Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 154 958
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
milanda, аз два пъти съм си слагала ботокс , като и на мен целта ми е гневната бръчка  и то на мен се получават две. Доволна съм , като че ли престанах да имам навик да се бръчкам.Първия път през 9 месеца, а сега са минали 6 месеца.Лекарката ми каза , че не трябва да ме отпусне , за да се получил терапевтичен ефект.Знаеш ли какво ме притеснява? Аз съм на 34 и вече два пъти съм слагал, а какво ще стане като стана на 45 .Тогава няма ли състоянието да е доста зле.Като , че ли втория път по бързо ме отпусна.

# 436
  • В.Търново
Коя е най-подходящата възраст за започване с ХК или ботокс?Има ли въобще подходяща възраст или е индивидуално.Аз съм на 36 г. и мисля, че е рано, доста рано за ботокс, а и съм против него, усещам вече леко увисване на кожата по лицето, но може още да се изчака.Както писах не ми се иска с тези пълнежи да започвам....  Confused

# 437
за увисването май помагат мезоконци

# 438
  • В.Търново
Аз не знам дали е точно увисване, но се вижда, че кожата няма свеж изглед, имам по-изморен вид на лицето, леки бръчици около очите и то само като се усмихна, а на челото и около устата има една бръчка лека, която стои без да се усмихвам.Определено има нужда да се бутне, мисля скоро да направя консултация със специалист дерматолог.
Гледала съм малко за тези мезоконци, но нямам много информация.Колко време издържа това нещо?

Ето това намерих:
 Създадени на основата на полимлечна киселина те постепенно се разграждат в организма за период от 12 до 36 месеца, създавайки укрепваща структура под кожата.
Това така ли е наистина?

# 439
Коя е най-подходящата възраст за започване с ХК или ботокс?Има ли въобще подходяща възраст или е индивидуално.Аз съм на 36 г. и мисля, че е рано, доста рано за ботокс, а и съм против него, усещам вече леко увисване на кожата по лицето, но може още да се изчака.Както писах не ми се иска с тези пълнежи да започвам....  Confused

То не точно подходяща възраст, но ботоксът е препоръчителен след 35-тата година - при нужда, разбира се. При ХК няма проблем и по-рано. Но все пак се интересувам и проучват любителски, не съм лекар и не се занимавам с това и затова, ако бъркам, моля да ме поправите.
Защо да е рано на 36г., ако има показания - дълбоки бръчки, та дори и една /на челото прим./ защо да не я спреш!!! Според мен е много по-добре да я поправиш навреме, отколкото да се задълбочи повече и на 40-45 г. да си ходиш състарена, пък после да се сетиш да се подмладяваш.  newsm78
На 50г. примерно вече с внуци едва ли ще ти е да оправяш бръчки.
Но това е мое мнение. Докато още сме млади, да младеем по-дълго време  Peace , пък после вече ще му мислим. Но не вярвам някоя чак след 50-55г. да тръгне да се опъва за първи път, да се поддържа във времето - да.

# 440
  • София
    Сийка* може ли да споделиш на кой лекар се довери, колко струваше процедурата и колко единици ти сложиха. Може и другите момичета да споделят  Hug

# 441
Алесия, в Медка Естетика.
Някой друг да има наблюдения от работата там?

# 442
Дами, само на гневната бръчка между очите може ли да се сложи ботокс или тлябва на цялото чело? Аз имам две на това място и искам да ги махна. Правила съм веднъж ботокс, но на цялото чело ми постовиха, доста добре се получи, но след време ми се получава едно хоризонтално набраздяване по чело едва забележимо (и при други съм го виждала след ботокса), което ме дразни. Та се чудех дали може само но гневната бръчка? ... споделете, моля ви ако знаете и имали ли сте такова хоризонтално набраздаване. Аз съм на 41 г., ако това е ориентир. Simple Smile

# 443
 Явно устните на Джоли няма да имам  Crazy Дано поне с бръчките да се справя  #2gunfire Някой може ли да сподели впечатления от мезотерапията ?

# 444
Сийка*, около очите ботокс ли имаш или филър с ХК не разбрах? Къде точно се слагат (под очите предполагам) и къде се боде за целта? Страх ме е само като си помисля, че се боде в зоната на очите... Whistling Остават ли някакви синини и отоци? И ако да до колко време минават? Аз се чудя трябва ли да вземам отпуска и за това, за да не ходя посинена на работа и да се чудят колегите кой ме е "гримирал".... Mr. Green
Около очите- ботокс. Не се боде до окото, а около см в страни от него и повярвай не боли повече от ухапване от комар. Тъй като и аз се притеснявах, че ще ми личи, си го сложих в петък след работа, но се оказа че напразно съм се безпокояла, нищо ми нямаше с изключение на един съвсем лек хематом от едната страна, който само аз си забелязах и който отмина за 3-4 дни, но нищо фрапиращо.
Хиалурон си слагах преди повече от 5-6 години при д-р Ива Стоилова в назолабиалната и в гневната бръчка, но тогава така ме болеше, че не изтраях цялата процедура и си тръгнах.
Сега ходя при д-р Сирма Коцева, много съм доволна. Изключително умерена е, търси естествения вид на лицето и тактично убеждава, че нямам нужда от всяка процедура, за която чуя...  Laughing

# 445
  • SF
Аз искам да попитам за тези мезоконци.
Два вида са - зъбчати и линейни. Можете ли да препоръчате добър лекар в София, който работи с тях. Евентуално някаква цена и какво количество е необходимо горе-долу.

# 446
Четох нещо,за терапия с кислород,на кожата newsm78Значи никой не си е слагал ХК от вътрешната страна на устните Rolling EyesТози ботокс нали май е токсичен...Имам една две познати със бт. в челото..ами изглеждат безизразни някакви,не показват емоция,чрез мимика,и ми е странно някак като си говорим,не че нямаха нужда,едната адски си бръчкаше челото като говори,сега е по добре де,Аз ББ не гледам,но видях Никита и само за това го следях,много яка мацка,но в началото като я видях Shocked Та дори като плачеше нямаше израз на лицето,много ми беше странно

# 447
  • Пловдив
Дами, само на гневната бръчка между очите може ли да се сложи ботокс или тлябва на цялото чело? Аз имам две на това място и искам да ги махна. Правила съм веднъж ботокс, но на цялото чело ми постовиха, доста добре се получи, но след време ми се получава едно хоризонтално набраздяване по чело едва забележимо (и при други съм го виждала след ботокса), което ме дразни. Та се чудех дали може само но гневната бръчка? ... споделете, моля ви ако знаете и имали ли сте такова хоризонтално набраздаване. Аз съм на 41 г., ако това е ориентир. Simple Smile
Да, може Peace. Слагала съм си три пъти ботокс. Два пъти около очите и веднъж на гневните бръчки, при мен те са две вертикални. Не бяха кой знае колко изразени, но ме дразниха. Ефектът е страхотен. Много съм доволна. Лицето изглежда много подмладено без тези бръчки, и естествено Peace. Болка има минимална, много по-малко боли от поставянето на ХК. Не ползвахме упойка при поставянето на ботокса, и пак не бих казала, че боли кой знае колко Peace.
Това при Никита, няма нищо общо с контролираното поставяне на ботокс Naughty.
На 38г. съм. Изобщо не мисля, че ми е рано, или пък възраста е определяща. Много е индивидуално. Моя приятелка (също на 38г.) има три страшно изразени хоризонтални б-ки на челото. Аз такива изобщо нямам, но пък при мен са изразени назолабиалните, така, че....различни сме Wink.

# 448
  • Пловдив
Четох нещо,за терапия с кислород,на кожата newsm78

Правила съм си кислородна терапия, предполагам за нея става въпрос. Ефектът е хубав, но си е лека козметична процедура, чудеса не стават Peace

# 449
  • В.Търново
Аз веднъж съм си правила кислородна терапия, абсолютно не съм доволна.Кожата ми стана наистина по-мека, но след това възпали ли се..не знам , едни пъпки като ми излязоха, стоеше ми и по-мазна кожата.Самата струя, която излизаше направо ме задушаваше и едвам изтърпях процедурата.По ТВ съм виждала такава терапия, но с маска за лице, за да се избегне явно неприятния ефект от силната струя въздух.

Общи условия

Активация на акаунт