Over the Rainbow Тема №3

• 47 117
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
За кой филм е спечелила оскар? За Ана Пакуин не знаех също  Embarassed Тя за кой е?

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_and_youngest_Academ … ners_and_nominees

# 586
Скоро Бумър говори за милиардерското гадже на Карли, Джошуа Къшнър. Припомних си техни снимки.
Да илюстрираме колко извънредно щастливи изглеждат заедно:

Скрит текст:

Имат и по-нормални снимки, но слагам тези, защото много ме развеселяват.

Усмивки за папараците:

Скрит текст:

"Снимат ли? Кажи ми, че снимат."
"Главата ти на рамото ми подлага нервите ми на изпитание."
Скрит текст:

Снимките са от US Open миналата година. Оттогава няма почти нищо ново.

# 587
Имат още 2-3 фотосесии. Интересното на горните снимки е, че са направени специално след като тръгнаха слуховете, че тя на практика живее с Тейлър и, че гледат мач не на кой да е, а на КАКА. Heart Eyes

# 588
Втората снимка от горе надолу кърти  Joy Joy Joy
Сонж, страшно ме развесели  Mr. Green

# 589
Не помня с коя от снимките тя го поздрави и за РД-то му в Инстаграм тази година.
В телефона си няма дори едно общо тяхно селфи  Twisted Evil  Flutter

На Коачела тази година

Скрит текст:
Снимка от нета

Снимка от вестника

Снимка за Инстаграм

# 590
Обаче забелязвате ли, че и неговата физиономия наподобява изражението на Лимона  Joy

# 591
А моля моля, усмихва се по-често, пък и за разлика от Тай и Лимона които буквално вече не могат да се дишат, тези са приятели, той инвестира в бизнес-проектите и

Тази седмица Карли тръгна на училище като първокурсничка в NYU
Скрит текст:

Една специална снимка бонус от VMA
Как Тейлър се сдържаше почти 2 часа на килима и награди за мен е загадка,

или просто не се е сдържала, на последната награда, когато се качиха на сцената
Карли беше доста разрошена  Joy

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 10:59 от Бумър Swift-Kloss

# 592
Това за инвестициите е много хубаво. Аз и на външен вид го харесвам, симпатяга е.
Като разкарат Лимона, защо не намерят някой бизнесмен от този калибър и за Тейлър? От музикалната индустрия. И да се установи една симбиоза, която да й помага повече, отколкото тази сега.

# 593
Всъщност това с параваните е игра с доста сложни комбинации на напасване на интереси, които не са само финансови.

Най-елементарен е варианта на Брадли Купър, плаща на Суки или на Ирина хонорари за да се появяват с него по събития да ги снимат заедно или да отидат на "почивка"

При Джейк Гиленхал, играта е по-сложна при него основна роля играе ПР-а, затова си избира мацки от шоубизнеса снимки, премиери, пише се за единия или за другия идеята е да има постоянен интерес, да не изпада зад борда на хрониките, при него не е въпрос на пари, а на взаимен интерес.
Също така слуховете са, че все пак той е би- макар и с по-сериозни интереси към собствения пол, това му дава възможност някои от връзките му зад очите на папараците да са с жени. Но пред камерите е със звезди.

Още по-сложно е когато договорът има и други цели като при Клуни, на него Амал му трябва за политическата му кариера. Затова и хонорарът и е космически в сравнение с парите плащани на обикновени моделки.

Важно е да се подчертае, че Карли е параван на Джош, не той на нея, той плаща за удоволствието от нея се изисква определено поведение, да се появяват чат-пат заедно, уж да ходят на почивки, нещо което почти изгърмя Тейлър като се натаралянка на концерта на 1975.

Когато Григор беше параван на Мария, тя плащаше за Рашийд, но не само, в един момент тя явно го хареса и реши да му помогне за кариерата (може да е било и да си начеше егото), натискаше го сериозно в течение на една година и резултатите му литнаха.
После глупакът беше недискретен и тя му би шута, като близък, не като гадже, държа го на каишка още 10 месеца преди да го нарита окончателно.

Стигаме до Тейлър. В момента тя е една от 10-те дори от 5-те най-известни лица в света, ангажиментите и изискванията в момента към нейния параван са сериозни, това значи никакви свалки с мацки, никакви среднощни купони из заведения близки и приятелчета, също да подпишат Споразумения за конфиденциалност.
Каквото и да си говорим Хоузи е бил навит, затова отиде на официална среща с нея, само дето фокус-групите от тъпи суифтита не са го харесали. ЯЗЪК ЗА НАС

# 594
НИЕ сме някаква странна група, хем суифтита, хем хозита.  hahaha Това звучи твърде странно.

Как ще го харесат фокус-групите? Нали видя и в компроматната тема как го приеха, като "мърлявия младеж с мазната коса". Хози не е за масовия вкус, по-точно, миналата година не беше, но натам върви. Сега МГМ ще каже, че не иска това да стане. И аз не искам, но ако не навреди на качеството на музиката му, по-добре така. Вече е единственият възможен път за него.

# 595
НИЕ сме някаква странна група, хем суифтита, хем хозита.  hahaha Това звучи твърде странно.

Е колко да е странно и те двамцата си се обичкат и разбират чудесно  Heart Eyes

# 596
Като стана въпрос в Компроматната да маркирам и тук превъплъщението на Харди като братя Крей, единият гей, другия хетеро, направо идеално за него
имаше преди 20-30 години филм за тях, в който ролите изпълняваха двама актьори близнаци

# 597
Тази нова снимка през последните дни циркулира из интернет пространството  на Даяна с моделът Margaret Qualley.

+ спиращото дъха  изпълнение на Лорън от Фифт Хармъни на кастинга й за Екс Фактор.

# 598
  • Berlin
Бумър, какво е прецакал Григор във "връзката"?   Simple Smile

# 599
Нарушил е договора. Толкоз, че като с сетя и ми иде да го ритам оттук до Монако и обратно.

Прекрасна Ани  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт