Отговори
# 510
  • В къщурката на хълма на феите
ние до година и половина се къпахме в коритото, после в леген, че се оказа по-интересно Mr. Green Mr. Green

# 511
Мецани твоят М като толкоз иска термомегър да купи един обикновен и да го пуска във водата.  Моето корито е супер обикновенно, пак с такава стойка , и отделно си купих и тази пластмасовата за бебето да ляга вътре. Бяткото още се къпе в него. Имам едно голямо анатомично в България, от едната страна за по-малко бебе а от другата уж да сяда вече. Нито аз нито малкия го харесахме, голям рев!

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 14:40 от denise78

# 512
ох Адаш, мислиш, че нямаме термометър .. ама друууго било като е вграден .. мисля, че ви споделих как като ходим по магазините, все едно имам още едно дете с мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 513
Цитат
Геричка мисля, че като за начало 260 е добре...по колко броя са в комлекта

По 2 шишета от двата вида, ето това е:
http://www.baby.bg/philips-avent-komplekt-za-novorodeno-classic.html

# 514
Цитат
Геричка мисля, че като за начало 260 е добре...по колко броя са в комлекта

По 2 шишета от двата вида, ето това е:
http://www.baby.bg/philips-avent-komplekt-za-novorodeno-classic.html

Според мен не си струва, но ти си прецени разбира се, мисля че шишета са твърде много, а и както казваш 2 малки шишета......незнам аз не бих го купила, но пак казвам лично мнение  Peace Hug

# 515
ох Адаш, мислиш, че нямаме термометър .. ама друууго било като е вграден .. мисля, че ви споделих как като ходим по магазините, все едно имам още едно дете с мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хаха голям смях с твоя М   Mr. Green Laughing ще го слагаш първо него в коритото и той ще преценя водата  Party

# 516
ще го слагаш първо него в коритото и той ще преценя водата  Party
hahaha hahaha hahaha hahaha още довечера смятам да го осветля по този въпрос Mr. Green Mr. Green

# 517
Геричка, това са старите шишета на Авент. Мисля, че за тях вече трудно се намират биберони, а ти ще трябва да купуваш.

# 518
За коритото ние купихме  Peace Цената му беше 85 лв в магазин тук в града,а в сайт от който го харесах без доставка беше 89лв,но и го нямаше налично  Peace Много ми харесва,изглежда удобно.Ето го !

# 519
ууу тази платнената подложка много интересно изглежда .. продават ли се само такива?!

# 520
ууу тази платнената подложка много интересно изглежда .. продават ли се само такива?!
Не знам,mecani трябва да попиташ в някой магазин,мен точно тя ме съблазни  Joy

# 521
ама какво няма, то просто ужасно интересно изглежда ..

# 522
ама какво няма, то просто ужасно интересно изглежда ..
Joy Дааа и много удобно при това  Laughing То се полза първите 4-5 месеца май после им умалява  Mr. Green

# 523
Вени супер изглежда ! Браво за покупката Simple Smile А коритото не е ли много малко или така ми се струва само?
Абе аз ще си направя устата за това корито на Cangooro пък ще видим какво ще каже ММ Simple Smile Аз и без това икономисвам от много други неща тъй , че мисля , че няма да е проблем Simple Smile

# 524
Niana Размеерите на коритото са 46 х 21,5 х 78,5 см така пише на кутията  Peace
Mecani Намерих в хиполенд има такива мрежички за корито http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/produkti-za-banya-i-h … mrezha-za-vana-03
Не са и скъпи  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт