Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 008
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Скрит текст:
Аленка, стискам палци. Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте в този късен час! Искам да попитам поставялите си ботокс/филър в устните, възможен ли е този ефект като на снимката с ботокс или филър да се постигне http://enelbreak.com/wp-content/uploads/2015/03/kylie-jenner-boc … ntes-despues2.jpg ? Моите устни са точно толкова тънки като на момичето, и се чудя как си ги е оправила и е постигнала толкова големи устни. Скептична съм към ботокса и мисля,че не бих могла да постигна този ефект, за това се обръщам към Вас за едно мнение, дали мога да постигна такива устни. И каква всъщност е разликата  между ботокса и филъра? Какви гадни странични ефекти може да има?

Ботоксът се прави за бръчки.
За устните на снимката - само филър. Hug

Не ми се вярва с филър да се получат толкова големи устни при положение,че са й били толкова тънки. Някой, който си е правил корекция, да изкаже едно мнение, please.

Може и нещо друго да е - силикон, собствена мастна тъкан, ама защо да не е възможно да е филър. newsm78

# 391
А защо след време се получава едно увисване на горната устна, при тези интервенции?

# 392
  • София
А защо след време се получава едно увисване на горната устна, при тези интервенции?

Какво увисване? newsm78 Rolling Eyes

# 393
  • В.Търново
Да, получава се увисване.Виждала съм такива момичета и е много грозно.Нещо като при чалга певицата Мария, но при нея е много трагично положението.
И на мен ми е интересно да разбера в какъв случай се получава увисване на горната устна.

# 394
  • в 1001-та нощ
Мария и разните подобни ...  ooooh! ooooh! ooooh! ... кой знае какво имат наблъскано в устата ... Още от ерата ан силикона ... до наши дни  Mr. Green . А според мен тя търси този ефект  Crazy

# 395
Във Вип Бр.. - Моника и другата чернокоса моделка също имат такъв проблем. Вчера даже забелязах как като говорят горните устни им се "влачат" в долните.. много гнусно  ooooh!  Чудя се, дали като се започне по-често поставяне на филъри в един момент не се стига до такъв резултат. В крайна сметка гравитацията също помага..

# 396
  • София
При тях не става въпрос за филъри с ХК, а за перманентно поставено силиконово олио, което се сраства със собствената тъкан и премахването му е много трудно, понякога невъзможно. Моника разказа на Ернестина, че има такъв проблем и е правила опит да премахне олиото,показваше и къде е рязана устната и Ернестина беше ужасена, още повече, че е нямала дори 18 години когато го е направила. Катрин Вачева също е казвала, че е със силиконово олио. Вече е забранено, но явно са го правили отдавна или още се практикува от недобросъвестни лекари. Ще потърся клипчето с разказа на Моника, поне е откровена и спокойно разказва за тези неща.

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 13:58 от Serpentine

# 397
  • в 1001-та нощ
Именно - нали това казвам и аз  Mr. Green Какво ли не имат наблъскано в устните  ooooh! ooooh! ooooh!

При една умерена корекция с разградим филър - не виждам такъв риск Simple Smile

# 398
  • В.Търново
Това клипче трябва да се пуска на колкото се може повече млади момичета и жени, които искат да си слагат силикон в устата, за да не си блъскат после главата в стената.

# 399
  • София
Сигурно го правят, защото е евтино и еднократно, а филър трябва да се слага по 1-2 пъти годишно. И аз мислех, че са с филъри, но явно съм ги надценила. Коя е най-трайната марка филъри ХК за уголемяване на устните?

# 400
Обаче лекарите нямат сметка да слагат такова олио, защото си губят клиентите. Колко им е по-добре по 2 пъти всяка година да слагат филъри в устните на момичетата. Така ще си имат постоянни клиенти и доходи. Явно самите клиентки държат да е такова олио, иначе не виждам логика.
Но както и да го погледнем, резултатът е ужасен. Катрин съм я виждала наживо, седеше до мен на фризьорския стол, устата й е  Sick Не знам как се харесват. А пък мъжете им ...  newsm78

# 401
  • София
То в нейната физиономия има толкова много естетични отклонения, че устата й е най-малкият проблем, но пък самочувствие не й липсва.

# 402
  • SF
Говорих с пластичния хирург, който ми премахна бенката по тези въпроси и той каза, че вече всички филъри са временни. Постоянните са забранени.
На мен ми звучеше точно така - като мога да ти слагам временни на всеки 6-8 месеца, защо да ти поставя постоянни?!
Но той каза, че това е решено от производителите. Ами да, и тяхната икономика трябва да се движи напред.

# 403
  • Vienna
Забранени съвсем не са, просто вече са извън употреба - по горепосочените причини. Намират се обаче още единични препарати. Правят само  поражения. Много от тези материали бяха изтеглени от употреба, заради усложненията.
С хиалуроновите филъри се работи много удобно - (не само, че идва клиентът 1-2 пъти в годината - това настрана), необходимото количество може лесно да се прецени, добре се разпределят, остават там, където ги поставяш, лежат си в тъканта, не правят възпаления, грануломи, сравнително добре се комбинират с много  други процедури или материали, ако има проблем, веднага може да се разградят, а след 6-12-18 месеца (в зависимост от препарата и мястото на поставяне) просто са се резорбирали...
Аз с голямо неудоволствие работя с филъри, които не могат да се разградят при нужда ...  А такива, които са перманентни изобщо не ползвам.

# 404
Въпроса е дали разграждането става равномерно или не ?! По-скоро е индивидуално, защото моя приятелка ми каза, че при нея след 3-тото поставяне ,като минат 5-6 месеца се получават на места неравности и трябвало да се изравняват съответно с повечко материал. Излиза ,че първите 1-2 пъти всичко е ок, но после може би започват неприятните дефекти.

Общи условия

Активация на акаунт