Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 154 994
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Въпроса е дали разграждането става равномерно или не ?! По-скоро е индивидуално, защото моя приятелка ми каза, че при нея след 3-тото поставяне ,като минат 5-6 месеца се получават на места неравности и трябвало да се изравняват съответно с повечко материал. Излиза ,че първите 1-2 пъти всичко е ок, но после може би започват неприятните дефекти.

Да,  Peace- дали става равномерно! Там е работата. И всичко зависи от вида филър- дали е по-плътен или по мек, зависи и от метаболизъм, начин на живот, колко пъти е слагано филър. Много са факторите.

Тук във Варна( а може и на други места newsm78)  сега са много "полудяли" по филъра Princess. Ефтин е ( в сравнение с другите, 250/280 лв за мл. ) много твърд и плътен , седи бая време и трудно се разгражда, но тънкия момент тук е как се поставя и каква е структурата на устните. При някой става много добре и са доволни , а при други съм виждала да се получават неравности по устните. Проблема при този филър също е , че като започне да се разгражда почти винаги става неравно.

Изкушаващо ми звучеше да го пробвам, но се отказах  Peace

# 406
Да се отчета и аз- сложих филър в устните. Док каза, че до 2 седмици ше ми е странно, но ако имам въпроси -да звъня след това. Добре де, крайният резултат не трябва ли да се вижда на третия, четвъртия ден най - късно?  Аз съм 2 дена след поставяне и едната страна на горна и долна устна е малко по-обемна от другата,като на горната устна има хематом, който док каза, че ще изчезне, но още не е. Дали не е някаква бучица и аз да си мисля, че е хематом? Усещам го като някакво топче....месесто. От другата страна също имах хематом, но той вече изчезна. Та А колко време изчезват хематомите? Вече се съмнявам да е това Sad

# 407
  • София
                                                                                                                                                                                     Въпроса е дали разграждането става равномерно или не ?! По-скоро е индивидуално, защото моя приятелка ми каза, че при нея след 3-тото поставяне ,като минат 5-6 месеца се получават на места неравности и трябвало да се изравняват съответно с повечко материал. Излиза ,че първите 1-2 пъти всичко е ок, но после може би започват неприятните дефекти.

Така е факторите са много, но едва наскоро разбрах, че при хора с автоимунни заболявания, рискът от странични реакции е по-голям, филърът може да се разпознае като чужд материал.

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 16:16 от Малкото Хабиби

# 408
  • София
Хиалуроновата киселина не е ли вещество, познато на организма?

# 409
  • София
Хиалуроновата киселина не е ли вещество, познато на организма?
При хора с автоимунни заболявания има риск, ако болестта е в разгара си. С тях се работело когато нивата на антителата са ниски и филъра се слага на малки дози на няколко пъти.

# 410
  • в 1001-та нощ
Satenka, зависи от филъра - 2 седмици до месец - за финален ефект Simple Smile Пробвай да си прехапеш устните сега, след 2 седмици и след месец - и ще виждаш разлика в напрегнатостта им Simple Smile

# 411
Да попитам и тук! Има ли дами които правили фракселен лазерен пилинг? Има много малко отзиви и ми се иска да събера впечатления, тъй като обмислям да направя процедурата. Видях, че такъв лазер има при доктор Денкова, доктор Тачева, във ВМА. Ще бъда благодарна, ако се включи някой, който се е подлагал на тази процедура.

# 412
Здравейте! Ходих на преглед при Д-р Ванеска и останах много доволна. За проблема ми - двойна брадичка ми каза, че единственото решение е липосукция като ми препоръча Д-р Динев. Обясни, че е виждала резултати от работата му, точно в тази област и били много добри. Относно малките бръчици  покрай очите ми ми предложи да се постави ботокс в челото,  от там ще се отворят повече очите и съответно ще се загладят тези малки бръчици. Цената на ботокса ми каза, че е 500 лв. За устните ФК за подчертаване  - също 500 лв. Преди три дни ходих на консултация при Д-р Динев и се разбрахме другия месец да ми направи липосукцията. Относно тези малки бръчици той ми препоръча ботокс, но не в челото, а в областта на очите или ФК. Цената на ботокса е 200 лв., а на ФК 200 евро. Обясни ми, че понеже линиите 8 бръчките/ са финни и почти не се виждат, че ще остане от ФК и тя може да се постави в устните. Този вид  ФК била създадена от около година. Не ми спомена марката, а и аз забравих да го питам.
Сега много се колебая какво да правя newsm78
При Д-р Ванеска цената на челото и устните ще бъде 1000 лв., а при него около 400 лв. Чудя се защо тя ми предложи да поставим ботокса в челото / там нямам бръчки/, а той в областта на очите?
Моля, ако някой има мнение да го сподели, защото наистина незнам кое е по-добре. Отделно от ботокса ме е страх - първо разбрах от приятелка, че поставянето е доста болезнено, а отделно както и тук във форума пише след няколко поставяния мускула атрофира и край.  
Пропуснах да кажа, че съм на 40 години.
Имате ли престава дали липосукцията с местна упойка е болезнена и въобще какво се усеща?

# 413
Да се отчета и аз- сложих филър в устните. Док каза, че до 2 седмици ше ми е странно, но ако имам въпроси -да звъня след това. Добре де, крайният резултат не трябва ли да се вижда на третия, четвъртия ден най - късно?  Аз съм 2 дена след поставяне и едната страна на горна и долна устна е малко по-обемна от другата,като на горната устна има хематом, който док каза, че ще изчезне, но още не е. Дали не е някаква бучица и аз да си мисля, че е хематом? Усещам го като някакво топче....месесто. От другата страна също имах хематом, но той вече изчезна. Та А колко време изчезват хематомите? Вече се съмнявам да е това Sad

Satenka, аз имах хематоми по устните цяла седмица след поставянето. Аз слагах два пъти в рамките на месец и двата пъти синините си стояха по седмица.

# 414
А да се притеснявам ли за това,че от едната страна устните са ми по-обемни?

# 415
А да се притеснявам ли за това,че от едната страна устните са ми по-обемни?

И моите бяха така, от едната страна малко по-пухкави. След месец ходих да ми сложат още и сега са еднакви. Втория път не плащах нищо, обадих се и им казах какви са ми забележките (основно беше, че обема се стопи за две седмици) и ми ги направиха пак. Също допопълниха и едната назолабиална, сега всичко е супер. Ще видя докога, бърз ми е метаболизма май няма да трае много.

# 416
  • В.Търново
Добре, значи като се разгражда толкова бързо ФК се слага средно може би за една година поне 3-4 пъти.Като сложим цена средно 500лв не идва ли 2000лв. за година?Всъщност не излиза ли скъпа процедура, а и няма голяма трайност.Вярно, че след време се минава на две поставяния в година, но за мен пак идва скъпа поддръжка.
Може би по-симпатизирам на липофилинга.По е болезнено може би, цената се изравнява с ФК за една година, но пък е с по-дълъг ефект.
За щастие аз нямам нужда от това, поне на този етап.Но за жалост слагат много жени, които наистина нямат нужда, но го правят и в устата приличат на нещо ужасно , да не казвам какво.
Може би имам нужда от лека корекция на бръчки около устата, очите и челото.Но не ми се иска с ФК, още по-малко ботокс.За него съм абсолютно против, защото при продължително олзване наистина се достига до атрофиране на нервите и мускулите.Помните ли Никита от ББ на какво прилича в лицето, нещо такова се получава накрая.

Какво мислите за химическия пилинг, добър вариант ли е като за първи стъпки с борбата против бръчиците?

# 417
Според мен 40 години са си идеални за ботокс, както и да го погледнеш... щом има нужда, разбира се. Не бих се чудила.
Аз съм надолу в годините, но живот и здраве, вече обмислям сериозно ботокса. Няма какво да чакам повече, още повече с вече изразените ми мимически.

Редактирам се, за да допълня поста:
Росина, все пак при очи и чело се препоръчва ботокс. За мен след 35-37 г. не е рано за него. Още повече сега е моментът да се поддържаме още млади до към 50-55 г. След това да се почне, ми се струва късно и необосновано.

# 418
Здравейте, момичета,
минаха почти 2 месеца от повторното ми поставяне на филър в устните при д-р Живкова. По-назад в темата съм качвала снимки от ''ефекта'' който при мен си е чист дефект. И двата пъти филърът ми е сложен асиметрично и имам ужасни неравности по горната устна. При мен неравностите си личаха веднага след процедурата, както и асиметрията. Satenka,  ако едната половина на устната ти изглежда по-обемна, то най-вероятно ще си остане такава.
Много съм разочарована от това, което се получи при мен. След първото поставяне лявата половина на горната ми устна беше много по-малка от дясната, а също така имах 2 големи месести топчета на долната устна. След ''корекцията'' тези 2 топчета се скриха, но явно докторката се отплесна за горната устна и сложи много повече материал отляво та сега лявата ми половина е по-голяма от дясната. Отделно се сдобих и с ''дупка'' - място, където е забравила да боцне и съответно като говоря единият ми преден зъб се вижда, а другият - не  Crazy
Въпросната ''дупка'' се вижда от самолет - и в профил и в анфас, а най-вече при говор. Показах й я веднага след процедурата, а докторката ми каза,че това било заради хематомите и щяло да се скрие...

Филърът вече почти се резорбира, неравностите намаляха значително и се моля да изчезнат. При мен 1мл Juvederm smile, поставен на 2 пъти в рамките на 1 месец, ми издържа по-малко от 2 месеца. При това, пия по много вода и хиалуронова киселина на таблетки за кожа. Обмислям поставяне на нов филър при друг лекар (все още не съм решила къде) и ми се иска да издържи поне 3-4 месеца. Къде бъркам? newsm78

# 419
  • в 1001-та нощ
Какво наричате ФК?

Два пъти ми е поставяна ХК в устните - и двата пъти са били симетрични от самото начало и без хематоми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт