Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 154 968
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • В.Търново
Какво наричате ФК?

Два пъти ми е поставяна ХК в устните - и двата пъти са били симетрични от самото начало и без хематоми  Peace

Знам, че е хиалуронова киселина, не знам защо я прекръстих на ФК.... Laughing
Добре, аз пак да питам, не може ли да се стартира с химически пилинг?Нали го дават за изглаждане на леки бръчици, неравности по кожата, петна и т.н.

# 421
  • в 1001-та нощ
Пилинг преди филърите?

# 422
Ами то може да се стартира, но при по-млада кожа или при по-добре поддържана. В смисъл заличава фини бръчки, но не премахва ясно изразени и дълбоки такива. Все пак възрастта ти е такава /май 36г. видях, нали така/, че едва ли ще има кой знае какъв ефект. Да, като цялостно подобряване и освежаване, и то трябва да е серия от процедури.
Моя приятелка прави миналата зима, 4 процедури химичен пилинг. Тя е '81г., ами като цяло се озари, но пак си има бръчки.

Всичко си е индивидуално. Според мен най-добре е да се направят консултации с няколко набелязани лекари. Да се види всеки един какво ще предложи и сама ще си прецениш.
Но честно, не бих разчитала на пилинг за бръчките.
Аз даже исках мезотерапия, обаче се оказа, че и тя е ефективна най-вече при млада, все още опъната кожа.

# 423
rosina, аз си поръчах комплект домашен пилинг с плодови киселини от Америка... Когато пристигне и го ползвам ще споделя има ли резултат... Аз искам озаряване на тена и премахване на бледи петна... След това ще си правя перманентен грим на очите, после на устните... Накрая мисля да сложа филър под очите защото ги усещам леко хлътнали и за превенция на тъмни кръгове... В устните се отказах за сега от филър, като чета какви несиметрии, топчета се получават и колко кратко издържа.... Не е за мен това, а и аз си имам устни, не са ми от тънките... Mr. Green Мисля, че човек трябва да прецени за себе си кое му е приоритет и какъв би бил крайния резултат... Не робувам на мода и на хорско мнение... Naughty
 6tastliva , не смятам, че бръчки могат да изчезнат от каквато и да е процедура, освен скалпел... Могат леко да се опънат, но в последствие отново са си там..... Трябва предварителна превенция, за да не се допускат да се появят... Но и това е ала-бала.... ЕГН-то на никой не прощава, за съжаление.... Joy

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 13:41 от lunna pateka

# 424
Относно дефектите с ХК в устните,все си мислех ,че е нормално, понеже е наблъскана плътна материя в тъканите и е трудно да се разлее равномерно навсякъде.Моите също имаха бучици и дупчици след всяко боцкане,без значение какво и колко слагахме,НО след спадането на отока,пиене на много вода и няколко масажа за наместване на по-големите бучки , всичко си беше ОК.
Моите хематоми също стояха около 5-6 дни,но това е строго индивидуално,понеже аз посинявам много лесно.Супер си е ХК,само да беше по-трайна.Аз се чудех за импланти,но добре че получих нужната информация на време,та да се откажа тотално  Grinning и сега мисля пак за филъри  Wink

# 425
Сподели инфото за имплантите. Чувала съм, че се усещат и после не трябва да се махат, че стояло разтегната кожа... И друго ли има?

# 426
Алесия, направо си ме обезкуражи. И аз си мисля, че ще останат от едната страна по-обемни..... Ще изчакам все пак 2 седмици и ако си останат така, ще искам корекция.......надявам се за тяхна сметка. Така би било редно. И м/у другото навсякъде ли корекцията се поема от клиниката, в която е поставяна ХК?Да не ме накарат да си плащам аз ...  ooooh!
Обаче ме е страх да не стане и по-зле положението, ако се пипа преди разграждане на ХК. Вие как бихте постъпили? Да не съжалявам пък после още повече  Confused

# 427
  • В.Търново
Аз мисля, че химическия пилинг ще е добро решение на първо време за мен.От втората бременост ми останаха едни бледи кафеникави петна тук-таме по лицето и при слънчеви бани изпъкват.Кожата ми има някак си нужда от освежаване.Мисля в скоро време да направя консулт с дерматолог, който се занимава с такива процедури.

# 428
Като сте отворили тема за пилингите да питам някой да е правил PQ Age пилинг?

LORAH_T, поставяла съм си веднъж ботокс в гневната бръчка и около очите- еми невероятно доволна съм! При мен гневната е много силно изразена, вече минаха 4-5 месеца и почна да ми се връща мимиката, но като гледам старите снимки изобщо не е това, което беше, така или иначе нямам търпение за нова процедура, но докторката ме предупреди, че трябва да минат поне 6 месеца. Чакам. Около очите обаче не е мръднал, там ми бяха и по - леки. Колкото до болката- ами почти няма такава, слагала съм си преди години хиалуронова к-на в назолабиалните, за мен това вече си беше болка.

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 21:05 от Сийка*

# 429
Satenka, не се отчайвай - може при теб всичко да е наред. Къде ти правиха устните?

# 430
Сийка*, около очите ботокс ли имаш или филър с ХК не разбрах? Къде точно се слагат (под очите предполагам) и къде се боде за целта? Страх ме е само като си помисля, че се боде в зоната на очите... Whistling Остават ли някакви синини и отоци? И ако да до колко време минават? Аз се чудя трябва ли да вземам отпуска и за това, за да не ходя посинена на работа и да се чудят колегите кой ме е "гримирал".... Mr. Green

# 431
  • Милано
rosina, аз си поръчах комплект домашен пилинг с плодови киселини от Америка... Когато пристигне и го ползвам ще споделя има ли резултат... Аз искам озаряване на тена и премахване на бледи петна... След това ще си правя перманентен грим на очите, после на устните... Накрая мисля да сложа филър под очите защото ги усещам леко хлътнали и за превенция на тъмни кръгове... В устните се отказах за сега от филър, като чета какви несиметрии, топчета се получават и колко кратко издържа.... Не е за мен това, а и аз си имам устни, не са ми от тънките... Mr. Green Мисля, че човек трябва да прецени за себе си кое му е приоритет и какъв би бил крайния резултат... Не робувам на мода и на хорско мнение... Naughty
 6tastliva , не смятам, че бръчки могат да изчезнат от каквато и да е процедура, освен скалпел... Могат леко да се опънат, но в последствие отново са си там..... Трябва предварителна превенция, за да не се допускат да се появят... Но и това е ала-бала.... ЕГН-то на никой не прощава, за съжаление.... Joy
   Би ли споделила откъде поръча пилинга онлайн.И аз търся пилинг приложим в домашни условия.

# 432
  • В.Търново
Май нещо такова бях мернала в Гработо на скоро.

# 433

Благодарение на тоя форум преди месец реших много категорично да си поставя ботокс между веждите.
 Почти не боли, много харесах резултата. Докторката ме предупреди, че обикновено се получава пристрастяване и верно - има нещо такова. Като си помисля само, че заради тази бръчка си отрязах бретон и ходя от пет-шест години така и не можех да я гледам... ами ще се спукам от яд, че не съм го направила по-рано  Rolling Eyes
Струваше ми около 170 лв. Толкова са малко за психологическия комфорт, който получих. Wink
Ефектът се вижда след 5-6 дни, не веднага. Ще останете очаровани Heart Eyes

# 434
Аз се чудех за импланти,но добре че получих нужната информация на време,та да се откажа тотално  Grinning и сега мисля пак за филъри  Wink

RadianaG, би ли споделила за имплантите по-подробно? Интересуват ме permalip конкретно, за тях ли става въпрос? Не съм виждала наживо още, само снимки и чета ревюта, повечето са доволни, но ме притеснява как ще бъде в дългосрочен план.

Алесия, направо си ме обезкуражи. И аз си мисля, че ще останат от едната страна по-обемни..... Ще изчакам все пак 2 седмици и ако си останат така, ще искам корекция.......надявам се за тяхна сметка. Така би било редно. И м/у другото навсякъде ли корекцията се поема от клиниката, в която е поставяна ХК?Да не ме накарат да си плащам аз ...  ooooh!
Обаче ме е страх да не стане и по-зле положението, ако се пипа преди разграждане на ХК. Вие как бихте постъпили? Да не съжалявам пък после още повече  Confused

Сатенка, моята корекция беше един месец след първата процедура изцяло за сметка на клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт