Over the Rainbow Тема №3

• 47 073
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Тц, тц, тц. Каква загуба за женската половина на човечеството. Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha

Хиляда пъти да трябва да избирам все ще си предпочета да са си двамата, отколкото който и да е от тях с някоя ръбеста анорексичка ала Гуинет или с някоя меркантилна лицемерка като Амбър  Mr. Green

Скрит текст:

Ама вярно че това му беше милото! Що лиги точех по него в A Single Man. Тези двамата са непоносими като двойка, "вижте ни, разкошни мъже и въобще не се интересуваме от жени."

# 631

Лимон - http://radaronline.com/photos/taylor-swift-boyfriend-calvin-harr … od/photo/1197213/
макар че след като са сложили и тази снимка в кюпа може и това да е изтекло от хората на Тайчето

След размисъл съм категорична, че тази статийка е от ПР-ите на Лимона, най-богатия DJ в света може да си поръча 15 масажистки да отидат и в къщата му за да не бъдат снимани, а не той да ходи в салон.

Ах, мъжественият той  Joy Joy Joy

пп Днес лично мис Карли Клос потвърди теорията ми за видеоклипа на Wildest dreams  newsm44
публикувайки тази снимка в Инстаграм

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 14:05 от Бумър Swift-Kloss

# 632
Ама вярно че това му беше милото! Що лиги точех по него в A Single Man. Тези двамата са непоносими като двойка, "вижте ни, разкошни мъже и въобще не се интересуваме от жени."

E не е вярно де, точно обратното интересуват се като близки приятелки.

Ей го Джон с бившата на Карли и Лео - Тони Гарн

# 633
Не може да пропуснете да гледате бестфрендките Тай и Елън...

и втора част

Crazy

# 634
 newsm03
Гледах ги, но забравих да ги кача.  Blush

Елън си е съвсем наясно с Тайчето, но е врЪхта на деликатността, при това открай време.  Mr. Green
Забавно е да се гледа как Тай винаги е леко стегната около нея, затова Елън не може да се сдържа да я пързаля не-пре-къс-на-то

# 635
За теб бях сигурна ;д
Да разгледаме малко и предишните им размотавания заедно, които са ми мнного любими ;д
1 част

2 част - интервю

3 част

# 636

Всъщност най-забавното на първото клипче е как Тайчето се опитва да препредаде уроците научени от Карли  Heart Eyes на Елън  Joy

# 637

Лимон - http://radaronline.com/photos/taylor-swift-boyfriend-calvin-harr … od/photo/1197213/
макар че след като са сложили и тази снимка в кюпа може и това да е изтекло от хората на Тайчето

След размисъл съм категорична, че тази статийка е от ПР-ите на Лимона, най-богатия DJ в света може да си поръча 15 масажистки да отидат и в къщата му за да не бъдат снимани, а не той да ходи в салон.

Ах, мъжественият той  Joy Joy Joy

Купонът продължава ПР-ката на Тайчето се оказа, че е бясна и се е развихрила със замах.
Статиите от Radar и OK! по темата са свалени!!!

Седи засега само в кеша на Гугъл

Още не е свалена от SplashNews
Има вече и пост с видео в Hollywoodfix, след като е сниман още на влизане, просто няма как папараците да не са повикани предварително, те не чакат в засада на ъгъла на всеки салон за специални масажи  Whistling
въпреки, че Крис Браун е бил клиент на същия салон преди 10 месеца

И цялата пушилка за да се начеше ЕГО-то на един пълен олигофрен  ooooh!

Резюме заради свалянето вече и в Gawker - така проблемчето става от пълнеж за жълтурите, в повод за интерес на по-сериозни медии  Mr. Green

ps Тони Гарн в нова кампания

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 08:04 от Бумър Swift-Kloss

# 638
Eдин стар слух влезе в период на рециклиране заради няколко двусмислени туита на Таиса  Mr. Green

Блайндчето http://www.crazydaysandnights.net/2013/08/blind-item-7-255.html

Интересна снимка от същия период
Скрит текст:

Още една

Таиса с приятеля си

Таиса с наше Нинче

# 639
  • Вестерос
Таиса актрисата от АХС ли е? Противна ми е  Confused

# 640
Е на теб може да е, но Сара е имала сантимент

# 641
  • Вестерос
Явно, явно  Sunglasses

# 642
Бременността си остана партенка, едва ли ще има малко ТайлърКитче

# 643
Хм, мениджмънта на 1D продължава с push&pull game. В интервюто за гей-списанието Attitude Лиъм (?) направи няколко изказвания, които вбесиха фандома - http://www.sugarscape.com/lads/news/a1081940/one-direction-liam- … e-attitude-larry/, особено LGBTQ общността. Аз самата се чудя защо изобщо списанието публикува това, както и ми направи впечатление, че част от въпросите бяха хетеронормативни. Играта продължава - снощи Хари още по-усърдно размахваше rainbow флаг. Grinning

# 644
Аз самата се чудя защо изобщо списанието публикува това, както и ми направи впечатление, че част от въпросите бяха хетеронормативни.

Защото явно са им обещали нещо за след това, обикновено такава е играта.

Обширен профил за Карли в Sunday Times Style.
2 неща се набиват - отново въпросите за Тай и
дори не унисекс, а направо облеклото от мъжките колекции,
пълен антипод на Ларитата  Mr. Green

Цитат
Taylor makes a delicious vegetable curry and I love to bake dessert, so we’re a dream team in the kitchen.
Karlie Kloss [Sunday Times Style]

Is she as perfect as I thought? I say yes, but she promises not. ‘I have my bad days, but the beauty of social media is that you’ll never know about them.’
Decoding Karlie, Sunday Times Style

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 18:01 от Бумър Swift-Kloss

Общи условия

Активация на акаунт