи е страшно красива. Heart Eyes Много добре се развива тази девойка Mr. Green

# 719

Направо да я схрускаш за закуска, за съжаление се носят и слухове за наркотици, надявам се да си изживее периода без много проблеми

Малко от Еми-тата нощес

Първо победителите по темата
За TransParent  Heart Eyes
Джефри Тамбър за главна мъжка роля в комедия

създателката, сценаристка и режисьорка на Транспарент Джил Солоуей

Цялата тайфа на ТрансПарент

Узо Адуба за OITNB

Отборът на Дъгата
Скрит текст:
Лиза Холоденко също режисьорка

Джейн Линч и Ерик Стоунстрийт

Лили Томлин

Лаверн Кокс

Леа Де Лариа

Самира Уайли

Кари Бронстейн

и половинката и Тайлър Шилинг

Сара Полсън

Кейт Маккинън

Все още висящите с питанки
Скрит текст:
Софи Търнър

Тарин Манинг, официално не е аут, но сводките за нея са безкрайни

Наташа Лион, за нея освен спекулации за връзка едно време с Клиа Дювал друго няма

Лена Хийди, тя е под въпрос все още за темата, има снимки но нищо разкриващо отделно си ме кефи затова тук

Лора Припън, има доста слухове откакто се снима в OITNB, но imo повечето са пускани заради фенките

И Татяна Маслани, защото тя самата е отделна категория  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 14:07 от Mrs. Swift-Kloss

Общи условия

Активация на акаунт