Over the Rainbow Тема №3

• 47 125
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Киану става днес на 51  Heart Eyes

# 571
Официалният постер на Кралицата и Руни за Керъл

# 572
Мисля,че дойде ред да пиша  и за моето момиче певицата Малу.

Преди 10 месеца имах възможноста да се срещна очи в очи с нея в гримьорната й след един концерт в Барселона и мога да кажа,че тя е една от най - красивите жени,които съм виждала.
Малу е на музикалната сцена от 15 годишна, а в момента е на 33 години.
Още от 15 годишна се спекулирало за нея и това,че харесвала жени.
Пускам един невероятно красив дует с превод на песен с бившата й половинка певицата Ванеса Мартин.  http://vbox7.com/play:9789bcf43e
Ето и малко снимки на тях двете. Мога да ви кажа,че аз със собствените си очи на две крачки от мен видях Малу как флиртуваше с една манекенка на име Елиса,благодарение на която аз успях да вляза при Малу и да се запозная с нея. Така,че относно Малу мога да потвърдя с ръка на сърцето,че това по неин адрес не са само спекулации ами си е самата истина.

Това е песента,която изстреля Малу на върха преди години. Песента е за жена,макар и в клипа да се снима мъж и тя както Тейлър умело да сменя произношенията.

Снимки с бившата й Ванеса

Скрит текст:

# 573
За Малу съм чувала за Черно и Бяло

и за връзката и с Пилар де Лопез Айяла, т.е Лудата Хуана  Heart Eyes

Явно вършеенето и е хоби  Laughing

# 574
Обожавам Малу,но не съм вярвала,че ще си изпатя заради нея и импусвността ми.  Laughing
Когато я видях на живо,просто цял живот бях чакала този момент и се метнах на врата и почнах да я целувам по бузката,сякаш бях спечелила от тотото   Joy Тогава тя с запушен нос ми каза,че била с треска и много тежък вирус. После така ме тръшна,че цял месец бях болна и ходех като пребито куче.  #Crazy
Едно от най-страстните завоевания на Малу била актрисата Елена Аная. Чувала съм ,че двете са имали доста дива връзка преди години още преди Елена да се аутне официално.
Тази Пилар е голяма гад. Така брутално била зарязала и разбила сърчицето на Малу и то в деня на един от най-грандиозните й концерти. Малу искала да си отмени концерта , дори фенове ми разказаха,че  я видяли,че не можела да спре да плаче.

# 575
Eлена сме я разнищвали заради Биатриз  Mr. Green

# 576
Eлена сме я разнищвали заради Биатриз  Mr. Green

Точно снощи по една кабеларка даваха филма с Елена Аная  " Стая в Рим" дето Еленчето се развява как майка я е родила от началото на филма до самия край  Joy Но, то това си е нещо напълно нормално за испанското кино.С тази ли излиза сега? При последното ми ходене до Испания ми подшушнаха,че се аутнала и била в официална връзка с жена,но не съм се ровила да видя за коя иде реч.

# 577
Пропуснала съм, че Стела все пак е била на MTV VMA

# 578
  • В Космоса
Рокля-графити. Simple Smile Добра идея, но изпълнението нещо... Много нежна материя и лъскаво розовко, не върви.

# 579
  • DE
Тази рокля не е ли от колекцията на Москино за която автора на графитите искаше да ги съди, защото са използвали неговите произведения неправомерно?

# 580
Тази рокля не е ли от колекцията на Москино за която автора на графитите искаше да ги съди, защото са използвали неговите произведения неправомерно?

ДА, от същата колекция е роклята.

Роузи О'Донъл с нова жена в живота си - Тейтъм О'Нийл.

Тейтъм е най-младата носителка на Оскар в историята още на 10 години, по-малка и от Ана Пакуин.
Дъщеря е на актьора Райън О'Нийл
Също така е и бивша жена на тенис-легендата Джон Макенроу имат 3 деца

Дрешката на Стела за афтърпартито

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 19:15 от Бумър Swift-Kloss

# 581
За всички фенове на Адам и Бехати клипа на Марун 5 Animals.
В него те двамата са главните герой  Heart Eyes

# 582
Слухът, че Зейн Малик е подписал с ПР агенцията на Калвин Харис, Purple pr, вече е официално потвърден
Това означава, че скандалчето е напълно дирижирано! Тейлър е единствената потърпевша. Тръпна за развитието.
Други клиенти на агенцията са Бионсе, Адел и Принс.

Забавна статия за Тайчето Grinning
спусната директно от ПР-ката и  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 20:55 от Бумър Swift-Kloss

# 583
  • UK
Много харесвам Малу Simple Smile

# 584
  • Вестерос
За кой филм е спечелила оскар? За Ана Пакуин не знаех също  Embarassed Тя за кой е?

Общи условия

Активация на акаунт